
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکناشهردار تهران دو روز پیش اعلام کرد فردی را در تهران شناسایی کرده که ملکی به ارزش 127 میلیون آدرس را به قیمت 7 میلیون تومان خریداری کرده و این تخلف است. زاکانی خاطرنشان کرد: میزان خسارت این تخلف نیز از وی برداشت شد. در ادامه تلاش خبرنگار رکنا برای تماس با روابط عمومی شهرداری تهران و کلیه کارکنان روابط عمومی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این فرد و اعلام اینکه چند ساختمان با این شرایط توسط شهرداری شناسایی شده است و اساسا شهرداری برآورد می کند چند ساختمان با این شرایط وجود دارد. . شرایط وجود دارد. این تخلفات فروخته شد و این تخلفات در چه دوره ای و چگونه شکل گرفت و مسائل دیگر با ارتباط بی نتیجه مواجه شد. البته اشتباه نیست اگر بگوییم این عدم پاسخگویی روابط عمومی شهرداری تهران یک مشکل سریالی است و همیشه همینطور بوده است و اگر پاسخی هم بوده به نظر می رسد این فقط برای رسانه های همسو یا دوستانه .
در ادامه با حسین ایمانی جاجرمی، جامعه شناس شهری درباره وضعیت املاک و املاک شهر و پلمب این تخلفات گفتگویی انجام داده ایم که این جامعه شناس شهری شفافیت و پاسخگویی را دو شاخص بسیار مهم ارزیابی می کند. عملکرد مدیریت شهری از طریق یادآوری میکند: بنابراین اگر بخواهیم این مشکل را از بالا تا پایین حل کنیم، شهرداری که یک نهاد عمومی در خدمت مردم است، باید فهرست تمام داراییهای خود را منتشر و وضعیت آن را مشخص کند. جهان اموال عمومی در تهران؟ اگر می خواهند جدی تر عمل کنند باید از این طرف بگویند ملک 20 سال پیش چطور بوده و اگر فروخته شده به چه قیمتی و نام خریداران را بگویند چون این موضوع خصوصی نیست و خریدار مشارکت داشته است. در حراج عمومی اگر هدیه ای ارائه شد باید دید که نور چشم کی بوده است.
وی در پاسخ به اینکه چرا اسامی این افراد منتشر نمی شود، گفت: شاید برخی در شرایط خود گفته اند که نام خریدار برده نشود. اما زمانی می توان اسامی را منتشر کرد که چیزی مشخص نباشد و چنین محدودیتی وجود نداشته باشد. اگر اعتماد به مدیریت شهرداری برای مدیران شهرداری مهم است که البته این روزها وضعیت خوبی نیست، باید باشد.
جاجرمی خاطرنشان کرد: در انگلیس حدود 66 درصد مردم به مدیریت شهری اعتماد دارند و در ایران حدود 23 درصد است که تفاوت سه برابری را نشان می دهد. باید ببینیم چرا چنین شکافی در اعتماد وجود دارد. اگر برای مدیران شهری اهمیت دارد و نمی خواهند در ممیزی اجتماعی طرد شوند، باید برای جلب اعتماد مردم گام بردارند و یکی از راه ها شفاف سازی است.
این استاد دانشگاه افزود: شرایط باید به گونه ای باشد که هرکسی که مایل است بتواند به هر نوع اطلاعاتی دست پیدا کند و از این طریق اساس اعتماد شکل بگیرد در غیر این صورت وضعیت بدتر می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری تهران با اعلام پرونده های پراکنده مبارزه با فساد می تواند اعتماد جلب کند، گفت: فکر می کنم سیاست خاصی در شهرداری تهران وجود ندارد. مشکل اینجاست که عملکرد شهرداری واقعا قابل ارزیابی نیست. اکنون فضا چندان مشخص نیست و مشخص نیست شهرداری به دنبال چه طرح هایی است و چرا آنها را منتشر نمی کند. اگر چیزی هست باید اعلام کند. مردم باید بدانند چه خبر است. من تعامل چندانی با مردم در شهرداری ندیده ام و به خصوص اگر شهرداری صحبت می کند فقط برای حامیانشان است. تنوع جامعه شهری را قبول ندارند و حرفشان باید با همه باشد. همه کسانی که هزینه های شهری و حقوق مدیران شهرداری را می پردازند باید شنیده شوند و حق اطلاع رسانی داشته باشند و شهرداری نیز باید در جریان این موضوع باشد.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-896352>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا
اخبار خبرگزاری رکنا