این کارشناس مسائل قفقاز همچنین گفت: بنابراین صرف نظر از میزان سرمایه گذاری در همکاری های حمل و نقل در منطقه، علاوه بر منافع اقتصادی، مهمترین جنبه مربوط به سیکا امنیت است.
این کارشناس مسائل قفقاز همچنین گفت: البته برخی کشورهای آذربایجان و ترکیه با تاکید بر ایجاد کریدور منافع جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار می دهند و این موضوع قابل قبول نیست و از اظهارات دوستانه می کاهد.
دماوندی با اشاره به قرارداد 2020 بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت: یکی از مفاد این قرارداد بحث استفاده از کانال های ارتباطی است، البته آنچه آذربایجان و ترکیه شکایت می کنند فراتر از آن موارد است و بحث دیگری است.
انتهای پیام
یک کارشناس مسائل قفقاز با اشاره به اهمیت فعال سازی کریدور شمال-جنوب گفت: هر اقدامی که منجر به همکاری بین کشورها شود موجب صلح، آرامش و امنیت در منطقه خواهد شد.
سید محمدرضا دماوندی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در خصوص توافق ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان برای فعال سازی کریدور راه آهن شمال-جنوب و اهمیت آن، اظهار کرد: اگر به ماهیت و ماهیت این کار توجه کنیم که این مهم است. عنوان اجلاس اخیر در قزاقستان است، تعامل و اعتمادسازی در آسیا مهمترین هدف در حوزه امنیت در آسیا بود، در واقع هر اقدامی که منجر به همکاری بین کشورها شود منجر به صلح، آرامش و امنیت در آسیا خواهد شد. منطقه.
وی تصریح کرد: با توجه به موضوع کریدور شمال-جنوب که سال ها در مورد آن صحبت می شد، مسیرهای مختلفی از جمله اقیانوس هند و خلیج فارس و به سمت دریای مدیترانه یا کریدور آذربایجان به سمت گرجستان پیشنهاد شده است. و روسیه، و همچنین مسیر ارمنستان که ما را می برد به اوراسیا و آسیای مرکزی و روسیه متصل می شود.
وی یادآور شد: در دیدار رئیس جمهور کشورمان آقای رئیسی با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان تاکید کردیم که ارتباط ایران و ارمنستان تاریخی است و از نظر ایران قرمز است. و اگر نگاه توسعهگرایانه برخی کشورها وجود نداشته باشد، میتوان مشکلات را حل کرد.