وی ادامه داد: برای تامین بخشی از نیاز شبکه برق کشور، بهبود پایداری شبکه برق منطقه شمال خوزستان، افزایش میانگین راندمان نیروگاه های حرارتی، صرفه جویی در مصرف سوخت در هر کیلووات ساعت تولید برق، انتقال دانش فنی و ساخت تجهیزات نیروگاه سیکل ترکیبی با راندمان بالا اشتغال زایی، عمر مفید بالای نیروگاه، کاهش آلودگی و مصرف آب از جمله اهداف و ویژگی های این پروژه است.
به گفته معاون توسعه طرح های شرکت انرژی حرارتی، پست این نیروگاه از نوع GIS است که علاوه بر کوچک بودن نسبت به سایر پست ها، مقاومت بیشتری در برابر رطوبت و گرد و غبار دارد و نصب و اجرا سریعتر و ایمنی آن بالاتر است. در طول ساخت این پروژه 500 نفر به صورت مستقیم و 1500 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
به گزارش خبرگزاری آنا، نیروگاه دوکوهه در کیلومتر 17 جاده سد کرخه در شهرستان اندیمشک واقع شده است.
معاون توسعه پروژه های شرکت برق حرارتی گفت: همزمان با اتصال واحد گاز کلاس F نیروگاه دوکوه اندیمشک به شبکه سراسری برق، ظرفیت نیروگاه های ایران از 90 هزار مگاوات گذشت.
رئیس صنعت برق:
absnews
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه توربین این نیروگاه برای اولین بار در کشور توسط کارشناسان داخلی مونتاژ شد، افزود: در طول اجرای این پروژه علاوه بر استفاده از نیروهای بومی، از پیمانکاران منطقه ای نیز در فعالیت های اجرایی استفاده شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، محمد رمضانی معاون طرح های شرکت انرژی حرارتی با اشاره به اینکه نیروگاه دوکوهه با سرمایه گذاری بالغ بر 250 در حال ساخت است. میلیون یورو گفت: در راستای توسعه تولید برق و تقویت شبکه 230 کیلوولت در منطقه شمال خوزستان، شرکت برق حرارتی دستور احداث نیروگاه پربازده با واحد گازی 307 مگاواتی و واحد بخار 144 مگاواتی با ظرفیت اسمی کل 451 مگاوات.