پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

رویدادهای برجسته در حوزه فناوری ارتباطات کشور در سال 1400- اخبار فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سال 1400 با اتفاقات قابل توجهی در حوزه فناوری های ارتباطی کشور سپری شد که اتفاقاتی که در طول سال 1400 در این حوزه رخ داد را به دنبال خواهد داشت.

ورود استارت آپ ها به بازار سرمایه مخالفان و موافقان زیادی را به همراه داشته است. حامیان پرونده او تلاش کرده اند تا رونوشت واقعی آن بیانیه را به صورت آنلاین در دسترس قرار دهند. ناکامی در صورت های مالی حسابداری و ضعف در حاکمیت شرکتی و همچنین این ابهامات از دلایل قوی و مهم تلقی شد.

اما سرانجام در سال 1400 و با تداوم وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقتصاد و دارایی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس سازمان بورس، سرانجام اولین استارت آپ مجوز ورود به بازار سرمایه را دریافت کرد و شاهد بودیم که نام نماد “تپسی” عنوان اولین استارتاپ در نمودار فرابورس درج شد.

در حالی که سال ها زمزمه حضور استارت آپ ها در بورس از گوشه و کنار به گوش می رسید، در سال های 1378 و 1400 این بحث شدت گرفت و این موضوع از سوی دولت ها چراغ سبز دریافت کرد. اما در نهایت عرضه اولیه او انجام نشد و به سال 1400 بازگردانده شد.

بخشی از این طرح برای توسعه زیرساخت های مخابراتی قرار بود در سال 1401 از محل درآمدهای مازاد خدمات اپراتورها انجام شود، اما کمیسیون تلفیق مجلس تحت عنوان «اعتبارات موضوع بند 2 تبصره 6 لایحه قانونی مالی 1401» این وجوه را دریافت کرد. بین پنج دستگاه دیگر تقسیم شد و عملاً بسیاری از برنامه های توسعه زیرساخت های مخابراتی، به ویژه پهنای باند را حذف کرد.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره حواشی طرح حراست گفت: قانون می شود و من هم مثل هشتاد میلیون ایرانی باید این قانون را اجرا کنم. سعی کرده ایم برخی از ایرادات طرح را در نسخه اصلی آن اصلاح کنیم و تا حدودی هم موفق بوده ایم، اما طرح همچنان دارای ایرادات جدی است و ما در برخورد با کمیسیون ویژه ای که برای این منظور ایجاد شده است، تلاش می کنیم. برای اصلاح سایر ایرادات که “لازم است به دغدغه های مردم و کسب و کارها به تفصیل رسیدگی شود”.

absnews

در ماه های پایانی سال کیفیت و دسترسی به اینترنت کشور با اختلالات متعددی همراه بود. اتفاقی که واکنش های بسیاری را برانگیخت؛ آنها این اتفاقات را تاثیر مستقیم افزایش مصرف بر سرعت و عدم توسعه شبکه های اپراتورها متناسب با افزایش مصرف کاربران دانستند.

عیسی زارع پور همچنین در راستای عمل به وعده های داده شده، طرح هایی را برای شکستن انحصار چند ساله مخابرات در بخش بزرگی از زیرساخت های ارتباطی ثابت ارائه کرده و قصد دارد با هماهنگی همه بخش ها، کیفیت اینترنت کشور را ارتقا دهد.

بدین منظور سد ورود استارت آپ ها به بازار سرمایه در سال 1400 تقریباً شکسته شد و انتظار می رود موج جدیدی از شرکت های فناور برای تامین مالی بیشتر و در نتیجه وسعت بازارهای مرتبط با ارتباطات و توسعه فناوری اطلاعات وارد این بازار شوند. و اقتصاد دیجیتال در آینده در سال های آینده.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پس از سال‌ها، دولت سیزدهم به وعده ورود استارت‌آپ‌ها به بازار سرمایه عمل کرد و تپسی اولین شرکتی خواهد بود که نام خود را در هیئت مدیره فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار می‌دهد. . »

با واگذاری کرسی های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مدیران جدید این وزارتخانه اتفاق قابل توجهی رخ داد و آن ارجاع جمعی از نمایندگان مجلس بر سر طرحی جنجالی بود. این طرح حمایت از کاربران و ساماندهی فضای مجازی کشور نام داشت که با مخالفت های گسترده و بی سابقه اقشار مختلف مواجه شد.

به همین منظور امسال طبق گزارش ها مقرر شد کمک هزینه ارزی وارداتی این محصول از محل صادرات خشکبار و داروهای گیاهی تامین شود و مبنای محاسبه عوارض گمرک گوشی تغییر کند. 4200 تومان به نرخ روز; این مشکل باعث افزایش عجیب قیمت موبایل در سال جدید می شود و قدرت خرید بسیاری از مردم برای خرید این محصول کاهش می یابد و رونق این بازار کمتر می شود.

پیگیری ها حاکی از آن بود که این موضوع ابتدا در بودجه سال 1400 توسط تعدادی از نمایندگان تثبیت شد و حدود 3 هزار میلیارد تومان از درآمد اپراتورهای مخابراتی که باید از سوی وزارت ارتباطات هزینه شود تا بیش از 30 دستگاه توسعه یابد، بیشتر کار می شد. بی ارتباط با حوزه ارتباطات

«مشکل این است که در ده سال گذشته توسعه مناسبی صورت نگرفته است و دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها عدم تخطی از تعرفه تلفن ثابت است که منجر به چند برابر شدن هزینه ها و عدم توسعه لازم شده است.

در ابتدای سال 1400 با تغییر تعرفه واردات مسافری تلفن همراه، نرخ واردات با افزایش 12 درصدی همراه شد. همچنین محدودیت هایی برای واردات موبایل به صورت مسافری وجود داشت که با کاهش چشمگیر واردات گوشی توسط مسافران همراه بود.

لیست استارت آپ ها در بورس

سیار؛ ایران پیشتاز واردات در سال گذشته

در اواخر خرداد 1400 «محمدعلی دهقان دهنوی» رئیس سابق سازمان بورس اعلام کرد که این سازمان به دنبال پنج استارتاپ برای عرضه عمومی است، اما موانعی که عمدتاً از بیرون تحمیل شده بود مانع از این امر شد. رخ دادن.

تفکیک بودجه توسعه پهنای باند

سرپرست جدید وزارت ارتباطات

حذف محدودیت های قانونی تغییر قیمت اینترنت

صادق عباسی شاهکوه، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز درباره اصلاح تعرفه اینترنت در سال آینده گفت: در این قسمت انجام دهیم.

وزارت ارتباطات دولت سیزدهم در سال 1400 بارها اعلام کرد که به دلیل عدم سرمایه گذاری مناسب در گذشته در توسعه زیرساخت های ارتباطی کشور، شبکه ارتباطی کشور به حد اشباع رسیده است و در صورت عدم سرمایه گذاری فوری و مناسب، اینترنت. سرعت بدتر خواهد شد .

رژیم حفاظتی

ارزش کل واردات تلفن همراه در ماه های نخست سال به بیش از 1.4 میلیارد دلار رسید که رقم قابل توجهی در واردات ایران است که عمدتاً به محصولات اساسی و مواد تولیدی محدود می شد.

در ابتدای سال 1400 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به وزیر جدید واگذار شد. «عیسی زارع پور» از بدو تأسیس توسعه اینترنت ثابت را در دستور کار این وزارتخانه قرار داده و بر اهمیت آن تأکید کرده است. وزیر جدید ارتباطات همچنین از افزایش و توسعه فناوری فیبر نوری صحبت کرد و قول داد تا پایان دوره چهار ساله دولت 20 میلیون پورت فیبر نوری راه اندازی شود تا کاربران بتوانند از سرعت بیش از 100 مگابیت بر ثانیه برخوردار شوند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *