اخبار سیاسی روز

رئیس جمهور: تخصیص منابع لازم برای تامین نیازهای اساسی استان های سیل زده

رئیس جمهور افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی و عمل شود که خسارات وارده به مردم در حوزه مسکن، اشتغال و مایحتاج اولیه زندگی آنها به سرعت جبران و تامین شود و علاوه بر آن مبلغ دویست میلیارد تومانی که امروز به استان های سیل زده پرداخت می شود.» رئیس سازمان برنامه و بودجه منابع لازم را برای رفع نیازهای فوری و فوری سیل زدگان محاسبه و تأمین کند.

انتهای پیام/

رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به سالگرد شهادت جمعی از هموطنانمان در سانحه سقوط هواپیمای پرواز 752 در اوکراین، از مسئولان ذیربط دولتی خواست تا بر حقوق قانونی خانواده و درخواست های آنان نظارت کنند.

در این دیدار وزرای نیرو، کشور، جهادکشاورزی و معاون اول رئیس جمهور گزارشی از بازدید خود از مناطق سیل زده ارائه کردند. استانداران سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و فارس نیز به صورت ویدئو کنفرانس از میزان خسارات وارده و آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان خبر دادند.

دکتر رئیسی افزود: درس مهم سیل اخیر در چهار استان جنوبی و شرقی کشور این است که باید در راستای اجرای قانون برای مقابله با بحران ها گام های جدی تری برداشت. خسارات سیل کمتر از گزارش شده در مناطق لایروبی شده است، لذا ستاد مدیریت بحران باید بر اجرای این قانون به ویژه بخش پیش بینی بلایای طبیعی با جدیت و کارآمدتر نظارت کند.

در ادامه روسای کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و رئیس ستاد مدیریت بحران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های آتی خود ارائه کردند. برای کمک به سیل زدگان

به گزارش ای بی اس نیوز، آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی بعدازظهر یکشنبه در جلسه هیئت دولت به طور کامل به گزارش و تصمیم گیری برای حل مشکل سیلاب در کشور اختصاص یافت و پس از ارائه گزارش مفصل از وضعیت 4 استان سیل زده توسط وزرا و استانداران ضمن قدردانی از همه کسانی که در این چند روز تلاش کردند تا از آلام آسیب دیدگان بکاهند، گفتند: کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس، همکاری و هم افزایی دستگاه های دولتی، نهادهای انقلابی و مردمی، نیروهای بسیج و نیروهای مسلح و نیروها مردم یکی از اثرات ویژه در بلایای طبیعی در کشور ما هستند.

رئیس جمهور گفت: برخی از خسارات ناشی از سیل به حدی است که اگر به سرعت ترمیم نشود خسارت ثانویه و بزرگتری به بار خواهد آورد. باید در مورد آنها تصمیمات لازم گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *