پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری خارجی ها در تهران

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران گفت: تعداد مجوزهای سرمایه گذاری خارجی صادر شده در استان تهران 315 طرح و بیش از هفت میلیارد دلار است و از این نظر استان تهران تهران رتبه نخست را در بین پنج استان کشور دارد. کشور.

داوود طبرسا در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به اقدامات مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران در 10 ماهه اول سال 1402 در راستای تشویق و توسعه سرمایه گذاری، اظهار کرد: استان تهران رتبه دوم و سوم کشوری را در کشور دارد. از نظر سرمایه ورودی و بیش از سه میلیارد دلار به آن اختصاص داده است.

وی افزود: استان تهران در 10 ماهه سال 1402 موفق به جذب 257 میلیون دلار سرمایه خارجی برای 24 طرح سرمایه گذاری خارجی شد و با وجود شرایط سخت تحریم کشور، بیش از 24 میلیون دلار وجوه جذب شده وارد شده است. . کشور.

طبرسا همچنین در خصوص شناسایی و معرفی فرصت ها و اولویت های سرمایه گذاری در استان تهران گفت: 48 فرصت سرمایه گذاری در قالب خلاصه اطلاعات طرح های سرمایه گذاری در بخش های صنعت، گردشگری و شهرسازی در سطح استان شناسایی شد. که از این تعداد 24 فرصت در پورتال ملی فرصت های سرمایه گذاری کشور تایید شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران در خصوص مشارکت و حضور فعال در همایش ها و نمایشگاه های خاص مرتبط با موضوع سرمایه گذاری برای ارائه توانمندی ها، فرصت های سرمایه گذاری و توانمندی های واقعی استان تهران گفت: حضور فعال در پنجمین همایش نمایشگاه بین المللی توانمندی های صادراتی ایران، شرکت در رویداد همکاری های اقتصادی ایران و عربستان، شرکت در رویداد تجاری و سرمایه گذاری چین (سیفیت 2023)، مشارکت اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تهران در اعزام هیات های تجاری به کشور جمهوری ترکیه و روسیه، شرکت در رویداد روز SIG و رفع موانع. و مسائل سرمایه گذار از مهمترین موارد در معرفی قابلیت های سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بود.

طبرسا در ادامه درباره وضعیت درخواست مجوز از درگاه ملی صدور مجوز در استان تهران از ابتدای سال 1401 تا اواسط بهمن 1402 بیان کرد: در این مدت 273 هزار و 581 درخواست در پرتال مجوزهای ملی توسط داوطلبان استان تهران ثبت شد.

وی افزود: 115 هزار و 849 مجوز به صورت آنلاین (خارج از سایت) و بدون کاغذ در پرتال ملی مجوز صادر شده که نشان می دهد بیش از 43 درصد مجوزها به صورت اینترنتی صادر شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران گفت: ۱۱۰ هزار و ۴۲ درخواست مجوز از سوی مراجع ذیصلاح رد شد، ۱۶ میلیون و ۵۴۴ درخواست از سوی متقاضیان رد شد و ۲۹ میلیون و ۲۴۳ درخواست مجوز در حال رسیدگی است.

طبرسا با تاکید بر آمار ۹۴ درصدی «پاسخ سریع» در استان تهران، تاکید کرد: این رقم نشان می‌دهد که بیش از ۹۴ درصد درخواست‌های مجوز کسب و کار در استان به موقع صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: تا اواسط بهمن ماه جاری، 2 هزار و 661 فعال اقتصادی در استان تهران با مراجعه به درگاه ملی صدور مجوز (mojavez.ir) مجوزهای کاغذی خود را به صورت الکترونیکی بازگردانده و هویت منحصر به فرد دریافت کردند که بالاترین رتبه در سطح است. ، استان ها وجود دارد.

طبرسا از افزایش 47 درصدی درآمد عمومی استان تهران در 10 ماهه سال 1402 خبر داد و گفت: درآمد عمومی وصول شده در این مدت 256 میلیارد تومان معادل 99 درصد درآمد مورد انتظار بوده و 47 درصد افزایش داشته است. نسبت به سال گذشته .

وی یادآور شد: درآمد مالیاتی وصولی طی 10 ماهه امسال بالغ بر 253 میلیارد تومان 99 درصد محقق شد.

وی خاطرنشان کرد: از جمله پایه های مالیاتی مستقیم؛ مالیات بر اشخاص حقوقی غیردولتی، مالیات بر دستمزد بخش خصوصی و مالیات بر مشاغل بیشترین میزان تحقق و مالیات بر انواع خودروهای سواری و دو کابین، مالیات نقل و انتقال سهام و مالیات حقوق و دستمزد بخش خصوصی بیشترین رشد را نسبت به سال گذشته داشته اند. مدت مشابه سال گذشته سال

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران اعلام کرد: در مالیات های غیرمستقیم، مالیات بر ارزش افزوده، درآمد حاصل از نرخ مالیات بر ارزش افزوده یک درصد – موضوع ماده 37 (بیمه سلامت) و مالیات ثبت نام خودرو 49.8 و 7 میلیارد است. تومان بیشترین درآمد را داشته است.

طبرسا ادامه داد: مالیات نقل و انتقال خودرو و مالیات بر فروش سیگار نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشترین درصد رشد را در بین پایه های مالیاتی غیرمستقیم دارند.

وی افزود: اجرای هزینه ای استان در 10 ماهه سال 1402 بالغ بر 2 میلیارد و 628 میلیون تومان و شامل 1880 میلیارد تومان حقوق و مزایای کارکنان دستگاه های اجرایی استان، 154 میلیارد تومان سایر هزینه ها، 44 میلیارد تومان است. تومان مطالبات مستمری بگیران و 551 میلیارد تومان بابت تملک دارایی های سرمایه ای.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران همچنین از آخرین وضعیت اجرای بند الف (18) قانون بودجه سال 1401 در موضوع تسهیل اشتغال در استان خبر داد و گفت: هدف از تصویب این تبصره تسهیل در امر اشتغال بوده است. تامین مالی فعالیت های سرمایه گذاری جدید یا نیمه تمام که برای تولید کالا و ارائه خدمات انجام می شود.

وی افزود: این تسهیلات بر اساس دستورالعمل اجرایی ماده (الف) تبصره (18) قانون بودجه سال 1401 کل کشور برای کارآفرینی، ایجاد، توسعه، تکمیلی و سرمایه در گردش و همچنین راه اندازی مجدد تولید است. . واحدهای تولیدی در صورت مشاغل خانگی. واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، بنگاه‌های دانش بنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص هستند.

نماینده وزیر اقتصاد استان تهران در ادامه بیان کرد: طی بیش از 50 جلسه اصلی بررسی و نظارت بر پرداخت تسهیلات موضوع تبصره 18، 139 طرح تولیدی و خدماتی به مبلغ 30 هزار میلیارد ریال انجام شد. با تفکیک 7 هزار میلیارد ریال سرمایه در گردش و 23 هزار میلیارد ریال سرمایه ثابت و تعهد اشتغال 5913 نفر به تصویب رسید.

وی خاطرنشان کرد: از آغاز پرداخت این تسهیلات در آبان ماه 1402 تاکنون بیش از 4 هزار میلیارد ریال برای استفاده از این تسهیلات به داوطلبان پرداخت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران در خصوص عملکرد دارایی های دولت گفت: طی 10 ماهه امسال سه ملک مازاد دستگاه های اجرایی فروخته شد و 35 ملک مازاد یک ارزشی دو هزار و 880 میلیارد تومان برآورد شد. به تازگی شناسایی و به تصویب شورای عالی تولید دارایی های دولتی رسیده است.

طبرسا گفت: اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران در سال مالی 1401 و دوره الحاقی آن مبلغ 158.1 میلیارد ریال در قالب اسناد خزانه اسلامی بین 36 دستگاه اجرایی استان توزیع کرد. از این میزان، 1.056 میلیارد ریال (معادل 91.8 درصد) اسناد خزانه اسلامی توزیع شده توسط دستگاه های اجرایی استان جذب شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران گفت: هنگام ثبت بودجه اجرایی دستگاه های اجرایی استان در سال 1401، در مجموع 167 صورت قطعی اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های ثابت جمع آوری و ثبت شد.

وی افزود: مجموع اعتبارات هزینه ای ثبت شده در سال 1401 (شامل اعتبارات ابلاغی و اختصاصی) معادل 507.235 میلیارد ریال و کل اعتبارات تملک دارایی های ثابت (شامل اعتبارات ابلاغی و اختصاصی) معادل 109.53 میلیارد ریال بوده است. همچنین به موجب بند (1) ماده (26) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی کشور (2) تعداد 104 صورت‌های مالی دریافت و ثبت شد. با تشکر از سامانه نظارت آنی معاونت نظارت مالی

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *