این کارشناس مسائل غرب آسیا همچنین با بیان اینکه در شعارهای ائتلاف ها و گروه های سیاسی فعال در انتخابات عراق تغییراتی ایجاد شده است ، گفت: بر اساس آخرین اخبار ، 21 ائتلاف برای رقابت برای 329 کرسی تشکیل شده است. این انتخابات شامل 951 زن بود. حدود 789 نفر از آنها به عنوان نامزد مستقل نامزد شده اند و 959 نفر آنها عضو ائتلاف هستند.
وی در پاسخ به سوالی در مورد احتمال اینکه نتایج انتخابات در عراق منجر به انتخاب مجدد مصطفی الکاظمی به عنوان نخست وزیر عراق شود ، گفت: “وی در این زمینه و جلسه اخیر در بغداد که در بغداد برگزار شد ، بسیار کار کرده است. حضور نمایندگان کشورهای مختلف ، از جمله رئیس جمهور فرانسه ، به منظور تقویت سیاست الکاظمی ، و ما در هماهنگی آن با غرب کمک می کنیم.
این کارشناس خاورمیانه همچنین به ترکیب ائتلاف ها و گروه های سیاسی فعال در انتخابات اشاره کرد و گفت: “گروه های شیعه که عمدتا از گروه های مقاومت هستند در شعارهای خود در مورد خروج آمریکا از عراق و مجازات آمریکا برای ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس.
کنعانی مقدم گفت که تعداد واجدین شرایط در این انتخابات حدود 25 میلیون نفر است که به 23 میلیون نفر کارت بیومتریک داده شده است. آنها شرکت می کنند و این رقم در شهرها و شهرهای کوچک حدود 52 درصد است.
وی همچنین به ترکیب گروه های سنی و کرد حاضر در این انتخابات اشاره کرد و گفت: برخی از ائتلاف ها در این انتخابات سعی دارند به کشورهایی مانند ترکیه ، قطر ، عربستان سعودی و امارات متحده عربی نزدیک شوند و به نحوی ادامه دهند. علایق آنها “.
وی گفت: “باید منتظر ماند و دید آیا فراکسیون اکثریت در پارلمان عراق در دستان مقاومت یا جریانات ناسیونالیستی وابسته به غرب قرار خواهد گرفت یا خیر ، زیرا رقابت زیادی در این زمینه وجود دارد.” نشان می دهد که الکاظمی دیگر نمی تواند خود را به عنوان نخست وزیر بعدی عراق معرفی کند.
حسین کنعانی مقدم در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، درباره برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق که هفته آینده در آن کشور برگزار می شود ، اظهار داشت: نتایج این انتخابات می تواند ساختار سیاسی پارلمان عراق را تغییر دهد. ما شاهد ظهور ائتلاف های جدید در ساختار سیاسی آن کشور هستیم.
انتهای پیام
در بخشی دیگر از مصاحبه ، کنعانی مقدم گفت که جنگی تلخ از سوی برخی رسانه ها از جمله نزدیک به برخی از کشورهای عربی منطقه یا نزدیک صهیونیست ها به منظور اعزام نیروها به پارلمان عراق انجام شده است. – ایرانی: “آنها هیچ جنبش مقاومتی ندارند و از خروج ایالات متحده از عراق حمایت نمی کنند.”
یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: “رقابت زیادی بین جریان های مقاومت و برخی جریان های ناسیونالیستی طرفدار غرب در انتخابات پارلمانی عراق وجود دارد و باید دید کدام یک از آنها فراکسیون اکثریت را در پارلمان عراق در اختیار خواهند داشت.” آنها می توانند نقش مهمی در انتخاب نخست وزیر ایفا کنند.
وی با اشاره به سهمیه ای که برای شهرهای کوچک برای حضور در انتخابات پارلمانی و انتخاب نماینده تعیین شده است ، گفت: “وضعیت نشان می دهد که این روند مانند گذشته نیست ، زیرا یک کل حزب می تواند بر اساس لیست هدیه رای کسب کند. “
وی همچنین گفت که مقامات ارشد عراق از مردم خواسته اند بدون نام بردن جریانات سیاسی و نام شخص خاصی در انتخابات شرکت کنند: تعدادی از ناظران سازمان های بین المللی از جمله سازمان ملل متحد و سازمان ملل متحد. اتحادیه اروپا. اعلام کرد که آنها آماده نظارت بر انتخابات هستند.