چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

سرمایه انسانی ایرانی با هیچ امکان مادی در کشور قابل مقایسه نیست

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بنگاه های دانش بنیان اولویت اول حضور مقتدرانه و آبرومند جمهوری اسلامی ایران در جهان است، به برخی از کاستی های کشور در سال های گذشته در حوزه های صنعتی اشاره کرد و گفت: معدن و تصریح کرد: مولفه اقتدار جز با حضور کسب و کارهای دانش بنیان گزینه ای در آینده کشور نخواهد بود و باید با تکیه بر حوزه های مبتنی بر دانش، دانش و اقتصاد دیجیتال کشور را به سمت پیشرفت سوق دهد. . بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، بنگاه های دانش بنیان راه میانبری برای آینده ای روشن در بحث توسعه و پیشرفت هستند.

گفتنی است مجتمع صنایع دانش بنیان کسا پانزده سال است که بر روی شناخت دقیق وضعیت علم و فناوری کشور و تهیه الگوهای مناسب برای اکوسیستم مدیریت علم و فناوری فعالیت می کند. حمایت از استارت‌آپ‌های دانش‌بنیان با واگذاری کار در فرآیند رشد و توسعه به نخبگان، ریسک‌پذیری در انجام پروژه‌ها تا رسیدن به مرحله استارت‌آپ دانش‌بنیان، عرضه آن‌ها به بازار و در نهایت استفاده از این شرکت‌های توسعه‌یافته. و موتور واحدهای فناوری یکی از استراتژی های اصلی مدل کسب و کار اکوسیستم علم و فناوری KESA است.

به گزارش ای بی اس نیوز، معاون اول معاون اول امروز (سه شنبه) با حضور در مجتمع صنایع دانش بنیان کسا از نزدیک درباره چگونگی روند کاری و فعالیت های اکوسیستمی مدیریت علمی و فناوری کسا این مجموعه دانش بنیان از جمله مرکز کاشف، رشد استارت بحث و تبادل نظر کرد. مرکز نوآوری و مرکز شهید حسین پور و همچنین دستاوردهای آن در حوزه های الکترونیک، مدیریت بحران، هوافضا، نیروی محرکه، نفت، انرژی، تولید و صنعت قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: با بازدید از چنین مجتمع هایی به خوبی می توان محصول مقاومت و سرمایه انسانی در جمهوری اسلامی را دید که دولت باید از این مشاغل حمایت و به صنایع متصل شود، در این زمینه دولت با محوریت معاونت ریاست جمهوری. علم و فناوری برنامه دانش بنیان هر نهاد دولتی را بر اساس برنامه زمانی مشخص مدیریت می کند.

این مخبر خاطرنشان کرد: در سال های اخیر موضوع مهم بهره وری در کشور چندان مورد توجه قرار نگرفته است که نیازمند دانش مناسب، فناوری روز و تجهیزات به روز است و این امر تنها با ورود کسب و کارهای دانش بنیان

مخبر خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم خود را موظف می داند که به کسب و کارهای دانش بنیان برای کاهش ریسک این مشاغل به ویژه مراکز علمی جدید کمک کند و در این راستا باید سرمایه گذاری قابل توجهی در زمینه رشد نیروی انسانی انجام شود. در کشور حتی قبل از ورود به دانشگاه.

معاون ارشد رئیس جمهور در نشست روسای مجتمع صنایع دانش بنیان کسا گفت: بنگاه های دانش بنیان راه میانبری برای آینده ای روشن برای توسعه و پیشرفت هستند.

محمد مخبر نیز پس از این بازدید، پیشرفت و توسعه کشور را در کوتاه ترین زمان و موثرترین زمان در گردهمایی مدیران، اعضا و نخبگان علمی این مجموعه برشمرد و کرد: آینده پژوهشی و نیازسنجی ادارات و نهادهای مختلف را برجسته کرد. کشور یکی از مهمترین وظایف و رسالت های بنگاه های دانش بنیان است.

وی همچنین بر ضرورت توجیه اقتصادی بنگاه های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در بخش صنعت ایجاد حاشیه سود در کوتاه ترین زمان و با بالاترین توجیه اقتصادی منوط به حضور یک کسب و کار دانش بنیان است زیرا جوان کارگران می توانند مشکلات را با پذیرش خطرات و ارزیابی نیازها حل کنند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه سرمایه نیروی انسانی ایرانی با هیچ امکان مادی در کشور قابل محاسبه و مقایسه نیست، افزود: با کمک جوانان خلاق و فعال می توان منابع مالی و مادی زیادی را در اختیار کشور قرار داد که برای این امر مهم است. نیروی انسانی به ویژه افراد تحصیلکرده نقش مهم و بی نظیری در توسعه آینده کشور دارند.

انتهای پیام

مخبر ادامه می دهد: کسب و کار دانش بنیان زمانی موفق است که بتواند علاوه بر شناخت نیازهای موجود، تحقیقات آتی را در حوزه های مختلف صنعتی، معدنی و اقتصادی در دستور کار قرار دهد. در این راستا، دولت سیزدهم برنامه ای دارد تا با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارتخانه های ذیربط، نیازهای کشور را در بخش های مختلف سنجیده و در اختیار پردیس ها، مراکز رشد و گروه های پژوهشی و پس از اکوسیستم ها قرار دهد. علم و فناوری کشور، با شناخت دقیق نیازهای این بخش‌ها، راه‌حل‌های حل مشکل را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *