چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
نامه نگاری جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور؛  افزایش عوارض بحران مسکن را تشدید کرد - اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

دولت، بازیکن فوتبال – اخبار بورس | بورس – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

نکته جالب دیگر این است که وقتی صحبت از انتقال باشگاه های ورزشی در کشور می شود، فقط برای استقلال و پرسپولیس قانون می گذاریم، جلسه می گذاریم، نامه می نویسیم و تصمیم می گیریم!

آیا بازار سرمایه ما پس از تولد 54 سال به بلوغ رسیده و مشکلات ساختاری آن برطرف شده است یا خیر؟ آیا ارزش گذاری زاغی ها بر اساس گزارشات و مستندات صحیح برای عرضه در بورس است یا خیر؟ اینکه صورت های مالی سرخابی ها اساسا شفاف است و اینکه آیا بورس درست است یا غلط؟ آیا خصوصی سازی 10 یا 20 درصد سهام آنها به معنای واگذاری مالکیت و مدیریت از دولت به بخش خصوصی برای سرخابی هاست یا خیر؟ و خیلی سوالات دیگر به کنار.

به هر حال، چه تحویل سرخابی ها باشد و چه نه، ساختار فوتبال حرفه دولتی دولتی است و بازیگر دولتی. و واقعیت این است که با فرض خصوصی سازی مناسب استقلال و پرسپولیس شاهد گل بهاری در ورزش کشور نخواهیم بود.

در این بین موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که نه تنها برای اقتصاد، اجرای سیاست خصوصی سازی و اصل 44 و همچنین حیات بازار سرمایه، بلکه برای واگذاری نیز استراتژی و برنامه منظم و مدونی وجود ندارد. باشگاه های ورزشی اقدامات مقطعی را دنبال می کنند و ما به صورت سرپایی درمان می کنیم.

دلیل این ادعا را می توان در ساختار مالکیت و مدیریت باشگاه های کشور جستجو کرد. جایی که اداره صنعت، معدن و تجارت به طور مستقیم و غیرمستقیم مالکیت و مدیریت باشگاه های لیگ برتر را بر عهده دارد.

اما آسیب شناسی ورزش و فوتبال در کشور به ویژه در حوزه حرفه گرایی، اقتصاد ورزش و واگذاری باشگاه ها حاکی از آن است که مالکیت و مدیریت باشگاه های ورزشی کشور عمدتاً بین دولت، املاک، ارتش است. و سازمان های مجری قانون و در برخی موارد، بخش خصوصی. البته این بخش خصوصی است که همواره رقابت را به نفع دیگران کنار گذاشته و بازنده رقابت بوده است.

اخیرا هم قصد داشتیم تا پایان سال 1400 سهام باشگاه های استقلال و پرسپولیس را از طریق فرابورس واگذار کنیم!

absnews

خط داستانی این داستان از آن سال چندین بار تغییر کرده است. گاهی ماجرای واگذاری سرخابی ها منجر به واگذاری سهام به هواداران و گاهی نیز دادن آن به پیشکسوتان می شود. گاهی قرمز و آبی از گروه 1 به گروه 2 و گاه به گروه 3 ارسال می شد. و گاهی از گروه 3 بیرون می آمدند، گاهی نمایندگان نامه می نوشتند و خواهان واگذاری دو باشگاه بودند و گاهی اصرار بر واگذاری دو باشگاه داشتند. گاهی بر واگذاری سهام آنها از طریق مزایده تاکید می کنیم و 4 مزایده ناموفق برای واگذاری آنها برگزار می کنیم و گاهی نیز بر واگذاری سرخابی ها از طریق فرابورس تاکید و تصریح می کنیم.

مهدی حاجیوند نویسنده کتاب خصوصی سازی فوتبال

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، «انتقال سهام باشگاه های استقلال و پرسپولیس و هیچ چیز دیگری». شاید بهترین عنوان برای تاریخ خصوصی سازی ورزش در کشور باشد. داستان آن رسما در مارس 2004 آغاز شد. که به موجب مصوبه 75951 / ت 32535 ​​هجری قمری مورخ 24/12/1383 هیأت وزیران، دولت مجاز به خرید 100 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) – اقدام عمومی – طبق ماده 14 شد. مناقصه قانون برنامه سوم توسعه (مصوب 1379).

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *