– در صورت تاخیر “شخص نظارت” در ارسال گزارش های درخواستی بانک مرکزی: حداکثر ده میلیارد ریال برای هر روز تاخیر.
– در مواردی که «شخص تحت نظارت» ملزم به راهاندازی سامانه جدید، بهروزرسانی سامانههای موجود، افزایش یا تعدیل ظرفیتها بوده و انجام وظیفه نمیکند: به ازای هر روز تأخیر تا سقف ده میلیارد ریال.
1. دستور تهیه صورتهای مالی میان دوره ای توسط موسسه اعتباری.
تبصره 2- «افراد تحت سرپرستی» که به موجب این ماده به جزای نقدی محکوم شده و دارای مدارکی مبنی بر بی گناهی خود هستند می توانند به دبیرخانه هیأت انتظامی بانک مرکزی مراجعه و مدارک خود را ارائه دهند. هیأت انضباطی موظف است مدارک ارائه شده توسط «شخص تحت نظر» را به روش های مذکور در ماده (23) رسیدگی کند. در صورت احراز عدم تقصیر وی، بانک مرکزی موظف است علاوه بر استرداد کلیه مبالغ برداشت شده از حساب «شخص تحت قیمومیت»، خسارت وارده به وی را نیز بر اساس رای هیأت انتظامی جبران کند. این
تبصره 3- اعمال جریمه های این ماده موجب لغو سایر مجازات های مذکور در این قانون نمی شود.
تبصره 1- تصمیمات مذکور در این ماده مربوط به مواردی است که به تصویب شورای عالی بانک مرکزی یا هیأت عامل بانک مرکزی رسیده و توسط رئیس کل یا یکی از اعضای هیأت عامل بانک مرکزی ابلاغ شده باشد. این
ه – گزارش موسسه اعتباری.
T تعیین یک کنترل کننده موقت برای یک موسسه اعتباری
به گزارش ای بی اس نیوز، نمایندگان شورای اسلامی در جلسه علنی امروز دوشنبه در جلسه استماع دومین گزارش کمیسیون اقتصادی از طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران، مواد 25، 26 و 27 این طرح را تصویب کردند. به شرح زیر است:
ماده 27- در صورتی که فعالیت مؤسسه اعتباری مستلزم احتمال ارتکاب تخلف از سوی این مؤسسه یا ایجاد خطر برای ثبات و سلامت شبکه بانکی باشد، معاونت مقررات و نظارت می تواند اقدامات زیر را انجام دهد. :
نمایندگان شورای اسلامی حدود انتساب های «آیین نامه و نظارت» بانک مرکزی را تعیین کردند.
آ. اقدامات اکتشافی
اقدامات اکتشافی
ماده 26- معاونت مقررات و نظارت در راستای تحقق هدف مندرج در بند (2) بند (ب) ماده (3) این قانون (تأمین پایداری و سلامت شبکه بانکی) میتواند: بنا به صلاحدید و پس از ابلاغ به مدیر عامل، اقدامات نظارتی زیر را انجام داده و یا مؤسسات اعتباری را موظف به انجام آن نماید:
2. اعزام حسابرس ویژه به مؤسسه اعتباری جهت تنظیم گزارش حسابرسی ویژه به درخواست معاونت مقررات و نظارت.
P اقدامات اصلاحی
انتهای پیام
ب اقدامات پیشگیرانه
ماده 25- ارتکاب موارد زیر توسط «افراد تحت سرپرستی» تخلف محسوب میشود و بانک مرکزی میتواند متخلف را به ترتیب مذکور در این ماده به جزای نقدی محکوم کند. میزان جریمه با توجه به شرایط تخلف، شدت و اهمیت تخلف و میزان همکاری قبلی «شخص نظارت» با بانک مرکزی با تشخیص رئیس کل کاهش مییابد.
3. تعیین ناظر مقیم در موسسه اعتباری.
– در صورتی که سیستم های داخلی «شخص نظارت» متصل به سیستم های حاکمیتی بانک مرکزی دچار اختلال شده و موجب تراکنش ناموفق در سیستم های حاکمیتی شود: به ازای هر تراکنش ناموفق تا سقف یک میلیون ریال.
– در مواردی که اجرا و ثبت معامله باید از مقررات خاصی پیروی کند و «شخص نظارت» مفاد مذکور را رعایت نکند: برای هر معامله تا سقف یکصد میلیون ریال.