اخبار اقتصادی روز

جان مسافران پروازهای کشور به دلیل پیش بینی های نادرست هواشناسی در خطر است/ علت تاخیر وزیر راه در تغییر مسیر سازمان هواشناسی چیست؟! – اخبار محیط زیست – اخبار اجتماعی ای بی اس نیوز

در طول 8 سال گذشته، توسعه و سرمایه گذاری سازمان تنها در بخش نظارت بوده است. این سرمایه گذاری اشتباه است و بخشی از بودجه سازمان باید در هواشناسی استراتژیک سرمایه گذاری شود.

این در حالی است که در وقوع بسیاری از سوانح جاده ای و هوایی مرگبار و یا وارد شدن خسارات سنگین به کشاورزان کشور، پیش بینی های سازمان هواشناسی نادرست و غیردقیق است که گواه آن سقوط هواپیمای ATR است که درام تلخ آن بود. ، حدود 70 نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند. پیش از این جزئیات نقش مخرب سازمان هواشناسی در سقوط مرگبار هواپیمای ATR در گزارشی با عنوان آیا ارسال گزارش هواشناسی سیگمات به خلبان باعث سقوط هواپیمای ATR + اسناد و مدارک شده است؟ منتشر شده.

دکتر زمانیان: یک مسئول به دو دلیل باید تغییر کند. اول اینکه افراد شایسته تری برای این سمت وجود دارد و دوم اینکه مدیر مورد نظر آبروی کشور را به خطر می اندازد. متاسفانه در مورد ریاست سازمان هواشناسی دو عامل وجود دارد و رئیس سازمان در زمینه تخصصی خود مهارت و تخصص کافی را ندارد.

سرمایه گذاری مطلوبی در زمینه هواشناسی آب و کشاورزی وجود ندارد و اگر هواشناسی کشاورزی در 3 مرحله کاشت، داشت و برداشت بتواند به حداقل رساندن خسارت و کشت کمک کند، هر چه بازدهی بیشتری داشته باشد، این امر در سازمان هواشناسی در تاریخ نداد.

استاد اردکانی: بهره وری هر سازمانی را نتیجه کارش مشخص می کند. در خصوص نتایج سازمان هواشناسی، اگر وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان محیط زیست و سازمان هواپیمایی کشوری صحت پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی را محرمانه گزارش دهند.یقیناً نتیجه این گزارش ها نشان دهنده رد عملکرد سازمان خواهد بود.

متأسفانه علیرغم اینکه همه قبول دارند که رؤسای سازمان های حساس و فوق تخصصی مانند سازمان هواشناسی باید بر اساس مهارت های شخصی و به دور از عقاید سیاسی به افراد بسیار متخصص سپرده شود، اما در این سال ها شاهد موضع گیری های عجیب و غریب و سیاسی هستیم. آنقدر تجربه داشتند که در برخی موارد پخش ویدئویی از اظهارات این افراد ابهامات زیادی در مورد صلاحیت و صلاحیت آنها ایجاد می کرد.

در نتیجه، «پروفسور حسین اردکانی» پدر علم هواشناسی کشورمان که بیش از 60 سال سابقه فعالیت در حوزه هواشناسی را دارد، سابقه فعالیت در مدیریت، تدریس و فعالیت های روزمره را دارد که 14 روز پس از علنی شدن این مناظره، مسئولان سازمان هواشناسی از شرکت در این مناظره و دفاع از عملکرد خود در این سازمان خودداری کردند. و پاسخگوی مسائل مختلف پیش بینی هواشناسی در سال های اخیر!

سازمان هواشناسی، سازمان هواپیمایی کشوری، پایش و نظارت محیط زیست،

مهندس صنایع: در زمان تصدی من در سازمان هواشناسی با سقوط هواپیما در فرودگاه خرم آباد، آقای بهبهانی (وزیر راه احمدی نژاد) مورد بازجویی قرار گرفت و از کار برکنار شد، اما این حساسیت نسبت به عملکرد پس از این حادثه به میزان قابل توجهی کاهش یافت! در زمان تصدی آقای نیکزاد در وزارت راه حساسیت ها نسبت به عملکرد این سازمان بیشتر شد و همه پیش بینی های ما توسط نماینده ویژه وزیر راه در سازمان هواشناسی بررسی شد.

قسمت آخر این گفتگو تقدیم مخاطبان محترم ای بی اس نیوز می شود:

در عین حال، رئیس وقت هواپیمایی کشوری اعلام کرده بود که بخش بزرگی از خسارتی که به مردم می‌دهیم، ناشی از عدم دید است. به این ترتیب هواپیما از فرودگاه مبدا بلند می شود و بلند می شود اما به دلیل عدم دید کافی نمی تواند در فرودگاه مقصد فرود بیاید و در نتیجه به مبدأ باز می گردد. در نتیجه باید خسارات سنگینی به مسافران بپردازیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ “پیش بینی آب و هوا” در بسیاری از حوزه ها از جمله هوایی، جاده ای، دریایی و کشاورزی کشور نقش کلیدی و حیاتی دارد و در صورت دقیق و به موقع بودن این پیش بینی ها می توان از بسیاری از حوادث، سوانح و خسارات جانی و مالی جلوگیری کرد.

