شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

سوت قطار رشت – کاسپین در خرداد 1402 به صدا درآمد

اجرای این پروژه علاوه بر اهمیت آن در حمل و نقل داخلی، باری و مسافری استان گیلان، از نظر ایجاد کریدور ریلی جدید برای صادرات و واردات کشور و همچنین ترانزیت کالا از مناطق شمالی کشور خلیج فارس، آب های آزاد بین المللی و سایر کشورهای همسایه ایران نیز بسیار حائز اهمیت است.

معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت درباره نحوه تامین مالی خط ریلی رشت – خزر گفت: این راه آهن از محل بودجه تامین می شود و برنامه ما این است که تا بهار بتوانیم این پروژه ریلی را به بهره برداری برسانیم. . حداکثر سال آینده

وی با بیان اینکه این خط آهن 76 درصد پیشرفت داشته است، افزود: 16 کیلومتر از این راه آهن ریلی بوده و اولین ایستگاه آن در منطقه پیربازار رشت به فاصله 25 کیلومتر تا پایان سال و آخرین ایستگاه در منطقه آزاد تجاری – کارخانه صنعتی انزلی در صورت تامین اعتبار در خرداد 1402 راه اندازی می شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این خط ریلی 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 84 درصد در بخش زیربنایی تکمیل شده و بیش از 16 کیلومتر از حدود 35 کیلومتر آن ریل گذاری شده است. کار به سرعت در حال پیشرفت است و تلاش می کنیم این پروژه را در بهار سال آینده افتتاح کنیم.

وی در خصوص روند اجرایی راه آهن در استان گفت: فاز مطالعاتی راه آهن رشت – آستارا به پایان رسیده و 12 کیلومتر از این راه زیرساختی و مابقی در دست اقدام است.

سوت قطار رشت – کاسپین; ژوئن 1402

وی از پیشرفت فیزیکی پروژه راه آهن رشت – خزر خبر داد و گفت: از 35 کیلومتر خط ریلی رشت – انزلی 15 کیلومتر آماده و 22 کیلومتر دیگر تکمیل شده است.

تکمیل راه آهن گیلان به 1600 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، حسین هاتف، پیمانکار پروژه راه آهن رشت – خزر با بیان اینکه این خط ریلی ۷۶ درصد پیشرفت دارد و در صورت تامین اعتبار در خرداد ماه سال آینده به بهره برداری می رسد. گفت: ساخت این خط ریلی به طول تقریبی 35 کیلومتر که از سال 1397 آغاز شده است، ادامه پروژه راه آهن قزوین – رشت به طول 164 کیلومتر است که در سال 1397 افتتاح شد.

هادی رحمانی، مدیرکل راه و شهرسازی گیلان نیز درباره این پروژه گفت: مقدمات تکمیل راه آهن رشت – خزر و رشت – آستارا انجام شده و برای تکمیل آن به 1600 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. طبق برنامه ریزی های انجام شده، ارتباط رشت و کاسپین تا پایان خرداد 1402 برقرار می شود.

انتهای پیام

رحمانی همچنین پروژه راه آهن رشت – آستارا را مورد توجه قرار داد و گفت: با توجه به برنامه ریزی های وزارت راه و شهرسازی و ادعای استاندار گیلان، تلاش می شود تا سرمایه گذاران خارجی برای این پروژه جذب شوند، این در حالی است که رشت- مسیر راه آهن آستارا که عملیات اجرایی آن آغاز شده، شتاب بیشتری می گیرد.

اسدالله عباسی استاندار گیلان نیز با بیان اینکه 1042 میلیارد تومان برای خط ریلی رشت – خزر هزینه شد، ابراز امیدواری کرد که در بهار سال 1402 شاهد بهره برداری از آن باشیم و افزود: در مجموع 950 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت. در دور اول سفر هیات دولت به گیلان 300 میلیارد تومان از این مبلغ به متمم بودجه اختصاص یافته و در همین سفر به تصویب رسید و مابقی مربوط به ساخت و ساز و تخصیص بودجه ملی است.

بیش از هزار میلیارد تومان در راه آهن رشت – خزر هزینه شد

در این زمینه عباس خطیبی – معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور – به ای بی اس نیوز نحوه تامین مالی این خط ریلی را تشریح کرد.راه آهن: راه آهن رشت – خزر مانند سایر پروژه های ریلی خواهد بود. از محل بودجه تامین شود و برنامه ما این است که حداکثر در بهار سال آینده بتوانیم این پروژه ریلی را به بهره برداری برسانیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، پروژه راه آهن رشت – خزر – انزلی بخشی از پروژه راه آهن قزوین – رشت – انزلی محسوب می شود که می تواند تحول بزرگی در تجارت کشور و منطقه خاورمیانه، آسیای مرکزی و آسیای مرکزی ایجاد کند. اوراسیا عملیات اجرایی پروژه راه آهن رشت – خزر از سال 1384 آغاز شد اما تا سال 1397 تنها 3 درصد پیشرفت داشت و بیشتر کارهای آن از سال 1397 از محل اعتبارات عمرانی ملی آغاز شده است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *