چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تولید گندم در مزارع دیم به 1600 کیلو در هکتار رسید

12:47 21 نوامبر 1403

مجتبی بالوگ معاون پژوهشکده وزارت جهاد کشاورزی در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با محوریت امنیت غذایی؛ کشاورزی مولد و تجارت غیرمجاز با اشاره به اینکه در سال 1388 برای اولین بار موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد، گفت: این موضوع در دستور کار مددجویان و لذا به صورت میدانی قرار گرفت. از سیاست های عمومی، هیچ کدام از سیاست های اقتصاد مقاومتی نبود. دو محور این سیاست ها به وضوح به کشاورزی و امنیت غذایی اشاره دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت امنیت غذایی در ایران سندی به نام سند امنیت غذایی دانش بنیان تهیه شد، تصریح کرد: وجه تمایز این سند این است که توسط یک شهید بزرگوار و رئیس مجلس پس از رفتن افشا شد. از طریق فرآیندهای کارشناسی در این سند تعاریف خاصی برای برخورداری از زندگی سالم ارائه شده است و چهار رکن امنیت غذایی مشخص شده است. نکته حائز اهمیت این است که این سند در خصوص تاب آوری و پایداری کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.

بالوگ گفت: در سال های گذشته حدود دو میلیون هکتار زمین آبی و چهار میلیون هکتار زمین دیم در حوزه کشاورزی کشت کردیم، اما مدیریت صحیح باعث شد تا شاهد رشد در تولید گندم باشیم.

معاون پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش زیادی از کشاورزی کشور به بارندگی بستگی دارد و با همکاری هایی که صورت گرفت، تولید گندم در هکتار از 900 کیلوگرم به 1600 کیلوگرم رسید شاهد دستیابی به امنیت غذایی خواهیم بود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

۶ دستور وزیر صمت؛ از توسعه اکتشافات تا سرمایه گذاری در میادین گازی

وزیر صنعت، معدن و تجارت، سرمایه‌گذاری در میادین گازی توسط شرکت‌ها، تربیت مدیران متخصص، ساخت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *