چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تسریع تحول دیجیتال برای ایجاد قابلیت های SME

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به لزوم همگام سازی صنایع کوچک با فناوری های امروزی، تحول دیجیتال را یک فرآیند مهم در صنایع و ارتقای توانمندی های صنایع کوچک و متوسط ​​(SMEs) برشمرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علی رسولیان در مراسم افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کوچک و متوسط ​​چین افزود: فرآیند تحول دیجیتال فرآیندی است که طی آن، دگرگونی تمامی اجزای اکوسیستم، دانشگاه‌ها، بخش دولتی و کارکنان را در بر می‌گیرد و بر این اساس مدل‌ها و تجربیات جدید کسب‌وکار شکل می‌گیرد. تحول دیجیتال تحولی در طراحی، تولید، بازاریابی، فروش، تبلیغات و مدل کسب و کار مبتنی بر داده است.

وی با بیان اینکه با تحول دیجیتال، قابلیت های کسب و کار افزایش می یابد و فرآیندهای کسب و کار بهبود می یابد، افزود: فناوری های دیجیتال پیشرفت در تلفن های هوشمند، رایانش ابری، کلان داده، هوش، رباتیک، اینترنت اشیا، چاپ سه بعدی است. ، مجازی سازی ، شامل امنیت سایبری، حسگرها، سیستم های روباتیک پیشرفته، اتوماسیون و غیره می شود که همگی در بسیاری از حوزه های زندگی اقتصادی و اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران توجه به بنگاه‌های کوچک و متوسط ​​را به عنوان بخش تأثیرگذار اقتصاد کشور از اهمیت ویژه‌ای برشمرد و تصریح کرد: بنگاه‌های کوچک و متوسط ​​درصد بالایی از بنگاه‌ها را در بر می‌گیرند. نقش مهمی در اقتصاد کشورها دارد. این صنایع برای دستیابی به تحول دیجیتال سازنده باید ساختارهای سازمانی و فرهنگ سازمانی خود را از فناوری های تولیدی به درک مدیریتی تغییر دهند.

رسولیان خاطرنشان کرد: اینکه شرکت‌های کوچک و متوسط ​​بتوانند هزینه‌ها و مزایای فناوری‌های دیجیتال را تجزیه و تحلیل کنند و از این فناوری‌ها آگاه باشند، بسیار مهم است.

وی ماموریت های سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران را به عنوان متولی توسعه صنایع کوچک و متوسط ​​در ایران برشمرد و ادامه داد: علاوه بر ارائه زیرساخت های فناوری مناسب در قالب خدمات فناوری، فناوری و کسب و کار شهرها. مراکز، برنامه توسعه فناوری این سازمان در برنامه های سالانه شرکت ها را دنبال می کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران در سال‌های اخیر برنامه‌هایی را برای آماده‌سازی شرکت‌ها برای ورود به صنعت و تحول دیجیتال با هدف ارتقای بهره‌وری در صنایع کوچک در برنامه‌های جاری خود قرار داده است. و شرکت های متوسط ​​از تجربیات کشورهای با عملکرد بالا در این زمینه بهره مند شوید.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران متناسب با توسعه فناوری و نوآوری در صنایع کوچک و متوسط ​​وارد عرصه های مختلفی شده است، گفت: ایجاد و توسعه شهرهای فناور، مراکز خدمات فناوری و کسب و کار، توسعه فناوری و تبادل فناوری بازارهای منطقه‌ای، توسعه استارت‌آپ‌های خدماتی صنعت، حمایت از کسب‌وکارهای دانش‌بنیان برای راه‌اندازی در شهرها و نواحی صنعتی، ایجاد و توسعه قطب‌های نوآوری تحت برنامه خوشه کسب‌وکار و آماده‌سازی شرکت‌ها برای ورود به صنعت هستند. از جمله این برنامه ها

وی نگاه راهبردی به توسعه صنایع کوچک، رفع موانع سرمایه گذاری در نواحی صنعتی، توجه ویژه به بنگاه های دانش بنیان و ذینفعان تصمیم گیری مشارکتی را در ایران اعلام و تصریح کرد: شهرک صنعتی مصوب، 511 ناحیه صنعتی در مرحله بهره برداری و از 478 ناحیه صنعتی مصوب، 347 ناحیه صنعتی در مرحله بهره برداری قرار دارند و در مجموع 1.57 شهرک و ناحیه دارای مجوز و 858 شهرک و ناحیه فعال در ایران وجود دارد.

رئیس هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران با اشاره به برخی از مهمترین اقدامات نرم افزاری، پشتیبانی و توسعه صنایع کوچک توسط این سازمان، اعلام کرد: شناسایی 505 خوشه صنعتی، حذف 128 خوشه صنعتی. پروژه های خوشه ای صنعتی و 54 پروژه در دست اجرا، بهره برداری از 40 مرکز خدمات فناوری و بازرگانی برای ایجاد امکانات مناسب برای استقرار ارائه دهندگان خدمات تجاری در زمینه های مختلف از جمله فنی و مهندسی، فناوری، مدیریت، مالی و حقوقی، بازاریابی، آموزشی و … . و استقرار 652 مشاور با استخدام هزار و 311 نفر در مراکز، بهره برداری از 6 شهر فناور با هدف ایجاد زیرساخت های مناسب اعم از امکانات فیزیکی و خدمات نرم افزاری به منظور توسعه فناوری و ارتقای رقابت پذیری صنایع واحدها و همچنین حمایت از واحدهای فناوری و دانش بنیان، ایجاد و توسعه بازارهای فناوری منطقه‌ای و مراکز تبادل فناوری برای رفع نیازهای فناوری صنایع، ورود فناوری‌های نوین به آنها، بهبود فرآیند تبادل فناوری و بهبود خدمات در این حوزه، شناسایی نیازهای سال 1392 و رفع آنها. 549 نیاز فناوری، شناسایی 1672 واحد صنعتی مستعد و کمک به تبدیل شدن به 808 واحد صنعتی دانش بنیان و ایجاد 19 بازار هوادار منطقه از مهمترین اقدامات است.

وی برگزاری هجدهمین نمایشگاه صنایع کوچک و متوسط ​​چین را فرصتی بسیار مهم برای تبادل اطلاعات و ارتباط بین بنگاه ها و کشورها دانست و گفت: گردهمایی صنایع کوچک و متوسط ​​(SME) از کشورهای مختلف نیز رویداد مهم و تاثیرگذاری است. در جهان امروز. . ، نشان از مدیریت موفق و کارآمد برگزارکنندگان این رویداد دارد.

در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کوچک و متوسط ​​چین، پاویون سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران راه اندازی شد.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کوچک و متوسط ​​چین (CISMEF) از 6 تا 9 جولای سال جاری در گوانگژو چین برگزار می شود. این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد جهان در حوزه صنایع کوچک و متوسط ​​شناخته می شود.

برای این دوره از نمایشگاه مذکور، شرکت شهرک های صنعتی فارس به عنوان استان تعیین شده تعیین شده است و شرکت شهرک های صنعتی سایر استان های کشور با این استان همکاری و هماهنگی کرده اند تا SME ها بتوانند در این نمایشگاه شرکت کنند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *