جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

راه اندازی 4 مجتمع آبزی پروری با ظرفیت تولید 5500 تن در لرستان

وی به تشریح مزارع پرورش ماهی در قفس در استان پرداخت و افزود: مزرعه پرورش ماهی در قفس سد مروک دارای 4 قفس با ظرفیت 300 تن است، مزرعه پرورش ماهی در قفس سد هاله در شهرستان کوهدشت دارای 4 قفس، ماهیان پرورش ماهی گرمسیری با یک ظرفیت 300 تن، پرورش ماهی در قفس شهرستان الیگودرز (هودیان) با 10 قفس با ظرفیت اسمی 500 تن، پرورش ماهی در قفس شهرستان الیگودرز (رودبار) با ظرفیت 2000 تن. تن و جواز تاسیس 300 تن (آماده ساخت)، پرورش ماهی در قفس شهرستان کوهدشت (سیمره) با جواز تاسیس ظرفیت 5000 تنی یکی از بزرگترین مزارع پرورش ماهی در قفس در استان می باشد.

ای بی اس نیوز/لرستان مدیرکل شیلات لرستان گفت: طی 7 سال گذشته میزان تولید آبزیان در استان دو برابر شده است.

ببرانوند مجتمع های آبزی پروری در حال حاضر در استان را مورد توجه قرار داد و گفت: مجتمع پرورش ماهیان خاویاری رومشکان با ظرفیت 1500 تن، مجتمع پرورش ماهیان خاویاری درب گنبد با ظرفیت 500 تن که وارد فاز اجرایی شده است، مجتمع پرورش ماهیان خاویاری رنگبان پلدختر با ظرفیت یک هزار و 500 تن. با ظرفیت 1500 تن و مجتمع پرورش ماهی سردآبی فیروزآباد با ظرفیت 2000 تن از مهمترین پروژه های مجتمع های آبزی پروری استان است.

کیارش بیرانوند 27 دی ماه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به تاریخچه شیلات در استان اظهار داشت: این سازمان در سال 73 به صورت رسمی با عنوان نمایندگی شیلات لرستان آغاز به کار کرد. وزارت جهاد کشاورزی با ادغام دو وزارتخانه جهاد سازندگی و کشاورزی اداره کل شیلات لرستان.

بیرانوند خودروهای اداری موجود در این اداره کل را خاور لغداردار (یک خودرو)، سوزوکی ویتارا (یک خودرو)، پیکاب (یک خودرو)، سمند (چهار خودرو)، پژو پارس (یک خودرو)، پژو 405 (دو خودرو) عنوان کرد. و رونیز (یک دستگاه) خودروهای موجود در اداره کل شیلات استان می باشد.

مدیرکل شیلات لرستان تحولات عمرانی در زمینه ساخت و بهسازی ساختمان اداری اداره کل شیلات استان را یادآور شد و گفت: تملک اراضی و ساختمان های موجود اداره کل شیلات استان از جمله مساحت 11000 متر مربع و مساحت 1500 متر مربع بهسازی مساحت حدود 11000 متر مربع و بهره برداری از طبقات ساختمان اداری سه طبقه به مساحت 1700 متر مربع در سال 1397 با هزينه اي بالغ بر 3 ميليارد تومان، مرمت ساختمان هاي قديمي، احداث ميهمانسراي 200 متري و احداث سالن ورزشي، انبار و ماشين آلات از جمله اقدامات مهمي است كه در اين راستا انجام شده است. ساخت و بهسازی ساختمان این اداره کل.

مدیر کل شیلات لرستان معرفی مهم ترین مجتمع های آبزی پروری استان را برشمرد و افزود: مجتمع های سپیددشت، چم چیت، فیروزآباد و اناررود همگی با ظرفیت 8300 تن با زیرساخت های 100 درصد آماده برای اجرای ماده 27 و واگذاری می شوند. به بخش خصوصی و مجتمع پرورش ماهی سردآبی دوآب با ظرفیت 1500 تن راه اندازی شد.

وی با اشاره به مجتمع پرورش خاویار بخش خصوصی (دکتر جباری و چراغی) افزود: این مجتمع دارای 600 تن گوشت و 100 کیلوگرم خاویار است و منبع آب آن رودخانه سیمره-چاه فلمان است و علیرغم اینکه با داشتن 15 متر مکعب آب، امکان پرورش 15000 تن ماهیان خاویاری در هر شهر وجود دارد.

انتهای پیام

وی تصریح کرد: در سال 1386 تحت عنوان مدیریت امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی لرستان فعالیت خود را ادامه داد و از سال 1392 تحت عنوان اداره کل شیلات لرستان به منظور نظارت بر شیلات به فعالیت خود ادامه داد. . و اقدامات مؤثری برای توسعه آبزی پروری که در آبهای خانگی و آبزیان مورد استفاده قرار گرفته است، انجام دهد.

بیرانوند با اشاره به تعداد مزارع فعال ماهی در استان در سال 1400 گفت: 534 مزرعه پرورش ماهی سرد آبی، 78 مزرعه پرورش ماهی گرم آبی، 48 مزرعه پرورش ماهی زینتی، 4 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری، 2 پرورش زالو، 36 مزرعه تکثیر و منابع میانی. آب با 10 چشمه (با وجود رودخانه) از مزارع پرورش ماهی فعال استان در سال جاری است.

مدیر کل شیلات لرستان میزان تولید آبزی پروری استان را از سال 1393 تا 1400 برشمرد و گفت: مجموع تولید آبزیان از 16435 تن در سال 1393 به 30033 تن در سال 1400 افزایش یافته است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *