چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

زمین بازی برای فن‌آوران و نوآوران برای خدمت به نیازمندان گسترش می‌یابد


معاون توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از بزرگ‌تر و سیال‌تر شدن فضای بازی فناوران و مبتکران در حوزه خدمات رسانی به افراد محروم کشور خبر داد.

به گزارش ای بی اس نیوز، رضا اسدی فرد در نشست بنگاه‌های خلاق و خانه‌های خلاق برای برپایی اولین دوره نمایشگاه آبادیران (نوآوری برای آبادی) با اشاره به اینکه محرومیت زدایی با کمک فناوری و نوآوری در کشور یکی از دغدغه‌های جدی است، گفت: از مدیران معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در تلاشیم تا بتوانیم زمینه بازی بیشتری برای مناطق محروم ایجاد کنیم تا از مزایا و توانمندی های بنگاه های دانش بنیان و خلاق استفاده کنیم. این امر به توسعه متوازن کشور کمک خواهد کرد.

وی افزود: از جمله اقدامات لازم در این حوزه، اتصال محصولات و خدمات ارائه شده در زمینه تامین نیازهای مناطق کم برخوردار در مقیاس کوچک است که توسط بنگاه های دانش بنیان ارائه می شود، با نهادهای حمایتی ویژه فعال در این زمینه. محله های ناامن و محروم برگزاری اکسپوی آبادیران یکی از بهترین فرصت ها برای این امر است و قابلیت های موجود به نمایش گذاشته می شود.

به گفته اسدی فرد، این نمایشگاه نقطه اتصال توانمندی ها و قابلیت های فناورانه و نوآورانه موجود در اکوسیستم فناوری و نوآوری به نیاز مناطق محروم و نهادهای موثر در زمینه محرومیت زدایی در کشور است.

وی گفت: برای حضور و مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه، ابتدا گروه‌هایی را شناسایی کردیم که ظرفیت تولید محصول یا ارائه خدمات در حوزه محرومیت زدایی را دارند، سپس با نهادهای دولتی و نیمه دولتی که ماموریت در این زمینه، تعامل کردیم تا بتوانیم پیوندی پایدار بین صاحبان مشکل و راه حل های موجود ایجاد کنیم.

اسدی فرد بی ثباتی و موقتی بودن طرح های اجرایی در این حوزه را برشمرد و گفت: با برپایی نمایشگاه آبادیران درصدد افزایش کسب و کار، اشتغال زایی و کمک به مناطق کم برخوردار و کم برخوردار هستیم. پایداری و قابلیت اجرایی بالاتری دارد و باید بر اساس نیاز واقعی آنها عرضه شود.

معاون توسعه کسب و کار دانش بنیان از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ادامه داد: این کار علاوه بر توسعه بازار کسب و کار دانش بنیان و خلاقانه است. همچنین به پایداری اقدامات و برنامه های دست یافتنی نهادهای فعال در حوزه محرومیت زدایی کمک خواهد کرد. علاوه بر این، حل مسئله در مناطق محروم سازگارتر و موثرتر خواهد بود.

وی از تبدیل این نمایشگاه به بستر و بازارچه دائمی برای ارائه محصولات و خدمات در زمینه محرومیت زدایی در کشور خبر داد و گفت: ادامه فعالیت در فضای مجازی به منسوخ نشدن برنامه ها و به صورت دائمی در طول سال اجرا شود.

اسدی فرد گفت: یکی از الگوهای کاری طراحی شده در این حوزه، جمع سپاری مالی و افزایش مشارکت مردم در اجرای برنامه های محرومیت زدایی در کشور است.

لزوم توجه به پیوست فرهنگی در برنامه های محرومیت زدایی

مسعود حسنلو دبیر ستاد فرهنگی و فناوری های نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در گردهمایی شرکت ها و خانه های خلاق که می توانند با خود نقش موثری در محرومیت زدایی کشور داشته باشند، گفت: محصولات و خدمات: برگزاری نمایشگاه آبادیران یکی از فرصت هاست که برای ارائه ظرفیت ها و توانمندی های شرکت ها و خانه های خلاقی که در زمینه محرومیت زدایی فعالیت می کنند و یا ایده ها و نوآوری های آنها در این زمینه موثر است خوب است.

وی افزود: این رویداد خلاقیت و نوآوری را که می تواند به توسعه پایدار مناطق محروم کمک کند با حاکمیت و نیازهای واقعی این مناطق پیوند دهد. رویدادی که هدف آن توسعه بازار کسب و کار خلاق است و پاسخی نوآورانه به نیازهای این مناطق خواهد بود.

حسنلو با تاکید بر اینکه برای مشارکت و مشارکت حداکثری شرکت ها و خانه های خلاق در نمایشگاه آبادیران؛ خدمات، پشتیبانی و زیرساخت های مشخصی در نظر گرفته شده است، وی بیان کرد: تمامی این اقدامات با هدف تشویق این مجموعه ها برای حضور در این رویداد صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه شرکت ها و خانه های خلاق فعال در حوزه های مرتبط با موضوع محرومیت زدایی می توانند در این رویداد حضور داشته باشند، گفت: در صورتی که محصولات و خدمات مجموعه های خلاق انگیزه و جذابیت کافی برای نهادهای حاکمیتی فعال در حوزه داشته باشد. محرومیت؛ از آنها حمایت می شود و بازار بکر برای این شرکت ها ایجاد می شود.

دبیر ستاد فرهنگی و فناوری های نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری معتقد است: دولت به دنبال ابزارهای خلاقانه، نوآورانه و فناورانه ای است که بتوان برای جمعیت های مناطق محروم استفاده کرد. اشتغال، تحصیل، محصولات مناسب برای کودکان و نوجوانان، توسعه کسب و کارهای مجازی آنها و سایر چالش ها در این زمینه ها؛ یک پاسخ صحیح و پایدار پیدا کنید. بنابراین، محصولات نوآورانه از مشاغل خلاق ممکن است بهترین پاسخ به این نیازها باشد.

وی با تاکید بر اینکه در ارائه خدمات به این حوزه ها باید به پیوست فرهنگی نیز توجه شود، گفت: در صورتی که برنامه های حمایتی بدون در نظر گرفتن این مقوله انجام شود; آنها ابزار مؤثری برای رفع نیازها نخواهند بود و این موقتی است. در این زمینه باید به لایه فرهنگی خدمات و محصولات توجه شود. این یعنی ایجاد و توسعه فرهنگ اشتغال، آموزش، اقتصاد و …. در میان ساکنان این مناطق با حمایت های انجام شده.

به گفته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، معاونت علمی در نظر دارد با هدف کمک به توسعه مناطق محروم با معرفی ظرفیت ها، نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدایی (آبادیران) برپا کند. بنگاه های دانش بنیان، خلاق و فناور برای مقابله با چالش ها و ایجاد اشتغال پایدار و همچنین توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات از این شرکت ها در راستای محرومیت زدایی با مشارکت بنیاد مستعان حضرت امام خمینی (ره) کمیته و ستاد اجرایی فرمان امام از 23 الی 25 خرداد در میدان حرم امام خمینی.

علاقه مندان تا 14 خرداد فرصت دارند به آدرس https://abadiranexpo.ir/ ثبت نام کنند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *