پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

رونق صنعت پتروشیمی با ظرفیت دانش بنیان ها و دانشگاه ها


همکاری مشترک چهارجانبه برای دستیابی به تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی راه اندازی شده است. قراردادی که ارکان اصلی آن بنگاه های دانش بنیان، دانشجویان و اساتید دانشگاه شریف هستند.

به گزارش ای بی اس نیوز، توافق چهارجانبه مشترک در حوزه تحول دیجیتال پتروشیمی جم بین «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری»، «پتروشیمی جم»، «دانشگاه صنعتی شریف» و «اکوسیستم نوآوری تائو» در چارچوب توافق مشترک همکاری و بهره‌برداری از ظرفیت بنگاه‌های مبتنی بر دانش و ظرفیت علمی اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.

این قرارداد با هدف پاسخگویی به چالش‌های صنعت پتروشیمی در حوزه‌های «تحول دیجیتال»، «بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی»، «مدیریت پساب»، «ارائه زمینه‌ای برای شناسایی مشکلات صنعت» و «ارائه راهکارهای علمی با استفاده از ظرفیت بنگاه های اقتصادی مبتنی بر دانش و همکاری اعضا” هیات علمی دانشگاه در پایان اعلام کرد.

امکان عقد قرارداد 90 میلیون دلاری تولید اول برای کسب و کارهای دانش بنیان

حمید ذوالفقاری معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در مراسم امضای این تفاهم نامه نقش معاونت در رشد بنگاه های دانش بنیان را برجسته کرد و گفت: یکی از رسالت های این نهاد پذیرش ریسک است. استفاده از محصولات شرکت های دانش بنیان ملی

وی افزود: معاونت علمی بر اساس ماموریت های اصلی خود از مدیران جسور و دلسوز حمایت کامل می کند و امسال با وجود همه محدودیت ها برای اولین بار امکان انعقاد قرارداد تولید 90 میلیون دلار برای دانش فراهم شد. مشاغل مبتنی بر

ضرورت نقش صنعت پتروشیمی در ارتقای بنگاه های دانش بنیان

در ادامه این مراسم عبدالرحیم قنبریان مدیرعامل پتروشیمی جم نیز با بیان اینکه پتروشیمی جم همواره به دنبال استفاده از ظرفیت های داخلی برای تامین نیاز صنعت است، خاطرنشان کرد: برای تولید گریدهای جدید محصولات پلی اتیلن، به ساخت جعبه سرد و موارد دیگر، از جمله این اقدامات هستند.

وی با تاکید بر اینکه صنعت پتروشیمی به عنوان یک صنعت پیشرو باید مسئولیت خود را در راستای ارتقای بنگاه های دانش بنیان ملی به دوش بکشد، ادامه داد: با تاکیدات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در ابتدای سال جاری مسئولیت ما بر عهده ماست. در این حوزه افزایش یافته است.

در این مراسم ناصر وثوقی، رئیس دانشکده مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه صنعتی شریف نیز توانمندی های اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف را برای کشور ارزشمند دانست و گفت: وی افزود: امیدواریم در نتیجه این توافق، زمینه استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناوری موجود برای حل مشکلات واقعی صنعت توسعه یابد.

در ادامه وحید آشتیان مدیرعامل اکوسیستم نوآوری تاو ضمن ابراز خرسندی از توسعه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت پتروشیمی جم گفت: یکی از مزیت های شرکت پتروشیمی جم این است که علیرغم ساختار مالکیت و سهامداری، از قله فاصله است تا بخش عملیاتی هرمی وجود ندارد و به همین دلیل این پتروشیمی چابک تر است و تصمیماتی که امکان ایجاد تحول کسب و کار را داشته باشد به سرعت قابل اجراست.

یاسر کنعانی، مدیر گروه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء اکوسیستم نوآوری TAO گزارشی از روند فعالیت های میدانی و مطالعات انجام شده از ابتدای سال جاری در پتروشیمی جم ارائه کرد و گفت: حل مشکلات واقعی در صنعت کاری است که دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام می دهند، فارغ التحصیلان مستعد و نخبه ما به دنبال آن هستند و این به آنها انگیزه می دهد که در کشور بمانند و خدمت کنند.

بر اساس توافقات انجام شده مقرر شد شرکت پتروشیمی جم مطابق با اجرای طرح های اولویت دار خود تا سقف 500 میلیارد ریال اعتبار به موسسه مالی مورد توافق تعلق گیرد و بر اساس بند 11 بند ت. ، از قانون تولید جهشی مبتنی بر دانش، این اعتبار از پایه مالیاتی شرکت تامین می شود.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *