دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

تصویب تحقیق و تفحص توسط سازمان برنامه و بودجه در روز غیبت، هدف/ ردیف های رسیدگی به اجرای برنامه و بودجه • رکنا

تصویب تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه در روز غیبت، موضوع / محورهای بررسی عملکرد برنامه و بودجه.

احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، در خصوص آخرین جلسه این کمیسیون و تصمیمات اتخاذ شده، گفت: یکی از دستورات روز برنامه. و کمیته بودجه این هفته تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه بود. در واقع دو درخواست پژوهشی از این سازمان در دست کمیسیون بود.

وی افزود: درخواست تحقیق و تفحص از سوی اینجانب اندیشیده شد و درخواست دیگری از سوی آقای محسنی بندپی نماینده چالوس و نوشهر مطرح شد که هر دو از کمیسیون به دادگاه آمدند و این دو هواپیما با هر کدام ادغام شدند. دیگر و در نهایت تحقیق و تفحص از سازمان. برنامه و بودجه تصویب شد. البته آقای منظور به دلیل دعوت به این جلسه نیامد.

یکی از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره تفاوت دو طرحی که به این کمیسیون آمد، گفت: طرحی که من طراحی کردم بررسی سازمان برنامه بودجه بود و طرح محمد محسنی بندپی بیشتر بر روی این موضوع متمرکز بود. عملکرد سازمان برنامه و بودجه استان مازندران. مقرر شد مشکلات آنها در این طرح ادغام و به آنها رسیدگی شود. بر این اساس طرح تفحص و تفحص در کمیسیون تصویب شده است انشالله به مجلس ارائه می شود و در صورت تصویب در اسرع وقت کار را آغاز خواهیم کرد.

ارکانی در پاسخ به سوالی درباره بازه زمانی که جست و جو و تحقیق شامل جزئیات و محوریت آن می شود، گفت: دوره جستجو و تحقیق از سال 1392 آغاز می شود، اما به طور کلی اولویت با وضعیت فعلی سازمان است و مسائل. در بحث ردیف های تحقیق و تفحص نیز سوالاتی از قبیل نحوه تدوین پیش نویس قانون برنامه، نحوه تنظیم لوایح مالی سالانه، نحوه تصویب اعتبارات جاری، هزینه ای و عمرانی، نحوه تخصیص و توزیع اعتبارات و همچنین مسائل مربوط به نحوه توزیع اسناد نقدی در پروژه های عمرانی و موارد مختلفی که مربوط به حوزه کاری و ماموریت های سازمان برنامه و بودجه می باشد در این نظرسنجی لحاظ خواهد شد.


خبر از رکنا


اخبار خبرگزاری رکنا

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

میز تحریر چوبی و میز کامپیوتر چوبی؛ قلب تپنده هر فضای کاری و آموزشی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *