چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بیایید این خانه های ژولیده را بررسی کنیم!

سازندگان هدیه تجدید را به رویارویی می دهند

بررسی ها نشان می دهد نوسازی سازه های ناکارآمد حداقل با پنج چالش از جمله عدم همکاری برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات، طولانی بودن مدت صدور پروانه، جمع آوری پلاک، افزایش قیمت نهاده های ساختمانی و … تمایل کم برای سرمایه گذاری در این زمینه ها.

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت نوسازی شهری ایران گفت: برای تشویق سازندگان باید میانگین صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده از 6 ماه به یک ماه کاهش یابد.

بسته نوسازی مسکن جدید

دولت سیزدهم نوسازی و بهسازی سالانه 150 هزار مسکن واقع در مناطق هدف بازآفرینی شهری را در دستور کار قرار داده و اعلام کرده است که می خواهد 10 برابر بیشتر از گذشته کار انجام دهد. اما تحقیقات نشان می‌دهد که نوسازی مناطق هدف بازآفرینی شهری اعم از بافت‌های فرسوده، حاشیه‌ای و غیررسمی حداقل پنج چالش از جمله عدم همکاری برخی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات، مدت زمان طولانی برای صدور را به همراه دارد. مجوزها، جمع آوری پلاک، گران شدن نهاده های ساخت و ساز و کم تمایل به سرمایه گذاری در این زمینه ها وجود دارد.

به گفته مسئولین حدود 6 درصد از مساحت تهران فرسوده است و خطرناک است؛ در حالی که 37 درصد جمعیت پایتخت در این محله ها زندگی می کنند. انتظار می رود موانع نوسازی و بهسازی برداشته شود.

انتهای پیام

به گفته عیانی، تاکنون حدود دو میلیون و 700 هزار واحد ساختمان ناپایدار بدون سازه در سطح کشور شناسایی شده است و سهم استان ایلام نیز 26 هزار ساختمان ناپایدار است. برای نوسازی و بهسازی باید از مشارکت مردم، سرمایه گذاران و خیرین استفاده شود.

37 درصد از مردم تهران در 6 درصد مناطق پرخطر و فرسوده زندگی می کنند

اوایل آبان امسال سیاست ها و مقررات تشویقی اقدام برای نوسازی محله ای با بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری تصویب شد. تسهیل در تامین پارکینگ، تسهیل شرایط انبوه سازی و جلوبندی، اعطای مشوق های یک یا دو طبقه و ایجاد کاربری سودآور در طبقه همکف به منظور حمایت از مشاغل خانگی با فراهم کردن شرایط از جمله این مشوق هاست که می تواند جذابیت سرمایه گذاری را افزایش دهد. در پارچه ها

با توجه به سختی های سرمایه گذاری روی پارچه های مستعمل، سازندگان این مناطق را به این نشست اهدا می کنند. فرشید پورحاجت، عضو هیأت مدیره انجمن انبوه سازان در این خصوص تصریح می کند: برای بررسی ساده پارچه های فرسوده، گاهی یک سال. ما از این دفتر به دفتر دیگر می رویم. شهرداری ها هزینه های هنگفتی برای افتخار یا کیفیت در بافت های شهری دریافت می کنند. هنگامی که انبوه سازان می خواهند یک گذرگاه را در بافت باز کنند، علاوه بر پس زدن بخشی از دارایی خود، باید هزینه ای را نیز بپردازند که بر پاداش های تشویقی غالب است. در واقع اینها بیشتر سیاست های تنبیهی هستند تا تشویقی. تاسیسات یارانه ای در سال های اخیر انجام نشده است.

در همین راستا خلیل محبت خواه – مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران – از شهرداران خواست از طرح تشویقی چهارگانه دولت برای بازآفرینی بافت های فرسوده حمایت کنند. به گفته وی، تخفیف 100 درصدی شهرداری ها و صدور پروانه یک ماهه در این بسته تشویقی دیده شد اما آخرین کارها و سایر خدمات باید خارج از شیفت انجام شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، حدود یک سال است که تلاش می شود زمان صدور مجوز برای پروژه های عمرانی کاهش یابد. همچنین صحبت از کاهش زمان صدور مجوز از حدود یک سال به یک ماه و حتی یک هفته می شود. اوایل امسال شهردار تهران اعلام کرد که این زمان در پایتخت به دو ماه کاهش یافته است. البته بررسی ها نشان می دهد که میانگین زمان صدور مجوز بین 6 تا 10 ماه است.

در پی تصویب قانون تولید و عرضه مسکن، وزارت راه و شهرسازی پرداخت تسهیلات نوسازی و بهسازی تا سقف 450 میلیون تومان در کلانشهرها و مراکز استان ها و تا سقف 600 میلیون تومان در شهرها را در دستور کار قرار داد. با بقاع متبرکه مبلغ 150 میلیون تومان از تسهیلات 450 میلیون تومانی پارچه های فرسوده با سود صفر درصد پرداخت می شود. مردمی که در محدوده بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری زندگی می کنند، می توانند از تمامی امکانات، حمایت ها و تخفیف های نهضت ملی بدون رعایت چهار شرط نهضت ملی استفاده کنند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *