وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر استفاده از جوانان به دلیل انگیزه ، انرژی و پتانسیل بالای آنها در زمینه های مدیریتی کشور تأکید دارند ، اما موضوع فاصله گرفتن از این مدیران و نادیده گرفتن آنها از شعارهای انقلابی باعث برانگیختن نیاز به بازسازی انقلاب در زمینه های مدیریتی دارد. کشور برجسته توسط حضرت عالی باید در این جلسه حضور داشته باشد.
وی در مورد توجه به عدالت در تمام دستورالعمل هایی که رهبر معظم انقلاب در دیدار شنبه گذشته با اعضای کابینه بر آن تأکید کردند ، تصریح کرد: هیچ جامعه ای بدون رعایت عدالت زنده نمی ماند.
امام جمعه موقت گرگان همچنین در مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بر بازسازی انقلاب در همه زمینه های مدیریتی اظهار داشت: وقتی در جامعه ای انقلابی رخ می دهد ، رهبران و مدیران اولیه سعی می کنند شعارهای انقلاب را دنبال کنند ، اما به عنوان انقلاب پیشرفت می کند ، توجه به شعارهای آن زمان مانند عدالت کمرنگ می شود.
لیوانی افزود: “مدیران جوان در دوران انقلاب متولد نشدند یا فقط کودکانی بودند که می خواستند اهداف انقلاب را به طور کامل درک کنند ، بنابراین این امر باعث شد تا ما از اهداف انقلاب دور شویم و بهتر است. این مدیران امروز جانبازان و مدیران قدیمی باید از مشاوره ، راهنمایی و کمک برای پیشبرد اهداف انقلاب برای کار و برنامه های خود استفاده کنند.
امام جمعه موقت گرگان ، در مورد قدردانی از محبوبیت و رفت و آمد در بین مردم و شنیدن مستقیم سخنان مردم ، نامه ای به امام علی (ع) در مالک اشتر نوشت که وی باید برای ملاقات مردم وقت بگذارد. مشکلات خود را مستقیماً با آنها در میان بگذارید و به آنها اطلاع دهید. وی گفت: “گاهی مدیران پایین و متوسط ، به دلیل راحتی و یا به دلیل ملایمت گزارش به مدیران عالی ، همه چیز را مطابق انتظار جلوه می دهند ، اما لازم است مدیران مناسب در سیستم مناسب بشنوند. گزارش مستقیم به مردم و مطلع شدن از امور کشور. “
وی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، اقدامات برخی از رهبران امید مردم را به نظام ، انقلاب و دولت متزلزل کرده است.
لیوانی می گوید: “این به مدیران ارشد این امکان را می دهد که تصمیمات درست را حتی در یک مکان و در یک جمعیت واحد بگیرند.”
امام جمعه موقت گرگان در خصوص تأکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم وفای به عهد و متحد ساختن کلام و عمل مسئولان ، با اشاره به آیه ای از قرآن کریم در توضیح اینکه چرا چیزی را می گویید که نمی کنید ، گفت: بدترین گناه در نزد خدا این است که شخص چیزی می گوید و به آن عمل نمی کند.
ای بی اس نیوز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز اظهار داشت: اگر نتوانیم رفتار خود را اصلاح کنیم ، بی اعتمادی مردم روز به روز افزایش می یابد و از سوی دیگر ، این بی اعتمادی باعث کینه ، پیری زودرس و کاهش امید به آینده می شود. محمد قاسم لیوانی.
لیوانی با اشاره به شعری از سعدی با موضوع م worksثر ، افزود: “اگر شخصی به وعده های خود عمل نکند ، هیچ تأثیر اجتماعی در بین مردم نخواهد داشت و از سوی دیگر ، بی اعتمادی را در بین مردم ایجاد می کند. “
وی ادامه داد: متأسفانه برخی معتقدند انقلابی بودن مترادف با احساسی و عاطفی بودن است ، اگرچه در دوره های قبل از پیروزی انقلاب باید با احساس عمل کرد ، اما پس از پیروزی انقلاب و استقرار نهادها و ارگانهای نظام و دولت ، عقلانیت و هوش جایگزین شور و احساس دوره قبل شده و احساسات را بیان کرده و کار را طبق روال عقل و تدبیر دنبال می کند.
وی تاکید کرد: کاهش مشارکت مردم در انتخابات اخیر ریاست جمهوری نسبت به دوازده دوره گذشته نشان از این ناامیدی است که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با کارکنان دولت سیزدهم این س questionال را به نحوی بیان کردند. “
وی یادآور شد: یکی از شعارهای انقلاب اسلامی توزیع منابع در همه بخش ها برای عدالت بین همه افراد جامعه بود و نباید فراموش کنیم که تبعیض و بی عدالتی در همه زمینه ها مانند موریانه ای است که ریشه های یک دولت. “