یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

جزئیات تحولات قیمت مواد غذایی در یک ماه گذشته/ گوشت قرمز گران شد، برنج ایرانی ارزان شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، بر اساس آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار مواد غذایی ایران در مهر ماه 1402، میانگین تغییرات قیمت برخی از محصولات غذایی برای گروه های مختلف محصولات غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است. : .

در بخش نان و حبوبات، برنج خارجی درجه یک با 4.6 درصد و نبات خشک با 2.7 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند و بیشترین افت قیمت مربوط به برنج ایرانی مرغوب با -3.2 درصد است.

در گروه گوشت های قرمز و سفید و فرآورده های آن، ماهی قزل آلا با ۷.۸ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۳.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل تجربه کردند.

در گروه لبنیات، تخم مرغ و روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با 5.8 درصد، تخم مرغ مکانیکی با 3.6 درصد و کره پاستوریزه با 3 درصد و همچنین بیشترین افت قیمت بوده است. قیمت روغن، روغن نباتی جامد با -2.5٪ و روغن مایع با -2.2٪ است.

مایحتاج اولیه، بازار میوه،

در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به انگور پلویی با 3.5 درصد و مغز گردو با 3.3 درصد و همچنین بیشترین افت قیمت به پرتقال با 23.4- درصد، انار با – بوده است. 16.8 درصد و هندوانه با 13.9 درصد.

در گروه سبزی و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کدو سبز با 7.6 درصد، قارچ با 5.7 درصد و گوجه فرنگی با 4.3 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت خیار با 12.9- درصد بوده است. . بادمجان با -4٪ و سیب زمینی با -2.7٪.

در گروه شکر و شکر، نوشابه و سایر مواد غذایی بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای بسته بندی خارج از کشور با 2.8 درصد، سس مایونز و سس گوجه فرنگی با 2.2 درصد است.

مایحتاج اولیه، بازار میوه،

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *