اخبار سیاسی روز

حکمت بر تمام جنبه های سند مدل حاکم است

انتهای پیام/

استاد دانشگاه صنعتی شریف گفت: حکمت با همه عمق و در عین حال گستره و گستردگی معنایی خود بر سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در همه ابعاد از مبانی تا غایت حاکم است.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، مهدی گلشنی در گفت‌وگویی گفت: پیشرفت‌های علوم فیزیکی و زیستی در 200 سال گذشته دانش ما را از جهان به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده است. و همچنین پیشرفت در ابعاد عملی. علم به انسان قدرت زیادی در استفاده از طبیعت و کنترل ذهن انسان داده است.

استاد دانشگاه صنعتی شریف گفت: این رویکرد همان رویکردی است که برای تدوین سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت استفاده شد. حکمت با همه عمق و در عین حال گستره و وسعت معنایی خود بر سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در همه ابعاد از مبانی تا غایات حاکم است و حکمت و روح و روح مطلق بر سند ایران حاکم است. الگوی اسلامی پیشرفت

وی ادامه داد: اما نتایج علم و فناوری هم برای انسان مفید و هم مضر بوده است، به عنوان مثال دانش علمی و فنی وسایل رفاه و کیفیت زندگی انسان را بسیار افزایش داده است، اما از طرف دیگر این دانش از بین رفته است.» انسان و تخریب محیط زیست نیز مورد استفاده قرار گرفته است و سنگینی شر آینده بشریت را تهدید می کند، پیدایش این شر به دلیل جدایی دانش از خرد است که ریشه در حکومت یک جهان بینی سکولار در مورد جوامع علمی معاصر.

استاد دانشگاه صنعتی شریف گفت: امروزه اولویت پژوهش های علمی، ارضای خواسته های مجامع علمی یا قدرتمندان است و جدایی دانش از خرد موجب اضطراب، عدم امنیت و تضعیف اخلاق و معنویت شده است. . “دانشمندانی که به این بینش از جهان اعتقاد دارند، از نتایج کار خود راضی هستند و فراموش می کنند که علم باید در خدمت انسان باشد نه وسیله ای برای بهره برداری از آن. همچنین این واقعیت را نادیده می گیرند که انسان نیست. موجودی تک بعدی و اینکه سعادت ابدی انسان به دلیل رشد بعد معنوی اوست، اما در زمینه کلامی همانطور که قرآن اشاره می کند علم همراه با حکمت است و برای حل مشکلات انسان ها و جوامع بشری به کار می رود. سعادت و سعادت انسان در اوست.در این منظر طبیعت به عنوان امانت الهی تلقی می شود که انسان موظف به حفظ آن است.تربیت دانشمندان متعهد و تربیت جوامع سالم از اهداف اسلام است. جهان بینی

گلشنی گفت: بنابراین علوم به طور عام و علوم طبیعی و فناوری به طور خاص باید به گونه ای توسعه یابد که نیازهای معنوی افراد و جوامع بشری را تامین کند، نیازهای اساسی مادی افراد و جوامع بشری را برطرف کند. حمایت از شر، ترجیح منافع بزرگ انسانی بر منافع کوتاه مدت جامعه علمی، جلوگیری از کاربردهای خطرناک علم و فناوری به طرق مختلف و به طور کلی، همه برنامه های پیشرفت علمی و فناوری باید با دستور خداوند و نیازهای مشروع افراد، ارضای انسانها و جوامع بشری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *