پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

تحریم های ظالمانه آمریکا با کمک به مردم افغانستان مانع تحقق اصل همبستگی بشردوستانه می شود

وی در بخش دیگری از سخنرانی خود از حمایت ایران از مهاجران افغان به ویژه در شرایط سخت همه گیری کرونا قدردانی کرد و اظهار داشت که تعهد جامعه بین المللی برای حمایت از ظرفیت ایران و پاکستان به عنوان میزبان اصلی مهاجران افغان باید تقویت شود به

سفیر ایران در ژنو گفت که تحریم های ظالمانه آمریکا با کمک به مردم افغانستان از تحقق اصل همبستگی بشردوستانه جلوگیری می کند.

اسماعیل بقایی هامانه ، سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل در ژنو ، در این نشست در مورد ضرورت وجود یک دولت فراگیر که نماینده همه افغان ها ، از جمله همه اقوام و مذاهب ، حقوق مرد و رفتار مبتنی بر آنها را رعایت کند ، صحبت کرد. در همسایگی خوب همسایه ، تاکید کرد.

وی همچنین بر پیامدهای منفی مداخله نظامی در افغانستان تاکید کرد و افزود که مردم افغانستان در چنین شرایطی مستحق درک و حمایت بین المللی هستند. در افغانستان ، هیچ گونه کمک بشردوستانه جایگزین صلح و ثبات پایدار در افغانستان نخواهد شد و جامعه بین المللی باید مسئولیت خود را در قبال حفاظت از مردم افغانستان به درستی انجام دهد. وی افزود: پیامدهای منفی تحریم های شدید آمریکا بر توانایی کشورهای میزبان در حمایت از مهاجران افغان تأثیر می گذارد و با کمک به مردم افغانستان از تحقق اصل همبستگی بشردوستانه جلوگیری می کند. تحریم های یک جانبه تلاش بسیاری از بازیگران بشردوستانه برای رفع نیازهای آوارگان داخلی را تضعیف کرده و آنها را برای پناهجویان و افراد آواره داخلی عملاً غیرقابل دسترسی کرده است.
پیتر مورر ، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ ، در گزارش خود از سفر خود به افغانستان گفت که یک اصل مهم در ارائه کمک های بشردوستانه به افغانستان ، ارائه بی قید و شرط چنین کمک هایی است. وی افزود: “در تعاملات خود با طالبان ، ما از آنها خواسته ایم تا به گونه ای عمل کنند که کمک ها و حمایت های بشردوستانه بین المللی منجر به بهبود شرایط زندگی مردم افغانستان شود. وی در بخشی دیگر از سخنرانی خود نسبت به وضعیت بسیار نامساعد بشردوستانه در افغانستان هشدار داد و از جامعه بین المللی خواست تا از سقوط سیستم بهداشتی جلوگیری کرده و حداقل نیازهای غذایی مردم را تامین کند.

کمیسر عالی امور پناهندگان فیلیپو گرانده از سفر خود به پاکستان و افغانستان خبر داد و گفت که وضعیت انسانی در افغانستان شکننده و رو به وخامت است. از آنجا که ما خواستار افزایش کمک های بشردوستانه به افغانستان هستیم ، باید برنامه ریزی کنیم تا این کمک ها بتواند مشکلات بشردوستانه در افغانستان را به صورت دائمی حل کند. وی همچنین بر لزوم تعامل با همه طرف ها در موضوع افغانستان تأکید کرد و خواستار سرمایه گذاری سریع و تأمین مالی بی قید و شرط از سوی کمک کنندگان بین المللی شد.

یک جلسه جانبی در مورد افغانستان در حاشیه اولین روز از هفتاد و دومین نشست کمیته اجرایی دفتر کمیساریای عالی پناهندگان در 12 اکتبر 1400 در ژنو با حضور سفیران و نمایندگان دائمی کشورهای عضو این کشور برگزار شد. کمیته اجرایی. سازمان ملل متحد نظرات خود را درباره بحران انسانی در افغانستان در ژنو بیان کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز ، در حاشیه هفتاد و دومین نشست کمیته اجرایی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ، پیتر مورر ، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی پناهندگان فیلیپو گراندی ، گزارشی از آخرین اقدامات این سازمان ها برای مقابله با بحران انسانی در افغانستان.

انتهای پیام

لازم به ذکر است که کمیته اجرایی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان متشکل از 5 کشور عضو سازمان ملل متحد است و کشور ما از سال 1996 عضو این کمیته بوده است.

دفتر کمیساریای عالی پناهندگان و رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) در واکنش به سخنان سفیر ایران گفت که تحریم ها نباید مانعی برای تحویل کمک های بشردوستانه به پناهندگان و آوارگان باشد.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *