اخبار اقتصادی روز

راهکار اساسی برای تنظیم بازار گوشت قرمز چیست؟

افشین صداداران مدیرعامل فدراسیون دام سبک در گفت و گو با ای بی اس نیوز با بیان اینکه مشکلی برای تامین دام نداریم گفت: به دلیل موالید زمستانی و بهاری تا پایان شهریورماه عرضه دام انجام می شود. قیمت دام افزایش می یابد و قیمت ها به صورت سینوسی در می آیند، زیرا در برخی موارد کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم واردات گوشت نقش موثری در تنظیم بازار نداشت، افزود: افزایش حجم واردات نه تنها کمکی به تولید داخلی و کاهش قیمت گوشت در بازار کرد، بلکه منجر به کاهش نیز شد. در مصرف سرانه و حذف تولیدکنندگان.

صدراس ادامه داد: ما با واردات به شکل فعلی مخالف هستیم و همیشه توانمندی های خوبی در داخل وجود دارد و مسئولان باید برای حل مشکلات به دنبال راه حل باشند، این در حالی است که در ماه های اخیر به دنبال راه حل هایی بوده اند که نتیجه نادرستی نداشته باشد. سرفصل هایی که می دهند. به جز ضربه زدن به تولید داخلی، کاهش تقاضا و حذف گوشت از سفره خانواده را شامل نمی شد. بنابراین مسئولان باید با اتخاذ سیاست های مناسب به تولید داخلی کمک کنند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک به چالش های پیش روی تولید دام در کشور اشاره کرد و افزود: تولیدکننده نقدینگی لازم برای خرید نهاده ها را ندارد و مصرف کننده نیز به دلیل گرانی امکان خرید گوشت تولید داخل را ندارد. راه حلی برای هر دو مشکل وجود دارد، هرچند آمارها نشان می دهد که واردات نتیجه ای نداشته است.

تولید پایدار دام و گوشت قرمز راه حل کلیدی برای دستیابی به تعادل بازار است

صدراس به راهکارهایی برای تعادل قیمت گوشت در بازار اشاره کرد و افزود: با ثبات تولید دام و گوشت قرمز، بازار به تعادل می رسد اما با تولیدی که وابسته به واردات است، شرایط ثباتی در بازار ایجاد نمی شود. . . ضمن اینکه با رفع مشکل کمبود نقدینگی دامداران و کاهش قیمت نهایی، بازار به ثبات می رسد.

وی به قیمت مناسب دام و گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: در شرایط عادی قیمت نهایی هر کیلو گوشت بره گوشتی 240 تا 250 هزار تومان است اما در موارد مختلف بر اساس بحث عرضه موثر است. تقاضا و شرایط دام در رویدادهای مختلف

قیمت گوشت با قیمت دام تناسبی ندارد

مدیرعامل فدراسیون دام سبک ادامه داد: اگر تولید داخلی به انبوه برسد و همیشه متکی به تولید داخلی باشد، می توان به تولید پایدار رسید و قیمت همیشه با تولید انبوه متعادل می شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس نسبت مصوب و تصمیم گیری نمی توان به تعادل قیمتی دست یافت، افزود: قیمت مناسب برای دام متشکل از قیمت تمام شده با احتساب سود منصفانه است که متأسفانه علیرغم رسیدن قیمت هر کیلو دام زنده به 250 هزار تومان، قیمت مناسب برای دام ها در نظر گرفته شده است. گوشت و 700 هزار تومان در مغازه ها عرضه می شد که نشان می دهد از نظر عرضه با چالش مواجه هستیم.

صدراس ادامه داد: با توجه به عدم تناسب قیمت گوشت با قیمت دام باید شرایطی فراهم شود تا قیمت مناسب شود و همواره انتظار می رود با رفع مشکلات کمبود نقدینگی دامداران، بازار به تعادل برسد. . و قیمت تمام شده را کاهش دهید.

استراتژی اساسی برای سازماندهی بازار چیست؟

مدیرعامل اتحادیه دام سبک با اشاره به راهکار اساسی ارائه شده با تنظیم بازار گوشت قرمز، افزود: واردات دام های پرواربندی اساسی از جمله گوساله و گوسفند باعث شده تا تولیدکننده مجبور به تولید باشد که تنها منبع درآمد آن دام پرواربندی است. . حذف آنها از چرخه تولید که در نهایت منجر به مرگ دام های پرواربندی می شود و تولید در 4 تا 5 سال اخیر نشان داده است که این امر منجر به تولید پایدار نمی شود و وضعیت را بدتر می کند.

وی تکیه بر تولید داخلی را راهبرد اساسی ساماندهی و کنترل بازار اعلام کرد و گفت: اگر بستر پرواربندی بره از تولید داخلی تا زمانی که تولید به انبوه برسد تامین شود و از سوی دیگر بازار گوشت اصلاح و نظارت شود و عرضه کامل شده، تولید پایدار حاصل خواهد شد و به قیمتی خواهیم رسید که از طریق آن بازار مدیریت شود.

خبرنگار: آزاده محبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *