پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

عباسی: مدیریت عدم تعادل انرژی در کشور نیازمند یک دستور است

برای بهینه سازی مصرف به همکاری بین دستگاهی نیاز داریم

وی با بیان اینکه از سوی دیگر رعایت استانداردها در ساخت و ساز ساختمان نیز نقش موثری در جلوگیری از اتلاف انرژی دارد، افزود: استفاده از مصالح ساختمانی عایق بسیار مهم است. استفاده از پنجره ها و درب های استاندارد کارآمد است. امروزه از رنگ ها به عنوان پوششی استفاده می شود که در صورت اعمال روی سقف ساختمان از ورود گرما به داخل ساختمان جلوگیری می کند. اگر بر روی دیوارها قرار گیرد، اجازه نمی دهد سرما یا گرما از داخل به بیرون فرار کند.

نماینده مردم کازرون در شورای اسلامی گفت: در کوتاه مدت تا زمانی که فرماندهی واحد برای این منطقه ایجاد نشود، راهی جز صرفه جویی برای مدیریت این درگیری نداریم. به همین دلیل باید به سراغ مردم برویم تا بتوانند پس انداز کنند و نتایج آن پس انداز را در زندگی خود ببینند. به عنوان مثال سیاست های تشویقی برای افرادی که در مصرف گاز صرفه جویی می کنند باید در نظر گرفته شود. به این ترتیب می توانیم از مردم برای غلبه بر این نارضایتی کمک بگیریم.

انتهای پیام

وی افزود: همیشه باید به دنبال منابع جایگزین جدید باشیم. ما به هر خانه در هر ایالت گاز می دهیم. در برخی مناطق تامین گاز منطقی است، اما این مسیر تا کجا باید ادامه یابد؟ آیا ما باید از این منبع انرژی گاز فقط زمانی استفاده کنیم که خانه ها را گاز می گیریم؟ بیایید سیمان و فولاد خودمان را با گاز ارزان تولید کنیم و سپس این محصولات را در بازارهای جهانی بفروشیم و سود بیشتری به جیب شرکت های خاص بریزیم.

فریدون عباسی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به عدم تعادل گازی کشور درباره راهکارهای مدیریتی آن، اظهار کرد: مشکل اصلی امروز کشور در این حوزه، قوام مدیریت است. ما باید در امور مهم کشور یک فرماندهی داشته باشیم، من اصطلاح نظامی را به همین دلیل به کار می برم، زیرا این فرد باید اختیارات خاصی داشته باشد که دستور بدهد و پس از کسب نظر کارشناسی کار را پیش ببرد. مشکل عدم تعادل در حوزه انرژی، چه در زمینه برق و گاز و چه در زمینه بنزین، به مقدار تولید و مصرف برمی گردد، در شرایطی که تولید بنا به دلایلی محدود است و نمی توانیم در آن سرمایه گذاری کنیم. زمینه توسعه و میزان مصرف نیز رو به افزایش است. با نارضایتی مواجه خواهیم شد.

وی در پایان گفت: وقتی گفتم در این زمینه به یک فرمان واحد نیاز داریم، یعنی مجموعه ای از دستگاه ها باید دور هم جمع شوند و دستورالعملی بنویسند و سپس الگوی تامین مالی این دستگاه را پیش بینی کنند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تاکید کرد: باید بازده نیروگاه ها را افزایش دهیم، منابع جدید شناسایی کنیم و فشار چاه هایی که دچار افت بار شده اند را افزایش دهیم. به این ترتیب در چند سال آینده می توان مشکل این حوزه را حل کرد.

مردم باید نتایج پس انداز را در زندگی خود ببینند

یکی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که یک فرمان واحد برای مدیریت عدم تعادل انرژی و بهینه سازی مصرف در سطح کشور ایجاد نشود، راهی جز صرفه جویی در مصرف نداریم.

عباسی گفت: توان و فناوری کشور این امکان را به ما می دهد که در راستای بهینه سازی مصرف گام برداریم. به عنوان مثال سر فناوری سانتریفیوژ در موتورهای الکتریکی چیلرهای آبی استفاده می شود، ما حدود 20 سال پیش زمینه فناوری را حل کردیم اما در زمینه پیاده سازی از آن استفاده نکردیم.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *