یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

در حاشیه راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اغتشاشات اخیر/ فریادهای یکپارچه علیه ناامنی و آشوب

– در میان جمعیت، زنانی با لباس های مختلف کنار هم ایستاده اند و یکصدا علیه ناامنی و هرج و مرج فریاد می زنند.

– در میان جمعیت مردی را دیدم که دست نوشته ای در دست داشت که خواسته هایش را روی آن نوشته بود:

– من در راه بازگشت هستم و به سمت شرق خیابان الحلبل می رسم، اما هنوز جمعیت زیادی را می بینم که به سمت میدان الهبلال حرکت می کنند. من به فتنه های گذشته فکر می کنم از سال 78 تا 88 تا 1377 که همیشه وسعت این فتنه ها را می گرفت، برخلاف کشورهای غربی، نه نیروی انتظامی و گارد ویژه بود و نه اقدامات. خشونت، اما همیشه این مردم بودند که به میدان و در مقیاس می آمدند و ناامنی را انباشته می کردند.

– خیلی ها را می بینم که از کنار چهارراه ولیعصر و حتی از خیابان های جنوب خیابان انگلیسی مانند ابوریحان، دانشگاه و فخر رازی به سمت خیابان انگلیسی و مسیر اصلی موکب می آیند تا به سیل جمعیت بپیوندند. به سمت میدان الانگلب.

– وی در ذیل این سه خواسته سه هشتگ #مخلف_آقتاشش، #موافق_اصلاح_قانون_گشت_ارشاد و #موافق_با_حجاب را درج کرده بود.

در حاشیه راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اغتشاشات اخیر/ فریادهای یکپارچه علیه ناامنی و آشوب

در حاشیه راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اغتشاشات اخیر/ فریادهای یکپارچه علیه ناامنی و آشوب

– خودروی مجهز به گروه و سیستم صوتی نیز در میان جمعیت حضور دارد و گوینده ای با سر دادن شعارهایی همچون «امت ما بیدار و از فتنه گر متنفر است»، «مرگ بر منافق»، «آخه اگر خامنه ای دستور جهاد دهد». “، “مرگ بر ضد ولایت فقیه”، “مرگ بر آمریکا”، “مرگ بر اسرائیل”، “مرگ بر انگلیس”، “یک مزدور آمریکایی به جنگ دین آمد” و … تشویق جمعیت تکرار این شعارها؛ با این حال، پس از ورود خودروی مذکور به خیابان انقلاب، صدای آن در صدای مردمی که به طور خودجوش علیه آشوبگران شعار می دادند گم شد.

– اینجا خود مردم بودند، یک نفر در هر قسمت از جمعیت خود به خود یک شعار می گفت و جمعیت اطرافش آن را تکرار می کردند.

در حاشیه راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اغتشاشات اخیر/ فریادهای یکپارچه علیه ناامنی و آشوب

در حاشیه راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اغتشاشات اخیر/ فریادهای یکپارچه علیه ناامنی و آشوب

– در راه برگشت وارد پیاده رو جنوبی خیابان الغنلب شدم تا سریعتر و تا حدودی از آفتاب تیز تیغ در امان باشم. گوش هایم را تیز می کنم تا ببینم مردم از چه چیزی صحبت می کنند و چه صحبت هایی بین آنها در جریان است! یکی از رایج ترین کلیدواژه ها تعجب از حضور گسترده مردم در راهپیمایی امروز و ازدحام جمعیت است. تعجب آنها نیز طبیعی است، زیرا در مقابل آنها، جمعیت ده ها هزار نفری راهپیمایی امروز را با ازدحام چند صد نفری آشوبگران و آشوبگران مقایسه می کنند که چگونه یک گروه کوچک به خود اجازه می دهد تا نظم عمومی را گسترش دهد و به چالش بکشد.

– تابلوهایی با مضمون حمایت از فرجه در دستان اکثر مردمی که این روزها در خط مقدم ناآرامی های شهرهای سراسر کشور حضور دارند دیده می شود.

– پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را می بینم که به تعداد زیاد در دستان جمعیت است. آتش زدن پرچم مقدس ایران توسط آشوبگران در روزهای اخیر احساسات میلیون ها ایرانی را جریحه دار کرده است.

– او از تاثیر ناآرامی های این روزها بر کسب و کارش و اینکه مجبور شد مغازه را زودتر ببندد تا در جریان ناآرامی ها به اموال و کسب و کارش آسیبی وارد نشود، گلایه کرد و دلیل اصلی حضورش در این راهپیمایی را از وی نقل کرد. ; او گفت که باید مبلغ زیادی را برای اجاره مغازه پرداخت کند و همچنین باید با شرکا و شرکای تجاری تسویه حساب کند.

بنا به فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، امروز (جمعه 10/10/1401) پس از اقامه نماز جمعه در شهرهای کشور، قرار بود راهپیمایی مردمی در محکومیت اقدامات اخیر اغتشاشگران و اغتشاشگران برگزار شود. جامعه ناامن؛ آنچه در ادامه می خوانید روایتی از متن و حواشی راهپیمایی امروز مردم تهران است.

– سلبریتی‌های امروزی، مانند تاریخ گذشته خود، برای آتش‌افشانی می‌جنگند و همین امر باعث شده است که امروز مردم در شعارهای خود به آنها گوشزد کنند که از خود و در موقعیت‌های حساس، از مواضع و ماهیت خود در قبال آتش فتنه و هرج و مرج خوب می بینند.

– کمی جلوتر که رفتم با شنیدن جمله «…کار و حرفه را به ما بسپارید» تشویق شدم برگردم و گوینده این عبارت را پیدا کنم! برگشتم و مرد جوان 30 ساله ای را دیدم که در پیاده رو با مردی میانسال صحبت می کرد. ظاهرش به جوانان امروزی می آید، تی شرت طوسی و شلوار جین پوشیده بود. جلو رفتم و بعد از احوالپرسی و معرفی خودم پرسیدم برای شرکت در راهپیمایی آمده ای؟ او گفت بله. از او درباره کارش پرسیدم و گفت یکی از کسبه‌های مرکز تجارت ایران در میدان ولیعصر تهران است که یکی از اصلی‌ترین نقاط آشفتگی روزهای اخیر است.

نمازگزاران پس از نماز جمعه از دروازه قدس و خیابان انگلیسی (در ورودی اصلی دانشگاه تهران) با سر دادن شعارهای مختلف به سمت میدان الگلبال حرکت می کنند. علاوه بر نمازگزاران، مردم سایر نقاط تهران نیز به جمع مردم می‌پیوندند.

گروه سیاسی ای بی اس نیوز: چند روز یا بهتر بگویم چند شب است که اغتشاش گران با حضور پراکنده در چند منطقه تهران و سایر شهرهای کشور به بهانه مرگ اقدام به تخریب اموال عمومی، ایجاد ناامنی و برهم زدن نظم عمومی جامعه می کنند. مرحوم مهسا امینی. اقداماتی که از یک سو به شهادت چند تن از مدافعان امنیت کشور و از سوی دیگر به هتک حرمت مقدسات به ویژه اهانت به قرآن کریم و همچنین حجاب زنان میهن اسلامی منجر شده است.

اصلاح قانون گشت ارشاد
پیگیری و ابلاغ در مورد خانم امینی
پاسخگویی 26 نهاد مسئول در حوزه حجاب

– ساعت کم کم به 12 نزدیک می شود و من در خیابان های اطراف دانشگاه تهران قدم می زنم. تعداد زیاد خودروهای پارک شده در خیابان های اطراف دانشگاه تهران نشان از حضور متفاوت تهران در نماز جمعه نسبت به هفته های گذشته دارد.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *