دبیر شورای عالی فضای مجازی بر زندگی مردم در فضای مجازی به عنوان بخشی از زندگی آنها تاکید کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، سید محمدامین آقامیری – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی – در نشست جهادگران حوزه فناوری اطلاعات حوزه های علمیه با بیان این مطلب افزود: فضای مجازی تشنه است. در این فضا از واژه های جدید و واژه های نو استقبال می شود.» زیرا بسیاری از فعالیت هایی که در این فضا انجام می شود، کلماتی هستند که وارد شده و سپس درونی می شوند.
وی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان یک موضوع حیاتی، گفت: هوش مصنوعی یکی از محورهای مهم و کلیدی سال های آینده است و بررسی ها و برآوردهای در حال انجام حاکی از اتفاق شگرفی در این زمینه است. رشته.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود در سال های آینده هوش مصنوعی به هوش انسان برسد و حتی پیشرفت به جایی برسد که هوش مصنوعی خالق نسل آینده هوش مصنوعی باشد، تاکید کرد: اگر به این دوره برسیم، فاصله بین کشورهای پیشرفته و عقب مانده افزایش یافته و امید به کاهش این شکاف بین این دو گروه ضعیف خواهد شد.
وی افزود: تاخیر در این زمینه می تواند خسارات جبران ناپذیری به ما وارد کند. پس از آن بود که سوژه هایی که در فضای مجازی پدیدار می شوند قبلا در فضای واقعی و سنتی نبودند و در واقع هوش مصنوعی از فضای مجازی متولد شد. علاوه بر این، دارایی ها و دارایی های دیجیتالی خارج از کنترل دولت ها مانند ارزهای رمزنگاری شده و سرزمین های مجازی، رسانه ها (اینفلوئنسرها) که در دنیای سنتی سابقه نداشتند و ظرفیت جدید و جریان اجتماعی جدیدی را در دنیای مجازی ایجاد کردند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر پیچیدگی فضای مجازی به دلیل گسترش روزافزون آن که اهمیت و نقش آن را در زندگی مردم مهمتر کرده است، گفت: مردم و جامعه هر روز بیش از پیش در حال گذراندن زندگی خود در فضای مجازی هستند. در گذشته فقط جستجو، ارسال ایمیل و پیام در این فضا انجام می شد، اما امروزه حضور در این فضا فراتر رفته و سرگرمی، ارتباطات، رسانه، تجارت، آموزش و حتی افراد مشاور وارد این فضا شده اند. تا جایی که فضای مجازی مانند حضور هر روزه مردم در خیابان به محل زندگی و سکونت مردم تبدیل شده است.
وی بیان کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که ما در دنیای واقعی بر اساس آموزه ها و تجربیات راه حل ها و نسخه هایی برای زندگی مردم داشتیم اما در دنیای مجازی در این زمینه به شدت ضعیف هستیم و نتوانستیم انجام دهیم. خوب روشن کنیم که البته نکته اصلی مرکز ملی فضای مجازی است که باید فرهنگ و آداب و رسوم صحیح را در این زمینه ترویج کند و بتوانیم دامنه فرهنگ فضای مجازی و تبلور آن را در جامعه گسترش دهیم.
آقامیری بیان کرد: ارتباط ما با فضای مجازی دسترسی دو طرفه است و همانطور که این فضا در اختیار ماست، در اختیار فضای مجازی نیز هستیم و مهمتر از آن ظهور، وجود و راه اندازی است. مصنوعی به روز. ابزارهای اطلاعاتی مانند دستیارهای هوشمند. این محصول که چند سالی است وارد بازار شده و به طور مداوم در حال رشد و بهبود است، به عنوان یک همراه همیشگی در محل کار، خانه، اوقات فراغت و حتی تحصیل نقش مهمی را ایفا می کند. زیرا اطلاعات شخصی و خصوصیات شما را به خوبی می شناسد و می تواند مانند یک دوست خوب شما را راهنمایی، کمک و تصحیح کند و هر چه بیشتر به شما دسترسی داشته باشد بهتر می تواند در این امور نقش آفرینی کند. این محصول جذاب در بسیاری از جوامع بسیار مورد استقبال و استفاده مردم قرار می گیرد و در واقع محصولی موثر در سبک زندگی، فرهنگ و تعاملات افراد می باشد.
بر اساس اعلام مرکز ملی فضای مجازی، وی دو بخش از ابزارهای هوش مصنوعی را برجسته کرد و گفت: یک بخش فناوری است که دانش و مهارت در آن کلید خورده است که در فضای مجازی بسیار مهم است. قبلاً اهمیت قالب در فضای سنتی بسیار کمتر اهمیت داشت. مثلا در روزنامه قالب روی محتوا کارآمد نبود اما در فضای مجازی تکنولوژی و قالب روی محتوا کارآمد است و هر پلتفرمی سبک محتوایی خودش را دارد و هر فردی در هر پلتفرمی یک نوع رفتار به عنوان مثال، یک پلت فرم برای تصاویر مناسب است، یکی برای پیام های اجتماعی کوتاه و یکی برای رسانه مناسب است. بنابراین، ما نمی توانیم به سادگی با فعالیت های محتوایی مستقل از قالب کار کنیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در خصوص نشست اخیر تیک توک در آمریکا که در آن بخش پاسخگویی به سوالات کلیدی الگوریتم ها و تاثیر آن بر عملکرد پلتفرم بود و موضوعات متعددی در رابطه با تاثیر قالب بر اثربخشی محتوا مطرح شد. ، اضافه کرد: ما باید بر اساس ارزش های خود صاحب فناوری و قالب باشیم. زیرا برای جامعه ما آنچه مهم است باید عناصری چون اخلاق، فداکاری، نوع دوستی و خانواده در قالب گنجانده شود.
آقامیری افزود: داشتن چارچوبی در این زمینه بسیار مهم است و همین مدل هوش مصنوعی که اخیراً گسترش یافته است، چارچوبی نیز دارد و پاسخگوی سوالات مغایر با قوانین آن نیست. بنابراین، اگر چارچوبی داشته باشیم، می توانیم در مسیر درست حرکت کنیم.
وی در پایان بر تمایل مرکز ملی فضای مجازی برای همکاری برای بیان پیامی جدید برای اقشار مختلف جامعه تاکید کرد و گفت: در فضای سنتی بیش از دویست کشور داریم که نقدینگی خاص خود را دارند. و دولت، اما در فضای مجازی، کشورهایی بیش از این نیست که بررسی دقیق این مفهوم بتواند به کشور کمک کند تا مرزهای جدید و واژه های جدید در فضای مجازی داشته باشد و امروز این فرصت بزرگ در اختیار ما قرار گرفته است. و اگر دارایی، محتوا و مخاطب فعال داشته باشیم، میتوانیم پیامها و الگوهایی را که قبلاً انتقال آنها دشوار بود، به راحتی به این فضا منتقل کنیم.
انتهای پیام