گفتنی است در بخشهای مختلف این نشست تولیدکنندگان ماهیان زینتی ضمن تشریح عملکرد وضعیت تولید در استان، مواردی را که پیش روی این حوزه است در بخش تامین تسهیلات بانکی و صدور مجوز برای استقرار پرورش مطرح کردند. واحدها همچنین توسط نظام مهندسی و نظام دامپزشکی و ارائه غذای آبزیان پیشنهادات و راهکارهای عملی برای حل این مشکلات ارائه شد.
انتهای پیام
وی بیان کرد: استان مرکزی آمادگی خود را برای هرگونه همکاری و هم افزایی در راستای استقرار واحدها و توسعه پرورش و پرورش ماهیان زینتی در این استان اعلام می کند و این نکته ای است که استان خوزستان از ظرفیت آبزی پروری و پرورش بسیار خوبی برخوردار است. پتانسیل. و در صورت توجه بیشتر به این حوزه می توان تولید ماهیان زینتی در این استان را از سطح فعلی افزایش داد و این امر همت تولیدکنندگان و مسئولان استان را می طلبد.
وی پرورش و پرورش ماهیان زینتی در خوزستان را صنعتی نوپا خواند و ادامه داد: در سال های اخیر پیشرفت های خوبی در این زمینه حاصل شده است به طوری که در حال حاضر 28 مرکز پرورش ماهیان زینتی فعال در استان وجود دارد که سالانه تولید می کنند. آنها حدود 1800000 قطعه هستند. این مراکز زمینه اشتغال 107 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم کردند.
آمادگی استان مرکزی برای توسعه پرورش ماهیان زینتی در خوزستان
احداث کلنی ماهیان زینتی در خوزستان
در بخش دیگری از این نشست حسن اکبری مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی وی با اشاره به میزان تولید ماهیان زینتی در این استان گفت: سال گذشته 291 میلیون ماهی زینتی در کشور تولید شد و استان مرکزی یکی از استان های اصلی با بیش از 4 دهه سابقه در این صنعت است. ، توانست 16 میلیون قطعه ماهی زینتی در قالب 70 واحد پرورشی کوچک و بزرگ تولید کند.
اکبری همچنین از برگزاری جشنواره ملی ماهیان زینتی کشور در مرداد ماه سال آینده برای دومین بار در شهرستان محلات استان مرکزی خبر داد و گفت: برگزاری سمینارها و دوره های آموزشی، بهره مندی از توان رسانه و صداوسیما، راه اندازی ماهی زینتی. آکواریوم در منزل و سایر مراکز علمی و آموزشی در معرفی و شناسایی این بخش به مردم بسیار موثر است.
مهرداد محمدی دوست در نشست مشترک اداره کل شیلات استان خوزستان و اداره کل شیلات و آبزیان استان مرکزی با موضوع راهکارهای توسعه پرورش و پرورش ماهیان زینتی در استان خوزستان در محل استانداری برگزار شد. سالن اجتماعات شیلات گفت: استان خوزستان با توجه به شرایط اقلیمی ظرفیت های مناسب و متعدد صید در زمینه محصولات آبزیان خوراکی، ماهی و میگو توانسته جایگاه خوبی در کشور به دست آورد.
اکبری مزیت های فعالیت در زمینه پرورش و پرورش ماهیان زینتی را برای سرمایه گذاران و علاقه مندان به این بخش زودبازده، نیاز به سرمایه گذاری محدود و در عین حال ارزآوری بالا و اشتغال زایی مناسب، مفرح و نشاط برشمرد. .
ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرکل شیلات خوزستان گفت: استان خوزستان به لحاظ شرایط اقلیمی مناسب و ظرفیت های متعدد صیادی در زمینه آبزیان خوراکی، ماهی و میگو توانسته به جایگاه خوبی در کشور دست یابد.
مدیریت شیلات و آبزی پروری سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: پرورش ماهیان زینتی نیازمند دانش و مهارت تخصصی است و بازاریابی و صادرات خوبی دارد و تولیدکنندگان بر اساس تقاضای بازار هدف در فصول مختلف سال انواع گونه های مولد را تولید می کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدی دوست، نشست های مشترک را فرصت ارزشمندی برای تبادل نظر و انتقال تجربیات موفق، تبیین دیدگاه های کارشناسان و تولیدکنندگان در استان ها دانست و گفت: دستگاه اجرایی آماده کار است و تلاش بر این است که این کار انجام شود. با تمام توان خود، نادیده گرفته شده، شناسایی شده و در مسیر رشد هدایت شده است.
وی احداث کلنی ماهیان زینتی در خوزستان را یکی از راهکارهای مهم برای رشد و شکوفایی این صنعت در خوزستان مطرح کرد و یادآور شد: باید تمامی ظرفیت های غیرفعال در استان خوزستان شناسایی و فعال شود و در قالب تشکل ها مسائل را پیگیری کنند. . ، اتحادیه ها و تعاونی های ماهیان زینتی بهتر عمل می کنند.