پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

سدهای تهران همچنان در انتظار بارندگی هستند

انتهای پیام

وی وضعیت مخازن سدهای تهران را مناسب نیست و گفت: بارندگی های رخ داده خوب است اما مشکل بارندگی ها این است که این بارش ها عمدتاً به صورت برف در بالادست و بالادست است. بند ها. به مایعی تبدیل نمی شود که بتواند در کوتاه مدت مشکل را حل کند. بدون شک این بارندگی ها مایه خیر و برکت است و برای فصول گرم سال ذخیره می شود، اما یک نکته وجود دارد که با توجه به اینکه در پاییز باران نداشتیم و آب جاری نبود، بارندگی های اخیر کمکی به آبگیرها نخواهد کرد. سدها بسیار است، و برای رودخانه بسیار مفید خواهد بود.

وی با بیان اینکه بخشی از این منابع حجم مرده سد است و نمی توان روی آن حساب کرد، ادامه داد: به همین دلیل وضعیت تهران مناسب نیست و بارندگی های رخ داده نباید این تصور را ایجاد کند که مشکل آب تهران وجود دارد. و از آنجایی که تابستان در نقطه تنش آبی هستیم، مشکل تامین آب در پایتخت وجود ندارد.

حجم آب مخزن سد امیرکبیر حدود 29 میلیون مترمکعب است که در همین روز پارسال 44 میلیون مترمکعب بود و حجم ذخیره آب سد طالقان از 179 میلیون مترمکعب در سال گذشته به 149 میلیون مترمکعب کاهش یافت. متر مکعب.

با توجه به اینکه تهران چند سالی است با کاهش بارندگی مواجه بوده و بارش برف نمی تواند راه حل کوتاه مدتی باشد، مدیریت مصرف به عنوان تنها راه کلیدی تلقی می شود، هرچند باید اقدامات بهتری در زمینه مدیریت منابع آب انجام شود.

محمدرضا بختیاری – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران – درباره وضعیت منابع آبی تهران به ای بی اس نیوز گفت: علیرغم اینکه در روزهای اخیر شاهد بارش باران و برف در تهران بودیم، اما با توجه به اینکه بیشترین بارندگی در تهران بوده است. مشکل آب تهران در صورت بارش برف بالادست سدها حل نشده است و مشترکان همچنان باید نسبت به کنترل مصرف حساس باشند.

به گزارش ای بی اس نیوز، از مجموع 1888 میلیون مترمکعب ظرفیت پنج سد آب شرب استان تهران، 251 میلیون مترمکعب آب در پشت سدها ذخیره می شود که نشان می دهد تنها حدود 13.3 درصد از کل ظرفیت پنج سد آب استان تهران پر است

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، از آنجایی که در حال حاضر شاهد ورود آب به سدها هستیم و نمی توان میزان دقیق آن را تعیین کرد، بنابراین می توان در مورد کسری آن نظر قطعی داد اما به دلیل سردی هوا در بالادست از پنج سد تهران، میزان ورودی مناسب نیست، مخازن سدهای تهران در سال های عادی در آن زمان حدود 700 میلیون مترمکعب آب داشتند، یعنی حدود 450 میلیون مترمکعب کسری داریم. میزان مخازن در مقایسه با سالهای عادی

در حال حاضر میزان ذخایر پنج سد تامین کننده آب استان تهران 251 میلیون مترمکعب است که در روز مشابه سال گذشته بیش از 330 میلیون متر مکعب بوده و بر این اساس حجم سدهای آبی استان تهران است. کاهش یافته است. 24 درصد نسبت به روز مشابه سال قبل.

50.7 میلی متر بارندگی از ابتدای سال هیدرولوژیکی در مقابل 85.3 میلی متر سال گذشته ثبت شده است. بر این اساس میزان بارش نسبت به سال هیدرولوژیکی قبل 41 درصد و نسبت به بلندمدت 50.6 درصد کاهش داشته است.

حجم ذخیره آب سد لار در سال گذشته 16 میلیون مترمکعب بوده که نسبت به ذخیره فعلی 13 میلیون مترمکعبی 3 میلیون مترمکعب کاهش نشان می دهد و حجم آب سد ماملو از 72 میلیون مترمکعب به 45 میلیون مترمکعب رسیده است. متر مکعب در سال گذشته پس از آن بود که حجم ذخیره آب سد لتیان نسبت به روز مشابه پارسال از 4 میلیون مترمکعب به 15 میلیون مترمکعب کاهش یافت.

بختیاری این عدد را نشان دهنده وضعیت بد منابع آبی تهران دانست و گفت: مخازن سدهای تهران در مقایسه با سال های عادی یک سوم آن چیزی است که باید باشد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *