سخنگوی کمیسیون ویژه خروج و رفاه تولید و نظارت بر اصل 44 قانون اساسی افزود: پیوستن به چنین بازارهایی هزینه واردات کالا را کاهش می دهد ، بازارهای اقتصادی را معرفی می کند. و بازاریابی و هزینه های بازاریابی و معرفی محصولات را کاهش می دهد. به دنیا “
به گزارش ای بی اس نیوز ، جمهوری اسلامی ایران روز جمعه 17 سپتامبر 1400 در جریان اجلاس سازمان همکاری شانگهای نهمین عضو دائمی سازمان همکاری شانگهای شد. این امر به درخواست روسیه و پذیرش تاجیکستان در ریاست دوره شانگهای و با رضایت همه کشورهای عضو انجام شد.
زنگنه یادآور شد: با پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای مشکلات کمبود قطعات صنعتی برطرف می شود.
عضو کمیته برنامه ، بودجه و حساب مجلس ادامه داد: صرف نظر از تعداد الحاقات جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون ها و سازمان ها ، فرصتی قریب الوقوع برای بهبود شرایط اقتصادی و تجارت کشور خواهد بود.
سخنگوی کمیسیون ویژه رونق تولید و شکوفایی تأکید کرد که کشورهای قوی در این زمینه ، مانند ایالات متحده و روسیه ، فقط به عنوان صادرکننده نیستند ، زیرا به دنبال حفظ بازارهای جهانی و تامین موفقیت آمیز تقاضای داخلی هستند. در نتیجه ، این کشور می تواند تجارت مثمرثمر با بسیاری از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای از جمله چین داشته باشد.
رئیس کمیته رفع موانع تولید پارلمان با اعلام اینکه دولت ها و کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای روابط خوبی با جمهوری اسلامی ایران دارند ، گفت: این کشور در تجارت و اقتصاد از توانایی خوبی برخوردار است.
محسن زنگنه به ای بی اس نیوز گفت: یکی از مشکلات اقتصاد ایران ، علاوه بر تحریم ها ، ضعف ما در بازاریابی است ، بنابراین نتوانستیم محصولات خود را به سازمان همکاری شانگهای بفروشیم. بنابراین ، پیوستن به بازارهای منطقه ای این مشکل را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
زنگنه ادامه داد: کشورهایی که در اقتصاد و تجارت جهانی حرفی برای گفتن ندارند فقط صادرکننده یا واردکننده یک محصول نیستند. یعنی اگر آنها صادرکننده محصول هستند ، واردکننده نیز هستند. به عنوان مثال ، در روابط خود با چین ، می تواند همان محصولاتی را که وارد می کند صادر کند.
وی خاطرنشان کرد: محصولاتی مانند صنایع دستی ، فرش ، برخی محصولات کشاورزی مانند زعفران ، خرما ، کشمش با فناوری که کشور در صنایع با تکنولوژی بالا دارد ، تولید سنگ آهن ، مس ، آلومینیوم و حتی لوازم خانگی از جمله محصولاتی که می توانیم صادر کنیم به از سوی دیگر ، ما باید محصولات مشابه را وارد کنیم.