نقطه ضعف سازمان هواشناسی این است که مدیران فعلی آن تخصص کافی ندارند و به پیشرفت اعتقاد ندارند. متاسفانه با روی کار آمدن دولت جدید، هنوز ریاست سازمان هواشناسی که در این جلسه برخی از اقدامات نامطلوب مدیریتی را مطرح کرده بود، تغییر نکرده است!

در پی عدم حضور مسئولان سازمان هواشناسی برای حضور در این مناظره، با هدف بررسی مشکلات و چالش های سازمان هواشناسی و ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت فعلی سازمان، جلسه ای با حضور پروفسور حسین برگزار شد. اردکانی; پدر علم هواشناسی کشور، دکتر محمدتقی زمانیان از اساتید برجسته هواشناسی کشور و عضو سابق کمیته علمی مشترک برنامه ریزی و تغییرات اقلیمی، بهرام سنایی رئیس سابق سازمان هواشناسی و علی محمد رضایی مدیر سابق روابط عمومی سازمان هواشناسی در روزهای اخیر قسمت اول و دوم این گفتگوها با عنوان 8 سال نفوذسازمان هواشناسی چه حوادث مرگبار و پرهزینه ای برای کشور مرتکب شده است؟! و انگیزه های سیاسی پشت «خشکسالی ادعایی» برای کشور؟! منتشر شده.

در دوره مدیریت ما هر هفته نمایندگانی از وزارت نیرو، آب و فاضلاب، وزارت دفاع و مدیریت بحران و سازمان محیط زیست در سازمان هواشناسی حضور داشتند. یادآوری می کنیم اما از زمان آقای آخوندی تاکنون این جلسات برگزار نشده است.

وزارت جهاد نیز باید در این بخش فعال باشد، اما چنین عزمی در این وزارتخانه دیده نمی شود. اخیرا مقرر شد 13 میلیارد تومان از بودجه سازمان هواشناسی برای بازسازی ساختمان آن هزینه شود در حالی که این مکان نیز 4 سال پیش بازسازی شده است!

absnews

فرد مناسبی از بدنه سازمان هواشناسی برای جایگزینی وی در نظر گرفته شود و این امر در اسرع وقت انجام شود. تاکنون به دلیل عملکرد ضعیف مدیریت فعلی میلیاردها تومان خسارت به کشور وارد شده است و امید است با برکناری مدیریت فعلی از آسیب های بعدی جلوگیری شود.

سازمان هواشناسی کشورمان در سال‌های اخیر هوای خوب و آفتابی نداشته و به‌ویژه در دوران وزارت دچار سوءمدیریت شده است. “عباس آخوندی” در وزارت راه روزهای بد برای سازمان هواشناسی فرا رسیده است و پیش بینی های این سازمان که می توانست در پیشگیری از حوادث خاص، سیل، تصادفات و … نقش اساسی داشته باشد، به حق بخشی از آن است. دقت و به موقع بودن

ای بی اس نیوز: عدم نظارت کافی دستگاه‌های نظارتی بر پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی و پاسخگویی مسئولان سازمان به دلیل عملکرد ضعیف در دوره‌های گذشته یا بی‌توجهی به اشتباهات مکرر سازمان هواشناسی مختص همین 8 اخیر بود. -دوره سال؟ آیا می توان امیدوار بود که با حذف کاوشگرهای فعلی از سازمان هواشناسی و انتصاب مدیران شایسته، روند نزولی این سال های سازمان بهبود یابد؟

از وزیر محترم راه و شهرسازی خواهشمندم هر چه زودتر جهت سازمان را تغییر دهند تا دیگر شاهد هدر رفت سرمایه های کشور و آسیب به جمعیت نباشیم.

سازمان هواشناسی، سازمان هواپیمایی کشوری، پایش و نظارت محیط زیست،

اخیراً با یکی از معاونان وزیر جهاد کشاورزی گفت‌وگویی داشتم که از وضعیت هواشناسی کشاورزی ابراز نارضایتی کرد و گفت سالانه میلیاردها تومان برای پیش‌بینی اشتباه هوا هزینه می‌کنیم! آقای کلانتری (رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست) نیز از عملکرد سازمان هواشناسی بسیار ناراضی بود؛ بسیاری از خلبانان کشورمان به دلیل اطلاعات نادرست سازمان هواشناسی هنگام عبور از ارتفاع 10000 پایی به جای سازمان هواشناسی کشور با سازمان هواشناسی سایر کشورها تماس می گیرند و اطلاعات آب و هوا را از آنها دریافت می کنند زیرا خروجی سازمان هواشناسی کشورمان است. خیلی کم است!

بلافاصله پس از بروز این مشکل، مدیری را منصوب کردیم تا میدان دید هر پرواز را بررسی کند تا بررسی کند که آیا امکان پرواز وجود دارد یا خیر، در غیر این صورت پرواز را لغو و در صورت وجود، مسیر را در تمام طول پرواز زیر نظر داشته باشد. پرواز به هواپیما باید به آرامی در میدان دید فرود آید. همه این مسائل قابل کنترل است و نیاز به عزم و نیروی انسانی ماهری دارد که سازمان هواشناسی دارد اما انگیزه ای برای انجام این اقدامات در مدیریت سازمان وجود ندارد.

سازمان هواشناسی، سازمان هواپیمایی کشوری، پایش و نظارت محیط زیست،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *