چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی معرفی شد

دکتر مردی با تاکید بر لزوم ارتباط بیشتر موسسه با سایر پژوهشکده ها و نگاه به درون و بهره گیری از توانمندی های بالای اعضای هیات علمی و کارکنان موسسه، ابراز امیدواری کرد در دوران مدیریت دکتر صالحی جوزانی شاهد باشیم. درخشش بیشتر از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی. .

به گزارش ای بی اس نیوزدکتر سید مجتبی خیام نکویی در حکم انتصاب دکتر صالحی جوزانی به ویژه بیوتکنولوژی و مشارکت در ایفای نقش پیشرو در حفاظت از ذخایر و ذخایر ژنتیکی از مهمترین وظایف مدیر پژوهشی است و گفت: فعالیت های مشترک را گسترش دهیم. با سایر موسسات و مراکز تحقیقاتی و پیگیری انتقال یافته‌های تبلیغاتی، هدایت پروژه‌های فناورانه برای پاسخگویی به تقاضای جامعه هدف، آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای تجاری‌سازی نتایج تحقیقات مرتبط، توسعه روابط علمی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی حائز اهمیت است. “

دکتر محسن مردی، مشاور عالی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تقدیر از عملکرد دکتر صابر گلکاری در مدت تصدی ریاست این موسسه گفت: دکتر گلکاری ضمن بازگرداندن آرامش، اعتماد و ثبات به پژوهشگاه مجموعه و کرامت انسانی در سطح اعضای هیات علمی و کارکنان با احیاء، گام های بلندی در جهت گسترش تعامل و همکاری با سازمان های پژوهشی وابسته به سازمان برداشته اند که جا دارد از خدمات و تلاش های ارزنده دکتر گلکاری در طول دوران قدردانی شود. در این دوره و امیدوارم سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج، کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی بیش از گذشته از توانایی های خود استفاده کنند.

وی گفت: نیاز است برنامه های پژوهشی پژوهشکده مطابق با اولویت های بخش کشاورزی و با همکاری سایر نهادها و بنگاه های بخش خصوصی اجرا شود. لازم است پژوهشکده کاملاً مطابق با اجرای برنامه های وزیر جهاد کشاورزی و سازمان به عنوان قطب بیوتکنولوژی کشاورزی کشور عمل کند و از پتانسیل سایر پژوهشکده ها، دانشگاه ها و بخش خصوصی دانش بنیان استفاده کند. . در این راستا، ما برای بهبود ارتباطات و امکان مشارکت بخش خصوصی در تحقیقات – در چارچوب قوانین و مقررات، کار خواهیم کرد.

طی حکمی از سوی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر غلامرضا صالحی جوزانی، استاد پژوهشگاه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به سمت سرپرست این پژوهشکده منصوب شد.

absnews

دکتر صالحی جوزانی، رئیس جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی که هم اکنون مدیرکل دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است، سخنان خود را با تبریک به امام علی (ع) آغاز کرد. تولد او. از خدمات دکتر گلکاری در مدت تصدی ریاست این پژوهشکده به ویژه در زمینه کاهش تنش و ایجاد آرامش تجلیل کرد.

وی در حال حاضر مرجع ملی (نقطه کانونی) پروتکل ایمنی زیستی کارتاخنا علاوه بر مدیریت دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی، دانشمند و مجری است.

صالحی جوزانی افزود: بسیار خوشحالم که به وطن بازگشتم و امیدوارم با یاری خداوند و با همکاری و همدلی همکاران محقق، مسیر تحولات بزرگ را هموار کنیم. ایجاد و توسعه مراکز نوآوری و مراکز رشد با محوریت بخش خصوصی از دیگر راه های افزایش کارایی پژوهشکده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود 15 نفر از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه دارای رتبه بالایی در نظام علم سنجی سازمان تات هستند و از سوی دیگر پژوهشگاه دارای امکانات و زیرساخت های منحصر به فردی است که مجموعه این دو مزیت باید به نتایج کارآمدی منجر شود. در کشاورزی و منابع طبیعی تاکنون طرح ها و برنامه های تحقیقاتی متعددی اجرا شده که برخی از آنها موثر بوده اما تعداد این گونه طرح ها کم است. برخی به مرحله آزمایشی رفتند اما به این نتیجه نرسیدند که این حلقه گمشده باید تکمیل شود.

وی همچنین از دکتر صالحی جوزانی تقدیر کرد و گفت: دکتر صالحی فرزند این پژوهشکده است و شرایط و نیروی انسانی پژوهشگاه را به خوبی می شناسند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، جلسه تودیع معارفه و معارفه رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با حضور دکتر مردی مشاور عالی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد. سازمان، دکتر حسین جعفری، معاون پژوهش و فناوری، احمدی صومعه، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان و جمعی از معاونین و مدیران گروه های پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سالن جلسات ریاست جمهوری حاضر شدند. این پژوهشکده

دکتر صابر گلکاری، رئیس سابق پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی Be-hold-formed به گزارشی از فعالیت ها و عملکرد این پژوهشکده در دوره مدیریت 11 ماهه خود پرداخت.

دکتر صالحی جوزانی تحصیلات دکتری خود را در رشته ژنتیک در سال ۱۳۸۴ در موسسه ژنتیک عمومی واویلوف وابسته به آکادمی علوم روسیه به پایان رساند. علایق تحقیقاتی وی شامل بهینه سازی تولید محصولات میکروبی مفید مورد استفاده در کشاورزی، مانند آفت کش های بیولوژیکی، کودهای بیولوژیکی (میکوریزه و ریزوبیا) و بیوکمپوست، سوخت های زیستی (بیواتانول) و پروبیوتیک ها برای طیور است. رستا در توسعه و کاربرد ژنومیک فعال است. متاژنومیکس، مهندسی ژنتیک میکروبی، تخمیر و فن آوری های فرمولاسیون در تولید محصولات زیستی کشاورزی.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *