تعمیر 15 نقطه حادثه خیز خوزستان تا پایان سال/ساخت سه کلانتری در دستور کار
ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: تلاش می شود تا پایان امسال 15 نقطه پرخطر اصلاح شود تا ایمنی راه ها تامین شود.
محمد جولانژاد در نشست خبری امروز (7 آذرماه) با تبریک هفته حمل و نقل اظهار کرد: فعالیت های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در طول سال به صورت مستمر انجام می شود. این خدمت از ابتدای سال با طرح نوروزی و ایمنسازی معابر منتهی به یادمانهای راهیان نور آغاز میشود، سپس با سفرهای تابستانی و زائران اربعین حسینی (ع) ادامه مییابد و با پروژههای راهداری زمستانی خاتمه مییابد.
به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: اقدامات این اداره کل در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ساخت راه های روستایی 8 درصد، اقدامات نگهداری راه ها 60 درصد، خط کشی 69 درصد، اجرای حفاظ های میانه و جانبی 287 درصد، روشنایی طولی 70 درصد است. نصب علائم و تجهیزات راهنمایی و رانندگی 10 درصد است. درصد و مساحت ساخت و تعمیر پل ها و جاده ها 55 درصد افزایش یافته است.
تمام رگ ها توسط دوربین های مدار بسته پوشانده شده اند
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه رفع نقاط پرتصادف گفت: 19 نقطه پرتصادف شمارش، تصویب و برنامه ریزی شده است که 9 د همه آنها توسط اداره کل اصلاح می شود. آخر سال. امسال اما با تلاش های انجام شده تاکنون 10 امتیاز به این معناست که بیش از برنامه تعیین شده اصلاح شده اند و تلاش می شود تا پایان امسال در مجموع 15 نقطه از تصادفات پرحادثه اصلاح شود تا ایمنی دیده شود. از جاده ها
جولانژاد گفت: تا سال 1401 103 دوربین ثبت تخلف در خوزستان داشتیم و امسال نیز قرارداد 60 دوربین ثبت تخلف منعقد شد که از این تعداد 36 دوربین به بهره برداری رسید. به این ترتیب در حال حاضر 139 دوربین فعال است و 24 دوربین دیگر نیز تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی گفت: بنابراین تا پایان سال جاری تمامی محورهای خوزستان که 80 درصد تردد استان از آن عبور می کند، برای ثبت تخلفات و کنترل سرعت تحت پوشش دوربین قرار می گیرد.
حدود 700 هزار تخلف رانندگی در جاده های خوزستان ثبت شد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان اضافه کرد: مکانیسم کار این دوربین ها به گونه ای است که سرعت لحظه ای و همچنین سرعت متوسط را ثبت می کنند. بنابراین اگر در مسیر یک دوربین تخلفی رخ دهد، بلافاصله تخلف در دوربین بعدی ثبت می شود. این دوربین ها طی هشت ماه سال جاری حدود 700 هزار تخلف ثبت کرده اند که 180 هزار مورد مربوط به ثبت سرعت متوسط بوده است.
جولانژاد گفت: احداث سه کلانتری در محورهای اهواز – سوسنگرد، هندیجان – دیلم و امیدیه – دیلم در دستور کار قرار دارد که ساخت این کلانتری ها قطعا افزایش امنیت و کنترل ترافیک را در پی خواهد داشت. همچنین ساخت کلانتری بندر امام توسط منطقه ویژه را ادامه می دهیم.
خوزستان چهارمین مجتمع خدمات اجتماعی کشور را دارد
وی گفت: خوزستان 56 مجتمع خدمات اجتماعی دارد و از نظر تعداد مجتمع خدمات اجتماعی رتبه چهارم را دارد. قرار است تا پایان سال جاری 6 مجتمع خدمات اجتماعی به بهره برداری برسد، اما در صورت رفع مشکلاتی مانند زمین، امیدواریم تا پایان سال 12 مجتمع خدمات اجتماعی به بهره برداری برسد.
جولانژاد اضافه کرد: کل اعتبار هزینه شده برای فعالیت در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای بالغ بر یک هزار و 400 میلیارد تومان است و 3 هزار و 156 میلیارد تومان پروژه در دست اجرا داریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: در سال گذشته 170 کیلومتر راه روستایی و از ابتدای امسال 111 کیلومتر راه روستایی احداث شده است. بنا داریم تا پایان سال 200 کیلومتر راه روستایی با اعتباری بالغ بر 390 میلیارد تومان بسازیم. همچنین 500 کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت داریم و در صورت تخصیص اعتباراتی که درخواست کرده ایم، این راه های روستایی در سال آینده آسفالت می شود.
وی با اشاره به وجود 2 هزار و 223 روستای بالای 20 خانوار در خوزستان گفت: بر اساس قانون برنامه ششم دولت موظف است برای روستاهای بالای 20 خانوار راه روستایی آسفالت کند. میزان آسفالت روستاهای بالای 20 خانوار خوزستان 88.8 درصد است که کمی بالاتر از میانگین کشوری است.
هزار و 260 کیلومتر راه روستایی خوزستان آسفالت نیست
جولانژاد ادامه می دهد: طول کل راه های روستایی آسفالت بیش از 20 خانوار یک هزار و 260 کیلومتر است که در نظر داریم این راه ها را آسفالت کنیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان در خصوص اصلاح هندسی برخی راه ها گفت: ماهیت عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای حفظ وضعیت موجود است و تنها در صورتی که نقاط پرخطر را تایید کرده باشیم. ، قادر خواهیم بود این محورها را در قالب نقاط حادثه خیز مرتفع کنیم. بنابراین اگر مبنای بحث برنامه ریزی یا اصلاح هندسی صرفاً به صورت یک نقطه حادثه خیز باشد در حوزه مدیریت راه قرار می گیرد و اگر خارج از این چارچوب باشد باید با ساخت و ساز و راه اصلاح شود. ساخت و ساز. شرکت توسعه یا اداره کل راه و شهرسازی.
عملکرد شرکت ها در ایمن سازی محور اهواز – خرمشهر چگونه بود؟
وی افزود: در کمیسیون ایمنی راهها مصوب شد که شرکتها در قالب مسئولیتهای اجتماعی در طرح ایمنسازی مسیرهای پرحادثه مشارکت کنند که به صورت آزمایشی برای مسیر اهواز – خرمشهر برآورد شد و حدود 20 شرکت در این طرح حضور دارند. این محور که به محور اصلی جاده دسترسی دارد. .
جولانژاد گفت: بنابراین شرکت های حاضر در این محور را موظف به ایمن سازی راه دسترسی کردیم که متاسفانه تنها پنج تا شش شرکت این کار را انجام دادند.
روشنایی جاده یک الزام ایمنی نیست
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان ادامه داد: معمولا راه های دسترسی یکی از پرحادثه ترین نقاط کشور است و حدود 40 درصد تصادفات در تقاطع ها رخ می دهد که 70 درصد آن در انحراف خودروها به چپ است. وارد جاده دسترسی شوید صرف نظر از ایمنی دسترسی های اختصاصی و دسترسی های جاده اصلی، میزان تصادفات 4 درصد افزایش می یابد.
وی در خصوص وضعیت روشنایی جاده های استان گفت: روشنایی طبق قانون الزام ایمنی نیست و در خدمت ارتقای ایمنی است. با توجه به محدودیت های مالی، خط کشی معابر، نصب علائم و تجهیزات راهنمایی و رانندگی در اولویت قرار دارد و روشنایی تقریباً آخرین اولویت است، اما با وجود این، در سال گذشته 27 کیلومتر روشنایی ایجاد شده و از ابتدای امسال تاکنون 40 کیلومتر روشنایی ایجاد شده است. از روشنایی استفاده شده و تا پایان سال 30 کیلومتر دیگر به بهره برداری می رسد.
خوزستان رتبه اول راهسازی روستایی و حمل و نقل بار را دارد
جولانژاد با اشاره به پیشرو بودن خوزستان در راهسازی روستایی و حمل و نقل بار، گفت: بندر امام (ره) بزرگترین بندر فله کشور است و حدود 65 درصد محموله های اساسی از این بندر به سایر نقاط کشور حمل می شود. کشور.
وی یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون 31 میلیون و 700 هزار تن کالا از مبادی خوزستان به تمام مناطق کشور حمل شده که حدود 9 میلیون تن آن از بندر امام (ره) بوده است. امسال واردات کالاها نسبت به سال گذشته کمتر بوده و در دو ماه اخیر واردات کالاها رونق داشته و حمل و نقل کالا بدون مشکل در حال انجام است.
انتهای پیام