پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

تولید برنج اندونزی کاهش یافت

داده‌های اداره آمار اندونزی نشان می‌دهد که انتظار می‌رود تولید برنج اندونزی در دوره ژانویه تا آوریل 17.52 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یابد که تحت تأثیر آب و هوای خشک است که شاهد کاهش 1.39 درصدی بود.

به گزارش ای بی اس نیوز، اداره آمار اندونزی اعلام کرد که این کشور آسیای جنوب شرقی در سال 2023، 31.1 میلیون تن غلات تولید کرده و تولید را از ژانویه تا آوریل 10.7 میلیون تن برآورد کرده است که در مقایسه با 13 میلیون تن دوره قبل کاهش یافته است.

این دفتر اعلام کرد که پدیده آب و هوایی ال نینو باعث شده است که برخی از کشاورزان کاشت خود را در فاصله اکتبر تا دسامبر کاهش دهند و پیش بینی می شود مناطق تولید برنج از ژانویه تا آوریل حدود 16 درصد کاهش یابد. انتظارات کاهش تولید باعث افزایش قیمت غلات خرده فروشی شده و نرخ تورم این کشور آسیای جنوب شرقی در ماه فوریه را بالاتر از پیش بینی ها قرار داده است.

بر اساس داده های اداره آمار این کشور، نرخ تورم اندونزی در ماه فوریه به 2.75 درصد رسید که از پیش بینی های اقتصاددانان پیشی گرفت. تورم اصلی بدون احتساب اقلامی مانند سوخت بدون تغییر نسبت به ماه قبل در 1.68 درصد باقی مانده است. از آنجایی که تورم در اندونزی نشانه‌هایی از کاهش را نشان می‌دهد، قیمت‌های بی‌ثبات مواد غذایی بر بزرگ‌ترین اقتصاد آسیای جنوب شرقی تأثیر گذاشته است.

تورم چند گروه از سبد غذایی در بهمن ماه با افزایش قابل توجهی همراه بود که با افزایش قیمت در بازار جهانی، قیمت برنج افزایش قابل توجهی را به همراه داشت. شاخص قیمت خرده فروشی این آژانس آماری در ماه فوریه 15157 روپیه (0.9663 دلار) در هر کیلوگرم بود که بالاترین رقمی است که تاکنون ثبت شده است.

اندونزی در بحبوحه انتظار افزایش تقاضا در آستانه ماه مبارک رمضان، واردات مواد غذایی اساسی را برای کنترل قیمت ها افزایش می دهد. دولت اندونزی در سال جاری 1.6 میلیون تن به واردات برنج اضافه می کند تا از دو میلیون تنی که قبلاً تصویب شده بود، قیمت ها را کاهش دهد.

دیوید ساموال، اقتصاددان ارشد بانک مرکزی آسیا، گفت که انتظار می رود قیمت برنج در ماه های آینده بالا بماند. وی گفت: انتظار می رود این وضعیت در نیمه اول به دلیل ال نینو و اثرات ممنوعیت هند بر صادرات برخی از برنج ادامه یابد که به افزایش قیمت جهانی برنج کمک کرده است.

وی به مسئولان هشدار داد که افزایش قیمت برنج را از ابتدای سال 2024 تا ماه رمضان و عید فطر که بین 10 مارس تا 9 آوریل است، پیش بینی کنند. این ماه ها به طور سنتی با افزایش تقاضا برای برنج همراه است که به نگرانی های تورم فصلی کمک می کند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *