چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

طراحی شبکه جاده ای بهینه، نیازهای حمل و نقل آینده کشور


معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، حمل و نقل جاده ای را اصلی ترین وسیله جابه جایی کالاهای داخلی و مسافر در کشور دانست و گفت: طراحی شبکه جاده ای بهینه نیاز آینده حمل و نقل کشور است.

به گزارش ای بی اس نیوز، شهریار افندی زاده ضمن تاکید بر اهمیت حمل و نقل جاده ای به عنوان اصلی ترین روش حمل و نقل داخلی کالا و مسافر در کشور، توضیحاتی در خصوص پیشرفت مطالعات طراحی مسیر بهینه شبکه در فاز دوم ارائه کرد. طرح کلی حمل و نقل کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت و جایگاه حمل و نقل جاده ای در کشور گفت: امروزه حمل و نقل جاده ای بیشترین سهم جابجایی کالا و مسافر را در کشور به خود اختصاص داده است.

وی افزود: از سوی دیگر شبکه راه های اصلی و فرعی کشور امکان دسترسی به روستاها، نقاط مرزی و دورافتاده ترین نقاط کشور را به سایر نقاط کشور از جمله مراکز استان ها می دهد که از نظر اهمیت برخوردار است. عدالت اجتماعی، بنابراین این روش برای اهداف برنامه ریزی نیازمند توجه ویژه است و توسعه دقیق و بهینه شبکه آن بخشی از توسعه جهانی و عادلانه است.

افندی زاده گفت: در این راستا طراحی شبکه بهینه حمل و نقل جاده ای آینده تا سال 1414 به عنوان فاز دوم طرح جامع حمل و نقل کشور با همکاری ‘سازمان حمل و نقل جاده ای و جاده ای’ در دستور کار قرار گرفته است. به عنوان نگهبان این روش.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: به همین منظور و با بررسی دقیق موضوع توسط دستگاه های مختلف این سازمان، گروهی متشکل از اساتید جوان از دانشگاه های معتبر کشور به عنوان مشاور انتخاب شدند. برای مطالعات طراحی انتخاب شده و پروژه به خوبی پیش رفته و در مراحل پایانی قرار دارد.

افندی زاده تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع، سازمان حمل و نقل جاده ای و راهداری، کارگروه تخصصی بررسی و نظارت بر پیشرفت این مطالعات را تشکیل داده و نمایندگان ادارات داخلی ذیربط این سازمان و دفتر طرح ها مدل های حمل و نقل معاونت حمل و نقل در آن عضویت دارند و جلسات دوره ای آن به طور مرتب برگزار می شود. ضمناً یکی از اساتید صاحب کرسی این رشته به عنوان مدیر علمی مطالعات انتخاب شده است.

وی تصریح کرد: تنوع رده های عملکردی در شبکه راه ها، حجم زیاد و انبوه طرح های عمرانی در جدول پیوست قانون دارایی سالانه کشور و ارتباط نزدیک این حوزه با مسائل زیست محیطی و پدافند غیرعامل از ویژگی های این روش است که در مطالعات مورد توجه قرار گرفته اند. .

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: در این راستا شاخص های مختلف اقتصادی، ایمنی، عدالت، تاب آوری شبکه و زیست محیطی مبنای طراحی شبکه بهینه این روش است. این معاونت در مرحله سوم طرح جامع حمل و نقل کشور، شبکه یکپارچه حمل و نقل بهینه کشور را طراحی و با توجه به تأثیر رقابت و هم افزایی روش های مختلف، بهترین و نهایی شبکه حمل و نقل کشور را ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *