نماینده موقت فائو در جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی غذا از کشورها خواست در مدیریت آب سرمایه گذاری کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، یوبک دوهوج جی سی، سرپرست نماینده فائو در جمهوری اسلامی ایران در پیامی در همایش روز جهانی غذا گفت: دولت ها باید سیاست های مبتنی بر دانش، تشویق به نوآوری و سرمایه گذاری در مدیریت آب را طراحی کنند.
این رویداد در تاریخ 24 اکتبر به همت سازمان غذا و داروی ایران به مناسبت روز جهانی غذا با موضوع «آب زندگی است، آب زندگی است» غذا برگزار شد. هیچ کس عقب نمانده است.»
جی سی در این پیام که توسط مافوق بازیگری اش خوانده شده است، ارتباط عمیق آب و غذا را برجسته می کند و می گوید: اگرچه 71 درصد از سطح زمین را آب پوشانده است، اما تنها 2.5 درصد آن را آب شیرین تشکیل می دهد و برای کشاورزی مناسب است.
وی همچنین گفت: منابع آب جهانی به دلیل عواملی مانند رشد جمعیت، شهرنشینی، توسعه اقتصادی و تهدید احتمالی تغییرات اقلیمی تحت فشار قابل توجهی قرار دارند.
JC با تاکید بر روند نگران کننده خاطرنشان کرد: در چند دهه گذشته، منابع آب شیرین به ازای هر نفر 20 درصد کاهش یافته است. از برداشت جهانی آب شیرین، 72 درصد به کشاورزی نسبت داده می شود که ارتباط مهم بین آب و غذا را برجسته می کند.
وی در ادامه بر ضرورت اقدام جمعی تاکید کرد و از دولت ها خواست تا سیاست های علم محور، ترویج نوآوری و سرمایه گذاری در مدیریت آب را طراحی کنند.
سرپرست نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در ایران گفت: فائو متعهد به حمایت از دولت ها و ذینفعان در مدیریت پایدار آب های زیرزمینی از طریق ابزارها و فناوری های مختلف است.
جی سی همچنین از تلاشهای ایران برای رسیدگی به امنیت غذایی و تغذیه بهویژه سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی قدردانی کرد و افزود: سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی ایران گام مهمی در راستای اهداف توسعه پایدار است.
نماینده موقت فائو در جمهوری اسلامی ایران در پایان بر مدیریت خردمندانه منابع گرانبهای آب برای حفاظت از سیستم های غذایی، کره زمین و رفاه همگان تاکید کرد. او همچنین خواستار همکاری جهانی برای تضمین آینده ای پایدارتر شد.
انتهای پیام