وی افزود: “من همچنین قول می دهم که مرکز نوآوری های قانونی موسسه تحقیقات پزشکی قانونی به زودی اولین دوره شتاب خود را بر اساس اولویت های قوه قضائیه ، یعنی اولویت های قوه قضائیه ، اعلام خواهد کرد. خود او. در این دوره شتاب ، تماس گرفته می شود و ما از شرکت ها و استارتاپ های نوآور دعوت می کنیم تا در حل مشکلات اعلام شده در دوره شتاب به ما کمک کنند.
وی گفت: زمانی که حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را آغاز کرد ، 10 دستور به عنوان مهمترین و اولین دستور خود در دستگاه قضایی داشتند و یکی از آنها 10 دستور بود ، نحوه استفاده از فناوری های جدید برای حل مشکلات عدالت بنابراین ، موضع قطب نوآوری امروز و فردا در دو موضوع تعیین کننده است: نکته دوم ، خود قانون نوآوری است.
جوادی گفت: در حوزه نوآوری که ماموریت اصلی این مرکز است ، با توجه به نیازها ، چالش ها و مطالبات نظام قضایی کشور توسط مutesسسات تحقیقاتی مختلف ، نقشه راه مشخص شده و هم اکنون در مرکز نوآوری ، فعالان در این زمینه باید با نوآوری حل شوند ، از نظر فنی مسائل حقوقی را دعوت کرده و پشتیبانی لازم را ارائه دهند.
رئیس موسسه تحقیقات پزشکی قانونی ادامه داد: در این راستا ، قابلیت های سربازان نخبه ، پشتیبانی پایان نامه ، طرح ها و پروژه های خارجی ، طرح شهید احمدی روشن ، دوره های فوق دکتری ، امکانات مطالعات ، اساتید وابسته ، مجلات علمی ، علمی انجمن ها ، گروه های کاری و شوراهای علمی ، یادداشت ها سیستم ها و ایده های همکاری شکل گرفته است. علاوه بر این ، مرکز نوآوری ابزاری برای استفاده از ظرفیت های خارجی است.
مدیر موسسه تحقیقات نوآوری خاطرنشان کرد: “مربیان ما از جامعه قضات سراسر کشور هستند که به طور کامل با این مسائل برخورد می کنند. بخش دیگر متشکل از مدیران قضایی کشور است ، برخی از آنها کارمند دولت هستند و برخی از آنها استاد حقوق کشور هستند. این اقوام می توانند از استارت آپ ها و شرکت های نوآور حمایت کنند تا روند ایده تا محصول بدون مشکل اجرا شود.
جوادی با اشاره به اینکه مرکز نوآوری حقوقی موسسه تحقیقات پزشکی قانونی قصد دارد نقش واسطه ای بین اکوسیستم نوآوری و حوزه نظارتی ایفا کند ، گفت: ما فعالان اکوسیستم نوآوری داریم و در هر دو عضو هستیم.
مدیر مرکز نوآوری و آموزش موسسه تحقیقات پزشکی قانونی گفت: “بر اساس این نیاز ، مرکز نوآوری و آموزش موسسه تحقیقات پزشکی قانونی در سال 1998 کار خود را آغاز کرد. سال اول ما بیشتر بر آموزش تمرکز کردیم و از مارس آن سال سالی که عملاً با چالش مواجه شدیم. طی یک سال گذشته ، ما با اجرای تقریبا 50 کارگاه آموزشی و صندلی آموزشی ، با کمک بیش از 100 داور برجسته در سراسر کشور ، توانسته ایم تا 2000 نفر را آموزش دهیم.
وی افزود: این ویژگی مرکز نوآوری ما خواهد بود که ما هم مشکل خود را می دانیم و هم به مربیان استثنایی دسترسی داریم که می توانند به تیم ها در زمینه ایده و فناوری کمک کنند. بنابراین ، مرکز نوآوری قضایی بستری برای رشد استارتاپ ها ، شرکت های فناوری نوآور و شرکت های دانش بنیان است و همچنین بستری برای حل مشکلات اصلی قضایی قوه قضائیه بر اساس فناوری های جدید است. به
مدیر موسسه تحقیقات پزشکی قانونی گفت: مرکز نوآوری م Instituteسسه تحقیقات پزشکی قانونی بستری برای استفاده از افراد برای حل مشکلات قضایی است و پلی است بین قوه قضائیه و نخبگان علمی.
در پایان ، علم الهدی گفت: عدم رویه مشخص و مشخص برای این موسسات مشکلاتی را در این روند ایجاد کرد و برخی موارد حقوق افراد را نقض کرد. این س questionال و چالش موضوعی بود که دو سال پیش توسط دستیار ارشد قضایی به پژوهشکده ارائه شد و در دستور کار پژوهش قرار گرفت. این رویداد علاوه بر تحقیق در مورد این موضوع ، برای استفاده از ایده ها و نظرات نخبگان خارجی نیز آماده شده است.
وی گفت: در مورد مرکز نوآوری لازم به ذکر است که یکی از آفات مراکز علمی وابسته به دستگاه های اجرایی ایجاد انحصار علمی و محدود شدن به ظرفیت های داخلی است. مبانی استفاده از حداکثر ظرفیت های علمی خارجی.
سید مهدی جوادی ، رئیس مرکز نوآوری و آموزش پژوهشگاه قضایی در این مراسم با اعلام اینکه با تلاش همکاران ما در موسسه تحقیقات پزشکی قانونی و حمایت شخصی مدیر موسسه تحقیقات پزشکی قانونی ، شاهد ایجاد مرکز نوآوری های قانونی مرکز تحقیقات موسسه هستیم ، گفت: همچنین از این فناوری ها در مراحل و مراحل قضایی خود استفاده کرده است و امروزه درصد قابل توجهی از خدمات پزشکی قانونی به صورت الکترونیکی به مردم و هموطنان عزیز ارائه می شود.
مدیر مرکز نوآوری و آموزش م Instituteسسه تحقیقات پزشکی قانونی گفت: در حالی که در ماه اکتبر مدرسه فناوری های جدید را خواهیم داشت و به زودی فراخوان فناوری های جدید را اعلام می کنیم و قصد داریم به معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور کمک کنیم. و مرکز وکلای مدافع و مشاوران قضایی. “سازماندهی آموزش های تخصصی برای مشاوران قضایی و کارشناسان پزشکی قانونی در زمینه فناوری های جدید.
وی افزود: بخشی از نیازهای علمی قوه قضائیه که ابتکاری و تکنولوژیکی است و باید توسط تیم های خارجی انجام شود و پژوهشگاه نقش مدیریت و نظارت بر تحقیقات ، هدایت و نظارت و البته مطالب و محتوا را دارد. پشتیبانی در این مرکز انجام می شود. ” این مرکز بخشی از سیستم ایده قوه قضاییه است که دبیرخانه آن نیز در پژوهشکده قرار دارد. همچنین می توان رویدادها و مسابقات علمی را در این زمینه ترتیب داد. تأسیس آزمایشگاه ها و رصدخانه های علمی از دیگر خدماتی است که می توان در این مرکز انجام داد.
انتهای پیام
رئیس م Instituteسسه تحقیقات قضایی گفت: در مورد س secondال دوم یعنی خاتمه رویداد ، راه حل های تحقق دادرسی عادلانه در دستگاه های شبه قضائیه باید مشخص شود که دستگاه های شبه قضائی نهادهای قضایی نهادهایی زیرمجموعه هستند. عناوین “شورا” ، “کمیسیون” و “شورا” و غیره این مراجع خارج از قوه قضائیه هستند و عموماً در قوه مجریه قرار دارند. این نهادها در واقع ابزاری برای کاهش هجوم پرونده های دادگاه هستند. این مقامات با ماهیت تخصصی رویه ، سادگی رویه و کنترل قضایی دیوان عدالت اداری مشخص می شوند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر ، امروزه رشد روزافزون فناوری های جدید و مشکلات مربوط به این فناوری ها ، موجب ورود چنین مواردی به عدالت شده است. فایل هایی که ریشه در مسائل و چالش های فناوری های جدید دارد و این موضوع یکی دیگر از ضرورت های ایجاد مرکز تحقیقات نوآوری های حقوقی است.
علم الهدی با بیان اینکه مرکز نوآوری در واقع بستری برای استفاده از افراد و گروه های خلاق ، مبتکر و فناور برای حل مشکلات سیستم قضایی است ، گفت: این مرکز پلی است بین قوه قضائیه و آن بخش از مرکز نخبگان بستری برای استفاده از ظرفیت های مردمی است و یکی از ابزارهای ایجاد اشتغال برای نخبگان است.
وی افزود: با این حال ، نیاز به این فناوری ها با گذشت زمان بیشتر و بیشتر می شود ، به طوری که حل چالش ها و مشکلات دستگاه قضایی کشور با استفاده از فناوری های جدید به روز است و یکی از ماموریت های ما این است که وارد حوزه نوآوری شده و ورود شرکت های نوآور را تسهیل کنید. ” و استارتاپ ها برای حل مشکلات سیستم حقوقی کشور وجود دارند.
مدیر مرکز نوآوری و آموزش م Instituteسسه تحقیقات پزشکی قانونی با اشاره به اینکه امروزه شاهد بیش از 6000 شرکت دانش بنیان مبتکر در کشور هستیم که فعال هستند ، گفت: استارتاپ های زیاد و تعداد زیادی پارک نوآوری در کشور وجود دارد. علاوه بر این ، ما با رشد فناوری های حقوقی مانند RagTech ، LegalTech ، استفاده از هوش مصنوعی در تجزیه و تحلیل تصمیمات قضایی و موضوعاتی مانند سیستم تنظیم هوشمند ، روبرو هستیم و به زودی زیر س questionال می رود. توسط ارزهای دیجیتال ، ارزهای رمزنگاری شده ، رشد تجارت الکترونیکی ، ما با تجارت الکترونیکی مانند اعتبار اسناد الکترونیکی ، رشد جرایم سایبری ، رشد کلاهبرداری سایبری ، از جمله فیشینگ روبرو هستیم و باید برای تغییرات نوآورانه و تکنولوژیکی در قوه قضاییه لابی کنیم. سیستم.
به گزارش ای بی اس نیوز ، حجت الله علم الهدی در مراسم افتتاح مرکز نوآوری حقوقی موسسه تحقیقات پزشکی قانونی ، ضمن عرض تسلیت به اربعین حسینی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، گفت: این تجمع دو بار برگزار شده است: اختتامیه مسابقات سراسری رویدادی در مورد مراحل محاکمه عادلانه در نهادهای شبه قضائی.