تلاش معاون علمی برای تامین مالی پروژه ها به دلیل کمبود بودجه
ستاری با اشاره به اینکه در ماه های اخیر برای پرداخت پروژه ها دچار مشکل شده ایم، خاطرنشان کرد: اما سعی کردیم در پرداخت پروژه ها اشتباه نکنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به کمبود اعتبارات برای حمایت از پروژه ها، گفت: مذاکراتی با مجلس انجام شده است، اما همواره سعی کرده ایم در پرداخت اعتبارات پروژه ها وقفه ایجاد نشود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه نهایی شدن پروژه ها منجر به مدیریت بهتر می شود، ادامه داد: ستاد علوم شناختی نمونه ای از این فعالیت ها نحوه حرکت در مرزهای دانش و نحوه ورود به خصوصی است. شرکت ها وارد این حوزه شوند تا محصولی بسازند که مشکلات مردم را حل کند.
ستاری ایجاد شرکت های دانش بنیان در این حوزه را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای توسعه علوم شناختی در کشور برشمرد و یادآور شد: این شرکت ها در مرز دانش فعال هستند که بسیار مهم است، زیرا زمانی که بخواهیم پروژه های مرز دانش را تعریف کنیم. ، مفید خواهد بود.
وی افزود: من طی هشت سال گذشته فراز و نشیب های مالی زیادی را دیده ام و همیشه پس از یک دوره سخت، یک چرخش خوب وجود دارد.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه علوم شناختی اتفاقات خوبی افتاده است چرا که آزمایشگاه های خوبی در این زمینه در دانشگاه های مختلف تجهیز شده است که آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز متذکر شده است که چندین سال است که آزمایش های مورد نیاز را انجام می دهد.
وی ادامه داد: در این خصوص با مجلس گفتگوهای زیادی داشته ایم و امیدواریم در سال آینده وضعیت بهتری داشته باشیم.
انتهای پیام/
به گزارش ای بی اس نیوز سورنا ستاری امروز در حاشیه مراسم رونمایی از 22 محصول فناورانه در حوزه علوم شناختی که در سالن 37A خانه نوآوری ایران در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه علوم شناختی از جمله مواردی است که علومی که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته اند.علم شناختی نیز برای آینده علم جهانی بسیار مهم است. زیرا به لطف این فناوری، انسان قادر خواهد بود بفهمد مغز چگونه کار می کند و چگونه ارتباط بین مغز و ماشین برقرار می شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در خصوص تعهدات معاونت تامین مالی طرح های فناوری بنگاه های دانش بنیان، کمبود اعتبارات را یک مشکل عمومی دانست. چپ، دست برخی از ما برای انجام تعهداتمان باز است.
ستاری با اشاره به برخی از دستاوردهای به نمایش درآمده در نمایشگاه امسال خاطرنشان کرد: برخی از آنها در زمینه بیماری های مغزی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون است که در توسعه فناوری های مرتبط با شناخت مغز و فعالیت های آن اتفاقات خوبی رخ داده است. “