فلاحی خاطرنشان کرد: اصلی ترین مشکل مربوط به عدم سازماندهی منابع انسانی در آموزش و پرورش به دلیل کمبود بودجه است بزمیشود. در همین حال ، تحصیل 220،000 معلم و 50،000 کارمند اداری کم است. دانشگاه پیام نور نیز به نوبه خود 3500 کارمند اداری مازاد دارد که می تواند کمبود تحصیلات را جبران کند. به شرطی که عزم و اراده ای برای این انتقال وجود داشته باشد.
یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از کاهش کیفیت معلمان انتقاد کرد و گفت: “نباید برای اشتغال در آموزش و پرورش تدابیری عجولانه اتخاذ شود. و اگرچه ما به کرامت مربیان احترام زیادی می گذاریم ، اما این معلمان چه کسانی و مربیان آموزش و پرورش جذب می شوند ، آنها افراد بسیار با سواد و تحصیل کرده ای هستند.
آخر یک پیام/
وی با بیان اینکه درد اصلی وزارت آموزش و پرورش کمبود بودجه است ، گفت: اجرای رتبه بندی معلمان به دلیل کمبود منابع بودجه ای به تعویق افتاده در حالی که دولت تنها 5 هزار میلیارد تومان برای اجرای این امر اختصاص داده است. برنامه ، اما اجرای کامل رتبه 30 وی تریلیون تومان پول می خواهد. البته امیدوارم یک وزیر دلسوز مسئول آموزش و پرورش و امور اقتصادی بتواند مشکلات این وزارتخانه را با اجرای سیستم تحول حل کند.
وی تأکید کرد که در سال های اخیر درخواست های تعیین تکلیف و سازماندهی نیروهای آموزشی به بهانه کمبود بودجه و اعتبار نادیده گرفته شده است. بنابراین ، ما باید به انتخاب معلمان توسط دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی بازگردیم و بر این اساس ، می توانیم از طریق کنکور سالانه که حتی می توانیم دوبار در سال سازماندهی کنیم ، منابع انسانی لازم را برای آموزش و پرورش جذب کنیم.
حجت الاسلام ا فلاحی ، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت:؟؟ وی به خبرنگار پارلمانی ABSNEWS گفت: برخی تجمعات مقابل وزارت آموزش و پرورش به طبقه بندی معلمان مربوط می شود یا برخی از آنها می خواهند کارکردهای آنها را تعیین کرده و خود را در آموزش وزارت سازماندهی کنند.