بنزین گران نمی شود – خبرگزاری آنا

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه گفت: شورای اسلامی در لایحه برنامه هفتم توسعه دولت را موظف به تنوع بخشیدن به سبد سوخت کشور کرد و بحث افزایش قیمت بنزین نیست.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، نمایندگان شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، تصویب لایحه هفتم قانون برنامه توسعه را که به وظایف مجلس در قبال دولت مرتبط بود، بررسی کردند. دولت. سبد سوخت کشور را به شرح زیر متنوع کنید.
قسمت دوم بند «پ» ماده 46 لایحه قانون برنامه هفتم: به منظور رفع عدم تعادل بنزین، ایجاد تنوع در سبد سوخت کشور، اجرای وظایف پدافند غیرعامل و قانون کیفیت هوا، سازمان برنامه و بودجه برای همکاری لازم است. با وزارت نفت، کشور، معدن و تجارت، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد، طرح جامع تامین و تخصیص حامل های انرژی شبکه حمل و نقل جاده ای کشور اعم از بنزین، نفت، گاز، ال پی جی. برق و گاز طبیعی فشرده حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون. تهيه و تصويب هيأت وزيران.
حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در مخالفت با این ماده از لایحه گفت: در لایحه بودجه در خصوص بنزین یا حامل های انرژی پیشنهادهای خوبی داشتیم که به توزیع سوخت روی کارت ملی مردم اشاره داشت و پیشنهاد منصفانه ای بود. اما شورای اسلامی آن را نپذیرفت. اما بر اساس بندي كه الان داده شده، ما اختيار تعيين قيمت بنزين را به دولت مي دهيم و اگر دولت بخواهد مي تواند بنزين را افزايش دهد. قیمت بنزین
وی ادامه می دهد: مردم دیگر توان گرانی کالا را ندارند. کدام بند در لایحه برنامه هفتم توسعه آمده و این بند شرم آور است. بر اساس این بند، دولت اختیار تعیین قیمت حامل های انرژی را دارد، در حالی که طبق قانون اساسی این اختیار با مجلس است.
حجت الاسلام سید سلمان ذاکر ضمن تایید این بند از لایحه گفت: افزایش قیمت بنزین در این بند مطرح نیست. شورای اسلامی در این شرایط اجازه گران شدن بنزین را نمی دهد اما در این بند از لایحه به موضوع مدیریت سوخت و مقابله با عدم تعادل بنزین پرداخته شده است.
محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق در توضیح این بند گفت: دولت در لایحه تصمیم گیری در مورد سیاست های قیمتی و غیر قیمتی در خصوص تعدیل مصرف حامل های انرژی را در نظر گرفته بود که شورای اسلامی با آن مخالفت کرد. سوال کرد و بحث در مورد سیاست های قیمت گذاری را حذف کرد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که امروز با عدم تعادل بین برق، بنزین و سایر حامل های انرژی مواجه هستیم. در مواجهه با این نارضایتی، دولت را مجبور به تنوع بخشیدن به سبد انرژی کشور کردیم. در این بند می گوییم باید تلاش کنند تا سبد سوخت کشور را بر اساس ویژگی ها و ظرفیت های جغرافیایی متنوع کنند و بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.
در نهایت نمایندگان با این بند از لایحه برنامه هفتم توسعه موافقت کردند.