به این موضوع در گفتگو با آنا اشاره شد؛

یک تولیدکننده محصولات کشاورزی دانش بنیان گفت: مشکلات اقتصادی و عدم تسهیل شرایط پذیرایی امکان افزایش تولید را به ما نمی دهد.
مریم خوشنامی تولیدکننده محصولات کشاورزی دانش بنیان در زمینه نهال های گیاهی خانواده بری در گفت و گو با خبرنگار حوزه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا با اعلام این خبر گفت: شرکت های دانش بنیان تازه ایجاد شده در در سه سال اول فعالیت خود می توانند از فضای پژوهشکده ملی استفاده از مهندسی ژنتیک استفاده کنند.
وی افزود: زمان استفاده ما از فضای پژوهشکده به پایان رسیده است اما امکان انتقال 4 هزار اصله نهال از خانواده توت که برای کشت در مناطق شمالی و کویری مناسب است را نداریم.
این فعال اقتصادی در دانش بنیان ادامه داد: متأسفانه قیمت زمین در مناطق شمالی افزایش چشمگیری داشته است و برای خرید زمین نیاز به نقدینگی زیادی داریم اما توانایی تامین منابع از طریق تسهیلات را نداریم.
**کسب و کارهای دانش بنیان در مقابل افزایش بهره تسهیلات صندوق
خوش نامی گفت: پیش از آن صندوق نوآوری و شکوفایی به بنگاه های دانش بنیان با سود 11 درصدی تسهیلات اعطا می کرد اما امسال رقم سود آنها همانند بانک ها و 16 درصد شده است.
این تولیدکننده محصولات کشاورزی دانش بنیان با حضور در نمایشگاه «آبادیران» گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی برای استفاده از اجاره زمین 500 میلیون تومان با سود 16 درصد تسهیلات می دهد اما ضمانت دریافت هر نوع نصب این صندوق باید سند ملکی و ارائه گواهی فروش باشد. از آنجایی که فروش شرکت ما به سطح بالایی نرسیده است، نمی توانیم از این تسهیلات استفاده کنیم.
این تولیدکننده گیاه خانواده بری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط دریافت تسهیلات خرید و اجاره را نداریم و دوره استفاده از فضای پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک به پایان رسیده است، نمی دانیم کجا باید باشیم. انتقال 4000 گیاه