محسن عامری، مدیر دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در ابتدای این نشست با اشاره به حجم 15 میلیاردی مبادلات تجاری دو کشور گفت: حداقل پنج شکاف یا مشکل در تجارت با ایران وجود دارد. امارات متحده عربی » فعالان دولتی و بخش خصوصی پاسخ دهند.
absnews
پیمان پاک افزود: بحث اصلی مشاور اقتصادی انتخاب درست افراد است و از آذرماه در حال انتخاب افراد هستیم و هیچ توصیه ای در این زمینه نمی پذیریم.
وی افزود: بررسی و ارائه راهکار برای این موضوعات زمینه را برای توسعه صادرات و تجارت با امارات فراهم می کند، هرچند موانع دیگر روند توسعه تجارت را کند می کند.
وی افزود: جهاد کشاورزی می تواند استانداردهای بهداشتی کشورهای مقصد را برای کشاورزان تشریح کند تا صادرات محصولات کشاورزی با مشکلات کمتری مواجه شود.
وی همچنین درباره موضوع توقف «کراسافینگ» و تعویض کانتینر و محمولههای ارسالی به بنادر و فرودگاههای امارات گفت: از وزارت راه و شهرسازی و وزیر انتظار داریم که در این زمینه برنامهریزی کنند و نخوابند. در بنادر امارات متحده عربی باید کالا را در نظر گرفت، زیرا با تاخیر تا 15 روز نه تنها کالا به موقع به دست کارخانه ها و تولیدکنندگان نمی رسد، بلکه هزینه های ناشی از آن نیز تاثیر می گذارد. قیمت تمام شده کالا
وی یادآور شد: نبود کانتینر و حمل و نقل منطبق بر روش سنتی و توسعه صادرات نخواهد بود و در شأن کشور نیست و از سوی دیگر عاملی برای ضایعات بیشتر محصولات کشاورزی در هنگام صادرات به کشور است. کشورهای مقصد، بنابراین باید فوراً به فکر راه حلی باشیم. .
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از اتاق ایران و امارات، علیرضا پیمان پاک در جلسه دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران از اعزام رایزن اقتصادی به امارات در سال آینده خبر داد. و گفت: آن را به 10 رساندیم، اما با بودجه سال آینده در تلاش هستیم تا به 30 کشور از جمله امارات رایزن اقتصادی بفرستیم.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی این رایزن اقتصادی به امارات اعزام می شود، گفت: با توجه به تامین اعتبار برای اعزام رایزنان اقتصادی در سال 1401، از ابتدای سال می توانیم رایزن اقتصادی را به امارات اعزام کنیم، اما ما عجله دارید.” ما نداریم، چون برای ما مهمتر است که یک فرد موثر را انتخاب کنیم، نیاز به مشاوره اقتصادی از بازرگانانی داریم که مسائل و مشکلات تجار را بشناسند و بتوانند در این زمینه به فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان و صادرکنندگان کمک کنند.
وی افزود: یک رایزن اقتصادی به تنهایی نمی تواند جهش جدیدی برای توسعه صادرات ایجاد کند، بلکه توجه ویژه ما به بخش خصوصی است و تلاش می کنیم استانداردی برای مشاوران اقتصادی و مراکز تجاری ایجاد کنیم. هنجارها و استانداردها.” آنها را تعریف و ارزیابی کنید که بر اساس آن دسته بندی و امتیازدهی می شوند.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات ضمن ابراز آمادگی برای همکاری و طرح مسائل صادرکنندگان به امارات خاطرنشان کرد: در این راه می توان از تمام توانمندی های اتاق ایران امارات و ایرانی استفاده کرد.
* 5 مشکل در حوزه تجارت با امارات
وی گفت: طی چند ماه گذشته با تعاملات ایجاد شده موفق به جذب 300 میلیون دلار سرمایه از سرمایه گذاران اماراتی شدیم که طی 4 تا 5 ماه آینده عملیاتی می شود.
شاکری افزود: به نام حمایت از تولید داخلی در بخش کوچک صنعتی، نباید از توان تولید انبوه و صادرات محصولات کشاورزی غافل شد و گفته می شود صادرات محصولات کشاورزی به تعداد زیادی کانتینر یخچالی نیاز دارد، در حالی که ظرفیت تولید داخلی نیازمند است. نیازهای صادراتی و ظرفیت سازی ما را برآورده نمی کند.
امیری افزود: نبود مشاور بازرگانی از سال 94، مشکلات سنتی حمل و نقل و لجستیک، مشکل مبادلات مالی که در سایر کشورها نیز وجود دارد، عدم استفاده از ظرفیت های تجار برای توسعه صادرات، که امیدواریم با راه اندازی مرکز تجارت ایران حل شود.”
عرفان شاکری، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات گفت: ما نیازمند مشاوره اقتصادی از سوی بازرگانانی هستیم که مسائل و مشکلات تجار را می شناسند و می توانند در این زمینه به فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار و صادرکنندگان کمک کنند.
رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به سفر اخیر خود به امارات برای حمایت از بازرگانان و فعالان اقتصادی گفت: در این سفر مذاکراتی با شرکت های مطرح برای حل مشکلات حمل و نقل دریایی و مبادلات مالی انجام دادیم که نتایج آن که به زودی اعلام خواهد شد.»
آموزش کشاورزان را مطابق با استانداردهای خارجی هدفمند کنید