حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: شهرداری ها و دولت باید در قالب بسته های تشویقی از ساکنان مناطق هدف بافت های فرسوده حمایت موثری کنند. این مشکل در قانون و برنامه ششم و همچنین در قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری وزارت راه و شهرسازی و دولت و شهرداری های مختلف به صراحت بیان شده است. سطوح مجری نوسازی شهری هستند.
وی ادامه داد: در سطوح محلی شهرداری ها مسئولیت نوسازی بافت های فرسوده را بر عهده دارند و در قالب سه سطح ملی، منطقه ای و ستاد نوسازی شهری منطقه ای با هم کار می کنیم.
جنتی تصریح کرد: رئیس جمهور در سطح ملی رئیس ستاد نوسازی کشور، وزیر راه و شهردار معاونان رئیس جمهور هستند و سیاست گذار و دبیرخانه این ستاد توسط شرکت نوسازی شهری ایران منصوب می شود. در سطح استان، فرمانداران و در سطح شهرستان به عهده فرمانداران هستند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه 19 بسته تشویقی شهرسازی در سه حوزه مشخص شده است، گفت: حوزه اول مربوط به تسهیلات اداری و در خصوص صدور پروانه و تراکم ساختمانی توسط شهرداری ها است.
وی افزود: در حال حاضر شهرداری ها موظف به دادن 50 درصد تخفیف برای صدور پروانه ساختمانی هستند و می توانند 100 درصد تخفیف هم بدهند و معادل آن جزو مطالبات شهرداری ها از دولت است و دولت پرداخت خواهد کرد.
وی گفت: صدور پروانه ساختمانی به طور میانگین بیش از 6 ماه زمان می برد و بر اساس مصوبه شورای عالی اداری شهرداری ها باید ظرف مدت دو هفته برای متقاضیان مناطق ناکارآمد شهری پروانه ساختمانی صادر کنند.