اخبار سیاسی روز

بلومبرگ: چین اولین کشور جهان در زمینه انرژی هسته ای خواهد شد

شبکه آمریکایی گزارش داد که چین آماده است تا از فرانسه و ایالات متحده پیشی بگیرد و به بزرگترین منبع انرژی هسته ای جهان تبدیل شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، شبکه آمریکایی «بلومبرگ» گزارش داد که انتظار می رود تحولات سریع چین در حوزه فناوری هسته ای، این کشور را در صدر فهرست تولیدکنندگان انرژی هسته ای در جهان قرار دهد.

به گفته این رسانه آمریکایی، پیشرفت چین در انرژی هسته‌ای به این کشور اجازه داده است که از فناوری‌های کنونی پیشی بگیرد و کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که چین «احتمالاً 10 تا 15 سال از نظر ظرفیت استقرار فناوری‌های هسته‌ای از آمریکا جلوتر است». تولید راکتورهای هسته ای در مقیاس مناسب. »

این پیشرفت تسلط رو به رشد چین در بخش انرژی و توانایی این کشور برای دستیابی به فناوری های پیشرفته و استقرار آنها در مقیاس بزرگ را برجسته کرده است.

Singularity Energy چین، یک شرکت مستقر در شانگهای و متخصص در گداخت هسته ای، در 19 ژوئن اعلام کرد که با موفقیت اولین راکتور همجوشی هسته ای در جهان را ساخته است که انرژی بیشتری نسبت به مصرف انرژی تولید می کند.

از سوی دیگر، چین نیز در تولید انرژی سبز به رهبر جهانی تبدیل شده است و دو سوم پنل های خورشیدی جهان در چین هستند. در یکی دیگر از توسعه‌های انرژی در چین، انرژی خورشیدی و بادی جایگزین زغال‌سنگ به‌عنوان مشارکت‌کنندگان اصلی در ترکیب انرژی چین در این ماه شدند.

با این حال، با وجود این تحولات، چین همچنان بزرگترین تولید کننده گازهای گلخانه ای در جهان است و برای تولید برق به شدت به زغال سنگ متکی است. اما پکن از نظر تئوری حق استفاده از زغال سنگ به عنوان منبع انرژی انتقالی را دارد زیرا از مازاد بسیار زیادی در بودجه کربن خود بهره می برد، در حالی که ایالات متحده و اتحادیه اروپا چنین مازادی و سهمیه انتشار کربن کاملی ندارند. توافقنامه اقلیمی در سال 2015 پاریس را تکمیل کرد.

راکتورهای هسته‌ای نسل چهارم مرز بعدی در فناوری هسته‌ای هستند و نوید راندمان بیشتر، ویژگی‌های ایمنی بهبود یافته و توانایی استفاده کارآمدتر از سوخت را می‌دهند. برتری چین در این زمینه ممکن است اثرات گسترده تری بر بازار جهانی انرژی و نفوذ چین به عنوان یک ابرقدرت نوظهور داشته باشد.

پیشرفت چین در انرژی هسته ای با سرعت بیشتری نسبت به فرانسه و ایالات متحده رخ داده است، زیرا این کشور سرمایه گذاری زیادی در زیرساخت های هسته ای خود انجام می دهد و راکتورهای جدیدی می سازد. چین استراتژی گسترده تری برای کاهش وابستگی خود به زغال سنگ و سایر سوخت های فسیلی ایجاد کرده است و در عین حال نیازهای رو به رشد انرژی خود را به روشی سازگار با محیط زیست تامین می کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *