رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی گفت: تا پایان سال حدود 35 هزار تن سم تولید می کنیم و کمبودی نداریم.
به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود گیل آبادی در نشست خبری دهمین نمایشگاه جامع کشاورزی، اظهار کرد: دهمین نمایشگاه کشاورزی امسال از 21 تا 25 آذرماه از ساعت 9 صبح ساعت 3 در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می شود. 00 بعد از ظهر . این نمایشگاه در 11 اتاق با حضور 382 شرکت فعال در زمینه سموم و کود، تجهیزات آبیاری، مکانیزاسیون و 32 شرکت خارجی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه تا پایان سال حدود 35 هزار تن سموم دفع آفات عرضه می کنیم و کمبودی نداریم، گفت: 97 درصد از این 35 هزار تن در داخل تولید می شود و 3 درصد سموم جدید با منشاء اروپایی و وارداتی است. .
رئیس انجمن تولیدکنندگان سم کشاورزی افزود: تولید سم و سموم بر اساس استانداردهای فائو است و استانداردها در تمام دنیا یکسان است.
وی افزود: 658 مورد مسمومیت ثبت شده در کشور داریم که 18 درصد پرخطر، 22 درصد متوسط و 60 درصد کم خطر هستند. سیاست حذف سموم پرخطر و جایگزینی آنها با سموم کم خطر است.
به گفته وی، بر اساس گزارش ها، 80 درصد سموم مورد نیاز کشور توسط تولیدکننده داخلی، 17 درصد از چین و هند آماده مصرف و 3 درصد به صورت اروپایی وارد می شود.
به گفته وی، برخی از سموم وارداتی از چین و هند بی کیفیت بوده و به محصولات آسیب رسانده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان سم کشاورزی در پاسخ به میزان ارز تخصیصی برای واردات مواد اولیه گفت: برای محصولات فنی و وام اشتغال 220 تا 250 میلیون دلار ارز و تا کنون 140 میلیون دلار نیاز داریم. ارز ارائه شده است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سم تقلبی در بازار وجود دارد، گفت: از زمانی که ارز 4200 تومانی لغو شد و به 28500 تومان رسید، تقلب نیز افزایش یافته است. تاکنون موارد و کارگاه هایی شناسایی و پیگیری هایی انجام شده است. انجام دادن. دستگاه قضایی نیز باید با متخلفان برخورد جدی تری داشته باشد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود راهکارهایی برای حمایت از تولیدکنندگان ارائه کرد و گفت: پیشنهاد ما این است که از واردات سموم آماده و قابل تولید داخل جلوگیری شود. پیشنهاد دوم حذف ارز ترجیحی و نیمی از آن آماده مصرف برای ایجاد تعادل است. همچنین تعرفه های گمرکی سموم آماده افزایش و فعالیت های تبلیغاتی تشدید شود.
گیل آبادی افزود: از سال گذشته تاکنون 2 هزار و 779 تن سم به کشورهای عراق، افغانستان، آذربایجان، ارمنستان، تاجیکستان و قزاقستان صادر شده است.
انتهای پیام