یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

ترانزیت یک میلیون تن کالا از مرزهای گیلان / حمل و نقل هوایی محصولات کشاورزی

وی با تاکید بر لزوم ارتقای زیرساخت های گذرگاه های مختلف مرزی گفت: در حال حاضر سه مرز آستارا، بندر انزلی، بندر کاسپین و فرودگاه رشت فعال است و 10 هزار واگن برای حمل کالا از مرز ریلی آستارا هواپیما داریم.

ناظر گمرک گیلان با احساس اینکه مرز زمینی دارای انباشت و تردد است، تاکید کرد: باید حمل و نقل ترکیبی را با کمک سازمان های مرتبط در حوزه صادرات و ترانزیت دنبال کنیم تا از بندر شهید رجایی کالا به صورت ریلی حمل شود. به رشت و سپس توسط زمین به گذرگاه و تاسیسات بندری آستارا در استان انتقال داده می شود و منتظر ارتباط ریلی رشت – آستارا هستیم.

صادق برزگر با بیان اینکه در 10 ماه امسال بیش از یک میلیون تن کالا از مرزهای استان گیلان به عنوان مبدا و مقصد ترانزیتی جابجا شده است، گفت: این میزان کالا از مرزهای ورودی و خروجی جابجا شده است. استان به کشورهای منطقه است.

وی با اشاره به ظرفیت 10 میلیون تنی راه آهن گیلان گفت: حجم زیادی از محموله های ترانزیتی از طریق راه آهن به بنادر انزلی، کاسپین و آستارا حمل می شود.

ناظر گمرک گیلان، بندر کاسپین را تنها بندر منطقه آزاد کشور دانست و گفت: امسال 400 هزار تن کالای اساسی از سه اسکله بندر کاسپین وارد شد و این بندر به یکی از مهم ترین بندرهای نفتی و نفتی کشور تبدیل شد. تامین کنندگان غلات همچنین کریدور چین – قزاقستان – کاسپین در بندر انزلی و بندر کاسپین ایجاد شده و دارایی های زیرساختی کشور را تامین می کند.

وی از افزایش 60 درصدی ترانزیت خارجی مبدا و افزایش 200 درصدی ترانزیت خارجی مقصد خبر داد و تصریح کرد: در ترانزیت مقصد، کالاها از طریق گذرگاه های مرزی وارد کشور می شوند و از سه مرز استان به کشورهای منطقه حرکت می کنند. در ترانزیت مبدا کالا از کشورهای همسایه وارد گمرکات مرزی گیلان شده و آماده خروج از مرزهای کشور می شود.

برزگر ارتباط با همسایگان را یکی از اولویت های دولت سیزدهم دانست و افزود: همسایگان در حوزه دریای خزر عمدتا تجاری هستند و بنابراین اگر بتوانیم از طریق سه گذرگاه مرزی گیلان خدمات ترانزیتی به آنها ارائه کنیم، مطمئناً می توانیم. آینده روشنی برای تجارت کشور داشته باشید. و استان را تصور کنید.

برزگر با اشاره به تعامل گمرک گیلان با 38 سازمان و نهاد و 18 کنوانسیون بین المللی و قراردادهای چند جانبه از اوراسیا و شانگهای افزود: گمرک گیلان در هوشمندسازی زیرساخت ها پیشگام بوده است.

ناظر گمرک گیلان در گفتگوی ویژه با باران نیوز با اشاره به حوادث رخ داده در کشورهای منطقه، گذرگاه های مرزی گیلان را از اهمیت ویژه ای بر خوردار دانست و افزود: اخیرا دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه بازدید کرد. زیرساخت های گمرکی و حمل و نقل گیلان برای تکمیل کریدور نوستراک و سایر کریدورهایی که می تواند وظیفه مهم ترانزیت از مرزهای گیلان را انجام دهد.

برزگر بلاروس، اوکراین، تاجیکستان، آذربایجان و قزاقستان را به عنوان کشورهای مبدأ ترانزیتی گمرک گیلان برشمرد و افزود: عراق، افغانستان، امارات، هند و چین نیز مقاصد ترانزیتی این استان هستند. ما مبادلات اقتصادی خوبی ایجاد کرده ایم و به زودی شاهد آثار اقدامات دولت در حوزه زیرساخت ها خواهیم بود.

ای بی اس نیوز/گیلان ناظر گمرک گیلان از تردد بیش از یک میلیون تن کالا از مرزهای استان گیلان به عنوان مبدا و مقصد ترانزیتی در سال جاری خبر داد و گفت: در مبدا ترانزیت خارجی 60 درصد و در مقصد خارجی رشد 200 درصدی داریم. ترانزیت

انتهای پیام

برزگر با تاکید بر لزوم پیوند گمرکات مبدأ و کشورهای مقصد در حوزه ترانزیتی و ایجاد تسهیلات برای کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و سازمان همکاری شانگهای، خاطرنشان کرد: بر اساس سیاست های اقتصادی دولت، 300 کشور را در اختیار داریم. درصد افزایش ترانزیت اما طبق پیش بینی روسیه باید جابجایی کالا سالانه را به 30 میلیون تن برسانیم که نیاز به زیرساخت در حوزه های ریلی، دریایی، حمل و نقل ترکیبی و غیره در تمامی گذرگاه های مرزی استان دارد. .

ناظر گمرک گیلان از عملیاتی شدن فرودگاه رشت به عنوان باربری خبر داد و خاطرنشان کرد: حمل و نقل هوایی محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به جایگاه گیلان در کریدورهای مهم اقتصادی از نهادها خواست برای ظرفیت سازی درخواست همسایگان در گمرکات استان همکاری لازم را داشته باشند و ادامه داد: استان های مرزی کشور باید تلاش کنند سهم قابل توجهی از افزایش تجارت بین المللی را به خود اختصاص دهند. ترانزیت از 30 میلیون تن به بیش از 60 میلیون تن.

وی حجم صادرات و واردات بندر آستارا را قابل توجه دانست و خاطرنشان کرد: امسال 65 هزار تن واردات و 50 هزار تن صادرات از این بندر نوپا داشتیم که به بخش خصوصی واگذار شده است، بنابراین مانند بندر کاسپین در کنار گردشگری 200 شرکت تولیدی فعال است. به زودی تولید را در منطقه ویژه بندر لاهیجان و آستارا دنبال خواهیم کرد.

وی خواستار افزایش سرعت ورود و خروج کالا از مبادی مرزی استان و جلوگیری از رکود کالا شد و خاطرنشان کرد: گمرک جمهوری اسلامی ایران قوانین، مقررات و ترتیبات خاص خود را دارد و به همین دلیل در رخداد رکود کالا خارج از آیین نامه رفتاری با دخالت مراجع قضایی و نظارت برای جلوگیری از سپرده گذاری و تاکید بر ترخیص سریع از گمرک.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *