اخبار اقتصادی روز

جنگ غزه چگونه اقتصاد رژیم صهیونیستی را نابود کرد

جنگ غزه چگونه اقتصاد رژیم صهیونیستی را نابود کرد

تشدید درگیری ها در غزه و سرزمین های اشغالی، مقاومت اقتصادی رژیم صهیونیستی را که حزب راستگرای نتانیاهو با اصلاحات قضایی به زانو درآورده بود، زیر سوال می برد. اما پیامدهای جنگ با حماس در غزه چگونه بر اقتصاد این رژیم تأثیر گذاشته است؟

گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا; نیویورک تایمز نوشت: با توجه به اینکه جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس در حال تبدیل شدن به یک درگیری چند ملیتی است، ادامه این درگیری ممکن است چشم انداز آینده اقتصاد رژیم صهیونیستی را به نقطه تاریکی برساند.

برای غزه، این جنگ فقط وضعیت انسان را بدتر از گذشته کرده است. اما برای رژیم صهیونیستی، این جنگ اقتصاد مقاومتی را که به آن می بالد خنثی می کند.

غزه قبل از حمله به تلافی حمله 7 اکتبر در موقعیتی قرار داشت که سازمان بهداشت جهانی آن را یک فاجعه انسانی توصیف کرد. اما صندوق بین المللی پول می گوید: جنگ غزه و افزایش محدودیت ها در کرانه باختری، رشد بخش خصوصی را بسیار دشوار کرده است.

در رژیم صهیونیستی 360 هزار نفر شغل خود را رها کردند و به عنوان نیروهای ذخیره در ارتش این رژیم برای اعزام به نبرد غزه استفاده شدند. این بدان معناست که در حال حاضر 360000 کسب و کار و شغل بسته شده است.

موتور رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی کند شده است

اقتصاد رژیم صهیونیستی

تشدید درگیری ها در غزه و سرزمین های اشغالی در حال آزمایش مقاومت اقتصادی رژیم صهیونیستی است که حزب راستگرای نتانیاهو با اصلاحات قضایی و اعتراضات خیابانی پس از آن به زانو درآورده بود. اما پیامدهای جنگ با حماس در غزه چه تأثیری بر اقتصاد رژیم صهیونیستی داشته است؟

تحرکات صنعت فناوری رژیم صهیونیستی به عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی آن رژیم نیز به طور ناگهانی کند است و تولید گاز از میدان بزرگ دریایی رژیم صهیونیستی نیز متوقف شده است. بنابراین بانک مرکزی میلیاردها دلار برای جلوگیری از سقوط پول اسراییلی، شیکل، متعهد شد.

رژیم صهیونیستی در گذشته با عادی سازی روابط با کشورهای عربی سعی در گشودن درهای جدیدی به روی اقتصاد خود داشت. این رژیم سعی داشت خود را به پایانه ای برای صادرات گاز طبیعی به اروپا تبدیل کند. اما در سال جاری، دولت جناح راست به رهبری بنیامین نتانیاهو طرحی بحث برانگیز برای مهار قدرت قوه قضائیه ارائه کرد که به گفته منتقدان می‌تواند به طور بالقوه حاکمیت قانون را تضعیف کند و میلیون‌ها شهروند آن را در خیابان بیاندازد.

چندین فرد و شرکت های برجسته فناوری تهدید کرده اند که در صورت اجرای طرح های قضایی منطقه را ترک خواهند کرد و این وضعیت وضعیت اقتصادی را به شدت بدتر خواهد کرد.

افزایش تورم و کاهش انتظاری در رشد

این تغییرات همچنین باعث کاهش 60 درصدی سرمایه گذاری خارجی در سرزمین های اشغالی و تسریع کاهش ارزش مثقال و نوسانات گسترده در بورس رژیم شد. علاوه بر این، نرخ‌های بهره بالا، افزایش تورم و کاهش پیش‌بینی‌شده رشد اقتصادی وضعیت را تشدید کرده است.

در این مورد، دن بن دیوید، بنیانگذار شورش، یک موسسه تحقیقاتی اقتصادی-اجتماعی و استاد دانشگاه تل آویو، گفت که اصرار دولت بر تغییرات قضایی باعث ایجاد عدم اطمینان در بین سرمایه گذاران شده و ” باعث خروج پول شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *