دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

ضرورت بین المللی سازی فعالیت های فضایی کشور

رئیس کنسرسیوم فضایی کشور با تاکید بر اینکه به دنبال بین المللی شدن فعالیت های فضایی هستیم، گفت: در همین راستا امروز در رویداد دورهمی کارگاه آموزشی برگزار کردیم تا دانشجویان با رویکردهای همکاری های بین المللی آشنا شوند.

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر حسین شهرابی در حاشیه این مراسم فضایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه ساله در روز چهاردهم بهمن ماه مصادف با روز فناوری فضایی و پرتاب ماهواره «عمید» مراسمی را با هدف بزرگداشت فضا برگزار می کنیم. . دستاوردها

وی با بیان اینکه مدیر پروژه پروژه ماهواره امید بودم، گفت: از این رو بزرگداشت این روز جزو برنامه های ماست و از زمانی که این شرکت را در بخش خصوصی تاسیس کردیم، طبق برنامه امید تلاش کرده ایم. اکوسیستم فضایی، بیایید یک فضا را سازماندهی کنیم.

شهرابی ادامه داد: سال گذشته پیشنهاد شد که این رویداد با حضور افراد فعال در زمینه توسعه جدیدترین فناوری های فضایی و فعالیت آنها منجر به ایجاد امید شود؛ بنابراین رویکرد این دوره، فشار به سمت ایجاد امید است.

رئیس این کنسرسیوم فناوری با بیان اینکه در مراسم امروز فعالان این حوزه آخرین دستاوردهای خود را ارائه خواهند کرد، گفت: مخاطبان ما تا سال گذشته معمولاً از دولت ها و شرکت ها تشکیل می شدند و امسال نیز تلاش کردیم تا علاوه بر این، دانشجویان رشته های مرتبط را نیز در بر گیرد. به مقامات دولتی و بنابراین 60 درصد از مهمانان این رویداد دانشجو هستند.

شهرابی افزود: برپایی کارگاه آموزشی برای دانش آموزان از برنامه های این دوره است که در این مدت به بحث و تبادل نظر در خصوص سرمایه گذاری های فضایی پرداخته می شود.

مدیر پروژه ماهواره «امید» بر لزوم بین المللی شدن فعالیت های فضایی تاکید کرد و یادآور شد: از سال گذشته از سخنرانان خارجی که به صورت آنلاین سخنرانی می کردند و در همین راستا سال گذشته از مدیر کاسموس دعوت کردیم. برای پرتاب ماهواره «کوتسار» این شرکت با این شرکت خارجی قرارداد بستیم.

وی افزود: امسال از فعالان بین المللی که هم به عنوان مشتری و هم شریک با آنها در ارتباط بودیم دعوت کردیم و به صورت مجازی در این مراسم حضور دارند.

شهرابی توسعه ابعاد بین المللی صنعت فضایی را یکی از اهداف حضور محققان خارجی در این مدت برشمرد و ادامه داد: تلاش می کنیم به دانشجویان آموزش دهیم که اگر وارد حوزه فناوری فضایی شوند، دید و فعالیت فراملی داشته باشند. در بازار بین المللی

شهرابی از رونمایی از دو سامانه در حاشیه این مراسم خبر داد و گفت: دو سامانه پایین دستی ایجاد کرده ایم که رونمایی می شود.

وی تصریح کرد: در این شرکت در بخش بالادستی و پایین دستی فضا به عنوان زنجیره ارزش فعالیت می کنیم. بخش بالادستی بر طراحی و ساخت ماهواره ها، ایستگاه های فضایی و پرتاب ها تمرکز دارد و پایین دست این خدمات زنجیره ارزش، ارائه سیستم های خدماتی است.

شهرابی گفت: امروز از دو سامانه فضانوردی و فضای آنها رونمایی شد. سامانه «فابابین» سامانه‌ای است که مدیریت عرضه و فروش تصاویر ماهواره‌ای و تصاویر ماهواره‌ای مشابه مانند تصاویر هوایی و پهپادی را بر عهده دارد.

وی سامانه دیگر را با عنوان «فضا» که امروز رونمایی شد، شناخت و ادامه داد: این سامانه در کنار سامانه فضایی مطرح شد. سیستم فابابین یک سیستم مدیریت تصاویر ماهواره ای خام است و در سیستم فضایی آن افزودنی برای این تصاویر ایجاد شده است.

به گفته وی، این سامانه یک محور اولیه را تشکیل می دهد که از طریق آن می توان داده های کشاورزی را تجمیع کرد و از داده های آنها در بلندمدت برای مدیریت کشاورزی کشور استفاده کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، ماهواره “کوتسار” محصول فناورانه 8 شرکت فناور است که برای ماموریت های دقیق کشاورزی و نقشه برداری با وزن 30 کیلوگرم و عمر کاربردی 2 سال طراحی شده است. وضوح تصویربرداری رنگی این ماهواره 3.4 متر و وضوح تصویربرداری نزدیک به مادون قرمز 5.5 متر است.

“کوتسار” یک ماهواره اندازه گیری است و در حوزه کشاورزی کاربرد دارد. با استفاده از خدمات این ماهواره ها می توان 80 درصد خدمات کشاورزی مورد نیاز را ارائه کرد.

پایگاه فضایی روسیه “ووستچینی” پایگاه پرتاب ماهواره “کوتسار” است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *