پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

تاکید بر اقتصاد دانش‌آموزی و توسعه عدالت آموزشی در سیاست‌های کلی برنامه هفتم

اعضای مجمع پس از تبادل نظر و ارزیابی در خصوص نوسازی نظام آموزشی و پژوهشی و حمایت از تولید و ترویج دانش، متون و آثار علوم انسانی و اجتماعی، «ارتقا و به روز رسانی نظام آموزشی و پژوهشی و سیر تحول نظام ارزشیابی و انگیزش به ویژه معیارهای جذب و ارتقای معلمان و پژوهشگران و هدایت پژوهش در جهت حل معضلات اجتماعی و ارضای نیازهای واقعی کشور و حمایت مادی و معنوی از تولید. و ارتقای دانش، متون و آثار علوم انسانی و اجتماعی و تبدیل و ارتقای آنها بر اساس ارزش ها و اندیشه های متعالی اسلام در نظام آموزش عالی مصوب کشور.

در تداوم اعضای مجمع با تاکید بر تحول نظام آموزش و پرورش، اجرای سیاست های کلی تحول نظام آموزشی و همچنین به روز رسانی و اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، حذف موانع قانونی و اجرایی و تعیین تکلیف مؤسسات آموزشی با تأکید بر تقویت مهارت های زندگی به ویژه در دوره ابتدایی و طراحی و تأسیس مدرسه نمونه جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر عدالت و فرصت های برابر در آموزش و پرورش به تصویب رسید. آموزش، و بهره گیری از ظرفیت ها و مشارکت مردم.

در این جلسه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست وزارت تعاون، کار و تامین اجتماعی، رئیس و معاون سازمان برنامه و بودجه، رئیس کمیته‌های فرهنگی، برنامه و بودجه و مرکز تحقیقات مجلس، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان حضور داشتند. بررسی بیشتر سایر بندهای سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه به جلسه بعدی مجمع موکول شد.

در این جلسه بند توسعه عدالت آموزشی که به تصویب دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده بود در کمیسیون مشترک مجمع «استخدام، تعیین سهمیه و انتقال دانش آموزان» به تصویب رسید. .

پس از تبادل نظر در خصوص لزوم تقویت بنگاه ها و تولیدات دانش بنیان و مزایای گذر از اقتصاد سنتی به اقتصاد دانش بنیان و تعیین شاخص هایی برای ارزیابی دانش بنگاه های دانش بنیان، «تقویت کمی و کیفی واحدهای فناورانه و بنگاه های دانش بنیان و ارتقای نقش آن ها در رفع مشکلات و نیازهای اصلی کشور و افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان به 10 درصد از تولید ناخالص داخلی و حمایت از سرمایه گذاری خطرپذیر.

همچنین اعضای مجمع به پیشنهاد رئیس بنیاد ملی نخبگان «گسترش اقدامات اساسی برای تأثیرگذاری بیشتر نخبگان در راستای پیشرفت کشور» با هدف استفاده از ظرفیت های نخبگان را تصویب کردند. و بهترین استعدادها در ارتقای تولید و اقتصاد.

نمایندگان مجلس که طی دو ماه گذشته در جلسات فشرده اکثر بندهای اقتصادی و زیرساختی در سیاست های برنامه هفتم توسعه را تصویب کردند، امروز نیز به بررسی بندهای علمی، فناوری و آموزشی در این سیاست ها ادامه دادند.

به گزارش ای بی اس نیوز، شورای فرصت در جلسه فوق‌العاده امروز خود به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی و با حضور رئیس قوه قضائیه، دبیر و اعضای شورا، سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار داد.

جلسه امروز تالار اجتماعات به بحث و بررسی بندهای مربوط به تقویت بنگاه های فناورانه و دانش آموز و به روز رسانی نظام آموزشی و پژوهشی در سیاست های کلی برنامه هفتم اختصاص داشت.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …