چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

رمزگشایی خزعلی از دلایل بی فرزندی/بیمه زنان سه فرزند اجرا می شود

انسیه خزعلی امروز 31 اردیبهشت ماه در گردهمایی فعالان حوزه زنان و خانواده که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم با بودجه ای که داریم اقدام و عمل کنیم و امروز را بهتر از دیروز کنیم. یک تجارت خانگی خوب این است که زنان در خانه قالیبافی، صنایع دستی و زیورآلات انجام دهند و مورد حمایت قرار گیرند. ما به دنبال صادرات این محصولات و حتی آموزش در کشورهای همسایه هستیم.

وی گفت: برنامه ما برای بازارچه ها بازارچه های مستقل، مرکزی، محلی و در جاهایی که امکان وجود بازارچه های مرزی وجود دارد است. در هر استان حداقل یک بازارچه خواهیم داشت که در برخی استان ها موفق بوده است و امیدواریم در خراسان رضوی نیز موفق باشد.

بیمه زنان روستایی دارای سه فرزند راه اندازی می شود

خزعلی گفت: قرار است از تخصص زنان، مهارت هایی که به دست آورده اند و رشته ای که خوانده اند حمایت شود. اگر پروپوزال آنها مرتبط با رشته تحصیلی آنها باشد، مورد حمایت قرار می گیرند. بیمه زنان روستایی دارای سه فرزند نیز وجود دارد. اگر این قانون در روستایی اجرا نشده است، آن را کتبا گزارش دهید. 20 سال پس از معرفی بیمه خانوار؛ این قانون برای اولین بار است که مطرح می شود. از روستا شروع شد و امیدواریم به شهر هم سرایت کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه ساختار اداری زنان تغییر کرده است، گفت: اولین کاری که دولت انجام داد ارتقای ساختار اداری زنان و تعیین پست معاون وزیر و مدیرکل بود. اگر خانم ها از این توانایی استفاده کنند و فعال باشند، کار زیادی برایشان فراهم می شود. ما معتقد نیستیم که فقط ترفیع اعطا شود و فعالیت ها به ساختار اداری محدود شود. اگر در بخشی کار خوبی انجام شود از ارتقای جایگاه زنان حمایت می کنیم.

آینده نگری و آینده نگری در مورد شهرت بسیار مهم است

وی با تاکید بر اینکه مسئله و نتیجه گرایی به ویژه در مسائل فرهنگی بسیار مهم است، گفت: باید مشکل را حل و عواقب آن را بسنجیم. این سوال باید در همه مشکلات به ویژه مشکلاتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم اجرا شود. داشتن آینده نگری و آینده نگری و برنامه ای که در امور عمومی نتیجه دهد بسیار مهم است.

خزعلی خاطرنشان کرد: برخی از بانوان در جلسه پیشنهاداتی را مطرح کردند که تلاش می کنیم انجام دهیم اما نمی توانیم قول بدهیم. مثلا بحث ارز دولتی یا نیمایی مطرح شده که باعث فساد می شود. ما تسهیلات را برای افرادی که پروژه های درآمدزا و اشتغالزا دارند پیگیری می کنیم. برخی از مدیران کل استان ها می گویند در یک سال 10 برابر بیشتر از چهار سال دولت قبل برای زنان هزینه کرده ایم.

اجرای طرح کسب و کار پایدار خانواده محور در 31 استان

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده طرح کسب و کار پایدار خانواده محور در ۳۱ استان اجرا شده است و امیدواریم در سایر استان ها نیز اجرا شود. زنان کارآفرین زنان جویای کار را به کار می گیرند، تسهیلات اعطا می شود و موظف و وظیفه دارند که فروش مواد اولیه را تا دسترسی به بازار و محصول تضمین کنند. زنان کارآفرین وظیفه دارند چهار سال از این زنان حمایت کنند تا کسب و کارشان پایدار شود. این روش موفقیت آمیز است.

وی با اشاره به صندوق ضمانت گفت: یکی از مشکلات زنان سرپرست خانوار یا دهک های یک تا چهار این است که نمی توانند ضامن بیاورند و بسیاری از تسهیلات آنها برگردانده می شود. با این صندوق توانسته ایم این مشکل را کنترل کنیم و امیدواریم رشد کند.

خزعلی افزود: یکی از کارهایی که دولت به آن توجه دارد تسریع در صدور مجوز است. اگر صدور مجوز به یک سیستم تبدیل شود، سرعت بیشتری خواهد گرفت. برخی از مجوزها مانند سیب سلامت، مسائل زیادی دارند که هنوز نتوانسته ایم بر سر آنها به توافق برسیم. برخی از استانداردهای آنها برای زنان قابل دسترس نیست.

در کرونا، ازدواج افزایش یافته است، زیرا تجمل گرایی کاهش یافته است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره ازدواج آسان گفت: اگر بتوانیم در مسیر ازدواج آسان پیش برویم، آسانتر و سریعتر و به دور از تجمل گرایی می شود. اصرار رهبر معظم انقلاب بر دوری از زیاده خواهی و تجمل گرایی. رهبر معظم انقلاب در موارد متعددی اعلام کردند که بیش از 70 درصد تجملات متعلق به زنان است. البته زنان در پیشگیری از اسراف نیز خوب عمل می کنند. ما باید با جدیت وارد این جهاد شویم و سنت ها و کارزارها را شروع کنیم. در کرونا، ازدواج افزایش یافته است، زیرا تجمل گرایی کاهش یافته است. همچنین باید با برخی سنت های نادرست مانند عیادت مهریه مخالفت کرد.

کمتر از 30 درصد دلایل بچه دار نشدن اقتصادی است

وی ادامه داد: در بررسی انجام شده در مورد فرزندآوری، کمتر از 30 درصد دلایل بچه دار نشدن را اقتصادی و بیشتر آن ها فرهنگی، نگاه به زندگی، نوع انتظار از زندگی و فرصت شخصی بوده است. یکی از کارهایی که برخی گروه ها انجام می دهند تغییر نگرش است: به عنوان مثال، جمعیت نفس در تغییر نگرش نسبت به سقط جنین فعال است.

خزعلی گفت: زندگی عفیفانه در استان خراسان رضوی و چند استان همجوار آموزش داده می شود تا مربیان آموزش و پرورش بتوانند این آموزش ها را ارائه دهند. مادران و پدران باید در مورد مسائل مربوط به سبک زندگی فرزندان خود آموزش ببینند و به والدین سواد رسانه ای آموزش داده شود تا از مسائلی که هویت دخترانمان را تهدید می کند اجتناب کنند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: طی یک سال گذشته در دو جلسه ستاد ملی زنان و خانواده با حضور رئیس جمهور 6 مصوبه داشته ایم. یکی از آنها نظام استخدامی بود که قرار بود قوانینی را تصویب کند که زنان را به شکلی خاص در آن قوانین ببیند و شغل آنها را متناسب با شرایطشان کند. موانعی نیز وجود دارد، این موانع یک شمشیر دولبه است که کارفرمایان را نسبت به استخدام زنان بی میل می کند.

وی با تاکید بر اینکه مسلما المپیاد و نخبگان مهم هستند و باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم، گفت: نخبگان با مهاجرت می توانند شرایط بهتری داشته باشند اما باید این فرهنگ را در فردی که میهن دوست است برای فعالیت در آن ایجاد کنیم. کشور خودشان ، در غیر این صورت نمی توانیم المپیاد را تعطیل کنیم زیرا نخبگان ما شناخته شده اند.

ایجاد اردوگاه دختر در تهران به مناسبت روز دختر

خزعلی در خصوص روز دختر گفت: به مناسبت روز دختر کمپ دخترانه را در تهران دایر کردیم. در تهران و در تمام استان ها جشن خواهیم داشت. امسال رونمایی از ویترین دخترانه داریم که تمام نیازهای خود را در این ویترین تامین می کنند. افتتاحیه جشنواره فیلم زن و خانواده را هم داریم.

تهیه لایحه برای ناشناس ماندن

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بازدیدهای زیادی از حاشیه شهر مشهد داشته ایم. لایحه ای برای افراد گمنام تهیه کرده ایم، این لایحه به دولت ارسال شده و در صورت تصویب بخشی از مشکلات آنها حل می شود. ما همچنین به معضل معتادان متجاهر، بی خانمان ها و سوء استفاده کنندگان توجه می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که باید همه دست به دست هم دهیم و بانوان باید به شکلی خاص در این عرصه حضور داشته باشند فرهنگ سازی است. اساس بسیاری از مسائلی که ما داریم اعم از جمعیت، ازدواج و مسائل اقتصادی، فرهنگ است.

خزعلی با بیان اینکه 2 طرح داریم که بانوان می توانند در این دو طرح کمک زیادی به ما کنند، گفت: یکی کاشت یک میلیارد اصله نهال است که با وزارت جهاد کشاورزی برای تهیه بذر برای زنان خانه دار و آنها قرارداد بسته ایم. آموزش بدهید و در نهایت نهال را از آنها بخرید. هواپیمای دوم آسیاب خشک است که ضایعات و پوست میوه ها را به خوراک دام تبدیل کرده و به دامداری ها می رساند. این طرح از خروج ارز جلوگیری می کند، کیفیت گوشت را تا 65 درصد بهبود می بخشد و تولید شیر را افزایش می دهد.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *