حسینی نسب گفت: استان خوزستان با 75 رقم خرما یکی از مهمترین مراکز ژنتیکی خرما است و از مهمترین ارقام خرمای استان می توان به اوتامران، برهی، بریم، دیری، زاهدی، خضراوی، گونتر، کبکاب و عویدی اشاره کرد. همچنین در این زمینه قصد داریم ارقام تجاری دیگری مانند مجول و پیارم را در استان خوزستان توسعه دهیم.
ای بی اس نیوز/خوزستان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 242 هزار تن محصول خرما در منطقه نخیلات استان برداشت شود.
وی گفت: 80 هزار تن محصول برداشت شده توسط بسته بندی ها برای مصرف خانگی و سبزی زارها خریداری شد. سالانه 85 هزار تن خرمای اوتامران برای صادرات از نخیلات استان خریداری می شود. عملیات برداشت و حمل باقیمانده برداشت خرما به کارگاه های بسته بندی با نظارت جهاد کشاورزی در حال انجام است.
محمد حسینی نسب در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به سطح نخیلات استان، اظهار کرد: استان خوزستان دارای 42 هزار و 900 هکتار نخل با 7 میلیون اصله نخل است که از این تعداد 22 هزار و 300 نخل بارور و بیشترین سطح نخل است. درختان استان در شهرستان های شادگان، آبادان و کارون محفوظ است.
حسینی نسب افزود: خرید خرمای استعماری توسط کارگاه های بسته بندی و صادراتی علاوه بر تداوم حیات میوه موجب ارز زایی و ایجاد اشتغال در کارگاه ها می شود به طوری که برای 3 هزار نفر به صورت مستقیم و 20 هزار نفر به صورت غیرمستقیم در سراسر کشور اشتغال ایجاد می شود. امسال. همچنین وجود این کارگاه ها باعث ایجاد ارزش افزوده از خرمای تولیدی، رونق اقتصادی و حفظ رقابت پذیری این محصول در بازار جهانی خواهد شد.
انتهای پیام
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 242 هزار تن محصول خرما شامل خارک، رطب و خرما از سطح 36 هزار و 700 هکتار از مزارع بارور استان برداشت شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امسال قیمت گذاری خرمای استعماری قبل از شروع برداشت و بر اساس توافقات انجام شد.
وی افزود: برداشت خرما از نیمه دوم شهریور ماه آغاز شده و تا پایان مهرماه ادامه دارد. در این راستا از ابتدای فصل برداشت تاکنون 137 هزار تن خرما برداشت و به فروش رسیده است.